Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
phoenix ile atılan flashlarda dosyalar eksık gelıyo NSU ile atıyorm o zmn tam dosyalar gelıyorm normalde orjinal cfwyi yüklediğimde programı sis'ten cıkarıp C ye atınca sorun kalmıyodu ama bunda atıyorm herhangı bı program gelmıyor

toprak00

toprak00

Üye
phonix nasıl idircem ah yardımci olurmuşn kardeşim ya

okankayci

okankayci

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PALA.
toprak00

toprak00

Üye
bu neten oluyo ihm tamam tskkler .şimdi ben nokia güncelme mobilden nasıl yaparım

okankayci

okankayci

Üye
bu neten oluyo ihm tamam tskkler .şimdi ben nokia güncelme mobilden nasıl yaparım

bunu indir kur teli pcye bağla bağlantı türünü nokia suite seç programı aç zaten kendı telin gereklı dosyalarını bulucak indirecek kurcak türkçe zaten program

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
melih161

melih161

Üye
şeffaf widget istemiyorum onu nasıl yapçaz?

toprak00

toprak00

Üye
tskler kardeşim :).peki arkadaşlar farklı bi sorum olack şimdi ben nokia n8 belle refresh kullanıyorum şimdi geçenlerde telefonu fabrika ayarları geri yükledm ama bi baktım camerada sorun oluyo net çekmeyo bunun bi yolu varmi

• Beğen
Tepkiler: okankayci
okankayci

okankayci

Üye
tskler kardeşim :).peki arkadaşlar farklı bi sorum olack şimdi ben nokia n8 belle refresh kullanıyorum şimdi geçenlerde telefonu fabrika ayarları geri yükledm ama bi baktım camerada sorun oluyo net çekmeyo bunun bi yolu varmi
tam olarak bilmiyorm ama hard format at sora NSU ile yenıden format at belkı duzelır :)

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
toprak00

toprak00

Üye
orjinalmi o peki bu işlemi mobilden yapabilmiyim bide me tür faydası olur bunun

okankayci

okankayci

Üye
Nokia N8: Reset hard format
önce bu işlemi yap sonra sana verdıgım programla pcden format at telefonun dosyaları eksık olabılır yap o işlemi düzelebilir bılgılerını yedeklemeyı unutma
bu güncellemeyı telden yapamazsn (nokia e6 için 650 mblık bi dosya indiriyo )

toprak00

toprak00

Üye
yani ilk önce hart format atayım demipoli bu ses turlarıda ikiside basılı olack galiba

okankayci

okankayci

Üye
ses kısma basılı olacak altta açıklaması var. evet önce hard at

toprak00

toprak00

Üye
peki hart attığım da telefonun işletim sistemi değişiyonu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi