Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hem 1. nesil hem 2.nesil de arada bir mesajlar saat rehber işlem kaydı gibi ana uygulamaladan çıkmama sorunu yapıyor.yani kapatsan da arka planda açık kalıyor bazen,yazılımsal midir bu yoksa bende mı sorun var?
Bende hiç olmadı bu dediğin... sende sorun var kardeşim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yüklediğim uygulamalardan ötürü olabilir o zaman extra buttons'dan şüpheleniyorum açıkçası

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
doğrudur :) sağolasın tekrar

kalbiselim07

kalbiselim07

Üye
@haqanguven Abi Haritalar ı nasıl aktif edebilirim. Yazılım çok iyi ama Haritalar benim için olmazsa olmaz.

asi6868

Üye
selamun aleyküm kardeşler hakan kardeş ben senin önceki cwfini çok begenmiştim buda şunlar kalmış hakkında,my nokia gibi dosyalar vardı bunlarıda bir sonraki cwfde kaldırırsan olmazmı acaba ne demek istediğimi sanırım anlamıssındır.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm kardeşler hakan kardeş ben senin önceki cwfini çok begenmiştim buda şunlar kalmış hakkında,my nokia gibi dosyalar vardı bunlarıda bir sonraki cwfde kaldırırsan olmazmı acaba ne demek istediğimi sanırım anlamıssındır.
Aleyküm selam kardeş. önceki sürümler bende yok ama nasıl yapacağını anlatabilirim...

Ysn152

Ysn152

Üye
5800 a Oluyomu ?

Ysn152

Ysn152

Üye
Çok Güzel Aslında Keşke Olsa

asi6868

Üye
kardeş bizim meseleyi bir sonraki cfwde hallet ben yapamam valla telefonumu arızaya ugratmak istemiyorum yapacaksın demi cfw yaparsan çok sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bizim meseleyi bir sonraki cfwde hallet ben yapamam valla telefonumu arızaya ugratmak istemiyorum yapacaksın demi cfw yaparsan çok sevinirim.
daha cfw ve güncelleme düşünmüyorum malesef

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
zirvede bırakmak lazım zaten ;)

omur.inak

Üye
telefon kapalıyken alarm çalmıyor

coskunsaglam

Üye
klavye fotosu koyabilir misiniz ? 808 için

Üst Alt