team viewer id ve şifreni ver ben yapayım...aynen yaptım ama yükle dediğimde prudoct code bulamıyor otumatikte arıyorum yine bir şey yok ya yapamıyorum .
team wiewer uzaktaki bir bilgisayara bağlanıp kontrolü sağlamaktır. googleye yaz çıkar...ya birşeyler yaptı ama Mesajlar ve resimlerim açılmıyor
viewer id ve şifreni ver demişsin neyin şifresi viewer nedir anlamadım kusura bakma abi acemiyim
Rica ederim. güle güle kullanYAPTIM ÇOK GÜZEL OLDU İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKÜRLER
sitede uygulama bolumunde var onu indirip kurya bir şey soracam yazılımı yükledim çok güzel ama Video ve Fotoğraf Düzenleyici yok ne yapacam
Hafıza kartını çıkart. depoyu biçimlendir. hard format at, tekrar depoyu biçimlendir. ekran alma uygulamasını kur bir ekran al bakalım düzelmişmi kardeşimYazılımı bir ay önce filan tekrar kurdum o zamandan önce aldığım ekran görüntülerini galeriye girince en üstte oluyordu. şimdi görünmüyor neden olabilir ?
Tamam o zamanyaptm düzeldi ama şimdi patch leri aktif edemiyorum patcher*.ldd bulunamadı diye hata veriyor..
Rompatch ı c ye yükledim sorun çözüldü..

ama ekranda var dokununca filan çalışıyor. orjinal avkon ve mifleri geri yüklemiş olamam rağmnen düzelmedi. bu cvf de kullanmış olduğun mif setini göndersen de uygulaşam düzelir mi acaba ?Bir sorum daha olacak. Levent abinin maximodv6 ile toplu mif yükleyince "rehber haberleşme" vidgeti tam şeffaf oluyor. hiç görünmüyo yaniama ekranda var dokununca filan çalışıyor. orjinal avkon ve mifleri geri yüklemiş olamam rağmnen düzelmedi. bu cvf de kullanmış olduğun mif setini göndersen de uygulaşam düzelir mi acaba ?
sen nasıl yapacaksın bunu flaş ilemi el ileHangi konuma atmalıyım dosyaları ?
sadece haberleşme değilde bu cvf dekullandığın tüm mifi atabilir misin ?
maximodda ön bellek hangi sürücüye alınıyor bilmiyorum. onu leventte sorman gerek. ona göre c veya e sürücüsünden resource / apps nin içine atacaksınel ile
Video ve Fotoğraf düzenleyici Symbian^3 Refresh-FP1-FP2 Unsigned - MaxiPDA - MaxiCepArkadaşlar sizden bir ricaam olacak. Evols yükledim. Çok beğendim. Ama Video ve fotoğraf düzenleyici yok. Hakanguvan demişki isteyen "RM-675_111.030.0609_U01.01_79u.uda orjinal dosyasını kullanman yeterli " bu dosyayı RM-718 dosyasının içine attım olmadı nasıl yaparım. Video ve fotoğraf düzenleyici Menüde gözükmesini istiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz. Video ve Resim düzenleyici benim için çok önemli. Lütfen yardım edin.