Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

sevda sena

sevda sena

Üye
aynen yaptım ama yükle dediğimde prudoct code bulamıyor otumatikte arıyorum yine bir şey yok ya yapamıyorum .

sevda sena

sevda sena

Üye
ya birşeyler yaptı ama Mesajlar ve resimlerim açılmıyor
viewer id ve şifreni ver demişsin neyin şifresi viewer nedir anlamadım kusura bakma abi acemiyim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya birşeyler yaptı ama Mesajlar ve resimlerim açılmıyor
viewer id ve şifreni ver demişsin neyin şifresi viewer nedir anlamadım kusura bakma abi acemiyim
team wiewer uzaktaki bir bilgisayara bağlanıp kontrolü sağlamaktır. googleye yaz çıkar...

sevda sena

sevda sena

Üye
YAPTIM ÇOK GÜZEL OLDU İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN TEŞEKÜRLER

sevda sena

sevda sena

Üye
ya bir şey soracam yazılımı yükledim çok güzel ama Video ve Fotoğraf Düzenleyici yok ne yapacam

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Yazılımı bir ay önce filan tekrar kurdum o zamandan önce aldığım ekran görüntülerini galeriye girince en üstte oluyordu. şimdi görünmüyor neden olabilir ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımı bir ay önce filan tekrar kurdum o zamandan önce aldığım ekran görüntülerini galeriye girince en üstte oluyordu. şimdi görünmüyor neden olabilir ?
Hafıza kartını çıkart. depoyu biçimlendir. hard format at, tekrar depoyu biçimlendir. ekran alma uygulamasını kur bir ekran al bakalım düzelmişmi kardeşim

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
yaptm düzeldi ama şimdi patch leri aktif edemiyorum patcher*.ldd bulunamadı diye hata veriyor..
Rompatch ı c ye yükledim sorun çözüldü..

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yunus_ 123
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Bir sorum daha olacak. Levent abinin maximodv6 ile toplu mif yükleyince "rehber haberleşme" vidgeti tam şeffaf oluyor. hiç görünmüyo yani :) ama ekranda var dokununca filan çalışıyor. orjinal avkon ve mifleri geri yüklemiş olamam rağmnen düzelmedi. bu cvf de kullanmış olduğun mif setini göndersen de uygulaşam düzelir mi acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum daha olacak. Levent abinin maximodv6 ile toplu mif yükleyince "rehber haberleşme" vidgeti tam şeffaf oluyor. hiç görünmüyo yani :) ama ekranda var dokununca filan çalışıyor. orjinal avkon ve mifleri geri yüklemiş olamam rağmnen düzelmedi. bu cvf de kullanmış olduğun mif setini göndersen de uygulaşam düzelir mi acaba ?

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Hangi konuma atmalıyım dosyaları ?
sadece haberleşme değilde bu cvf dekullandığın tüm mifi atabilir misin ?

Son düzenleme:
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
el ile

muratezer

Üye
Arkadaşlar sizden bir ricaam olacak. Evols yükledim. Çok beğendim. Ama Video ve fotoğraf düzenleyici yok. Hakanguvan demişki isteyen "RM-675_111.030.0609_U01.01_79u.uda orjinal dosyasını kullanman yeterli " bu dosyayı RM-718 dosyasının içine attım olmadı nasıl yaparım. Video ve fotoğraf düzenleyici Menüde gözükmesini istiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz. Video ve Resim düzenleyici benim için çok önemli. Lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizden bir ricaam olacak. Evols yükledim. Çok beğendim. Ama Video ve fotoğraf düzenleyici yok. Hakanguvan demişki isteyen "RM-675_111.030.0609_U01.01_79u.uda orjinal dosyasını kullanman yeterli " bu dosyayı RM-718 dosyasının içine attım olmadı nasıl yaparım. Video ve fotoğraf düzenleyici Menüde gözükmesini istiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz. Video ve Resim düzenleyici benim için çok önemli. Lütfen yardım edin.
Video ve Fotoğraf düzenleyici Symbian^3 Refresh-FP1-FP2 Unsigned - MaxiPDA - MaxiCep
Bu konudan menü simgelerini indirip kur. telefonu kapat aç tamamdır

Üst Alt