phonix nasıl idircem ah yardımci olurmuşn kardeşim ya

bu neten oluyo ihm tamam tskkler .şimdi ben nokia güncelme mobilden nasıl yaparım
tam olarak bilmiyorm ama hard format at sora NSU ile yenıden format at belkı duzelırtskler kardeşim.peki arkadaşlar farklı bi sorum olack şimdi ben nokia n8 belle refresh kullanıyorum şimdi geçenlerde telefonu fabrika ayarları geri yükledm ama bi baktım camerada sorun oluyo net çekmeyo bunun bi yolu varmi

bu güncellemeyı telden yapamazsn (nokia e6 için 650 mblık bi dosya indiriyo )bu neten oluyo ihm tamam tskkler .şimdi ben nokia güncelme mobilden nasıl yaparım
değişmezpeki hart attığım da telefonun işletim sistemi değişiyonu
Ama attım hiç bi şeY değişmedideğişmez
ne konuda değişmediAma attım hiç bi şeY değişmedi
bende işletim sisteminin değişmeyeceğini söylüyorum zaten. sadece telefon hafızandaki herşeyini siler... silinmemişse atamamışın demektir..Ama attım hiç bi şeY değişmedi
yok silinmemis hala duruyo sen soylesene nasıl atayımbende işletim sisteminin değişmeyeceğini söylüyorum zaten. sadece telefon hafızandaki herşeyini siler... silinmemişse atamamışın demektir..
her konu da tlf hafızasndaki her şey duruyo bellek te öylene konuda değişmedi
Nokia N8: Reset hard format bu konudan resimli bir şekilde bakabilirsinyok silinmemis hala duruyo sen soylesene nasıl atayım
her konu da tlf hafızasndaki her şey duruyo bellek te öyle
bnde bunu attımda arkadaş yapamamıs bidaha dene dikkatlıceNokia N8: Reset hard format bu konudan resimli bir şekilde bakabilirsin