Helal olsun. Rica ederim. Gule gule kullan..Çok Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım oldu. Bu güne kadar gördüğüm en harika yazılım olmuş. Telefonuma kurdum kullanıyorum. Görsel olarakta hız olarakta mükemmel olmuş. Emek vermiş bizlere sunmuşsunuz. Hakkınızı helal edin.
Seçeneklerden .fpsx uzantılı yani kırmızı olanı sil sonra flaş işlemini başlat...Arkadaşlar Nokia 500 Şu hatayı veriyor yardımcı olabilirmisiniz ? "Getting list of files to be flashed failed:0x84210010(-2078212080) - Firmware:Flashing file'c:\program files\nokia\phoneix\products\RM-750\RM-750_M028.011.emmc.fpsx'is not found" yardımlarınızı bekliyorum...
Kardeş senide yoruyorum ama usb bağlantısı kesıldı dıyor telefonda test mode diye bi beyaz ekran geliyor sonra phoneix Yazılımı yükleme doğru başlamadı bataryayı çıkartın zart zurt diyor yapıyorum yıne olmuyor ama hala telefon calısıyor bi yardımcı ol lütfen şunuda ekliyimde nokia suitede çalışıyor usb moduSeçeneklerden .fpsx uzantılı yani kırmızı olanı sil sonra flaş işlemini başlat...
Tema viewerdan ben yapayım mı kardeşimKardeş senide yoruyorum ama usb bağlantısı kesıldı dıyor telefonda test mode diye bi beyaz ekran geliyor sonra phoneix Yazılımı yükleme doğru başlamadı bataryayı çıkartın zart zurt diyor yapıyorum yıne olmuyor ama hala telefon calısıyor bi yardımcı ol lütfen şunuda ekliyimde nokia suitede çalışıyor usb modu
Şuan müsaitimOlur ne zaman musait olursun
KARDEŞ YAPTIMMŞuan müsaitim
ZUHAHAHA
phoneixe girdim araçlardan veri paketi indirme < check avetblyt < ürün kodunu girdim< download ettim senın dedgın gıbı yukledım oldu allah razı olsun cok saol hayırlı ramazanlar abi super tel ucuyorrrr....
)KARDEŞ YAPTIMMZUHAHAHA
phoneixe girdim araçlardan veri paketi indirme < check avetblyt < ürün kodunu girdim< download ettim senın dedgın gıbı yukledım oldu allah razı olsun cok saol hayırlı ramazanlar abi super tel ucuyorrrr....
)
hehe güle güle kullan kardeşimBilgisayarın ile alaklı. ya format at yada başka bir pc de dene. bende win8 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum phoenix iBeyler s.a bana acil yardımcı olun windows 8 bu işlemi yaparken mavi ekran alıyorum neden ???
LÜTFEN YARDIMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istiyorsan team viewerdn ben yapayımKardeşim yükleyemiyorum yardım edecek varmı nasıl yüklerim rm675 dosyası nı seçiyorum birsürü şey çıkıyor hangisi
hakan daha destek veriyorsun a helal olsunBilgisayarın ile alaklı. ya format at yada başka bir pc de dene. bende win8 kullanıyorum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum phoenix i
istiyorsan team viewerdn ben yapayım
senin sistemlerin bir efsane 
Teşekkürlerhakan daha destek veriyorsun a helal olsunsenin sistemlerin bir efsane
![]()

bu gün işim yok sitedeyim gelince yaz halledelim...Olur kardeşim çok iyi olur hatta ysncrk diye arattırsan faceden çıkar oradan haberleşelim istersen
Telefon kablo vs herşey hazır kardeşim çok teşekkür ederim şimdidenbu gün işim yok sitedeyim gelince yaz halledelim...
team id ve şifreyi ver halledelimkardeşim ben geldim nasıl yapalım
Telefon kablo vs herşey hazır kardeşim çok teşekkür ederim şimdiden