haqanguven
Üye
Yok gelmeyecek...güncelleme gelmiyecekmi?
Yok gelmeyecek...güncelleme gelmiyecekmi?
Kardeşim bir türlü denk gelemedik .team id ve şifreyi ver halledelim
bir saat söyle bana o ara yapalımKardeşim bir türlü denk gelemedik .
bugün iftar öncesi nasıl ?Kardeşim benim bunu yüklemekteki amacım birazda şu telefon kendi kendine kemerayı açıyor kapatıyor fotograf çekiyor tuş kilitlenip açılıyor . hard format yaptım olmadı belki böyle düzelir diye düşündümbir saat söyle bana o ara yapalım
halledelim şimdi müsaitsenbugün iftardan önce müsait misin ?
bugün iftar öncesi nasıl ?Kardeşim benim bunu yüklemekteki amacım birazda şu telefon kendi kendine kemerayı açıyor kapatıyor fotograf çekiyor tuş kilitlenip açılıyor . hard format yaptım olmadı belki böyle düzelir diye düşündüm
halledelim şimdi müsaitsen
o sensör olayı bütün hepsinde oluyor mu sensörü kullanmıyorum sıkıntı olur musensör bazen gereksiz dönüyor annem sensörü kapatmış orjinal yazılıma döndürücem sanırım
albay nasıl ulaşırız haqanqüven e bi bilgin varmı ?c6-01de var diğerlerini bilmem
daha 17 dakika önce burdaymış mesaj atar burayaalbay nasıl ulaşırız haqanqüven e bi bilgin varmı ?

eyvallah kardeşim şimdi yeni sistem yükleyeceğiz ya heyecanlıyımdaha 17 dakika önce burdaymış mesaj atar buraya![]()

İlk önce versiyon düşürme yapacaksın. ondan sonra evolsu yükleyebilirsin...c7 1514 oldu ve ingilizce oldu önceki versiyonları yüklerkende rety falan diyip hata veriyor bir çok konu okudum ama hep aynı hata nasıl düzeltebilirim yardımcı olacak arkadaş varmı ?
hakan benim eski haline geri çevirmem lazım fakat telefon sıkıntı çıkarıyor yardımcı olur musunİlk önce versiyon düşürme yapacaksın. ondan sonra evolsu yükleyebilirsin...
4 -5 tane 0arkadaşlar evols ün tuş kilidi kodu nedir acaba ?