Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Bi düsün sence çok yakin biriyim

ErSin9006

Üye
evet aç kapa yaptım .s

achambo

achambo

Üye
efekti e/effects olarak attın mı? effects in içinde bir klasör daha olmayacak ama sadece tek klasör ve dosyaları olacak
anıl diye tanıdığım bir çocukluk arkadaşım var birde 5800 cfw bölümünden tanıdığım var başkada aklıma gelmiyor :)

beni tanıdın mı abi:ehe

ErSin9006

Üye
zip in içinde efekt klasörünü şeçili hale getirip e ye çift tıklayarak attım uyarı verdi tümünün üzerine yaz yaptım teli kapatıp açtım aynı?

achambo

achambo

Üye
zip in içinde efekt klasörünü şeçili hale getirip e ye çift tıklayarak attım uyarı verdi tümünün üzerine yaz yaptım teli kapatıp açtım aynı?

efekt yolu e ye alma 2. nesil sisi yükle z/resource/effects klasörünü e ana dizine at ve sonra istediğin efekti bu klasöre at

ErSin9006

Üye
z mi z yok ki

ErSin9006

Üye
aynen rom ve ram diyince acıldı yaptım ama gene olmadı sistem dosyalarını mı bozdum acaba yanlışlıkla asisgasi nin ney theme efektini uygulamaya çalışıyorum efekt normal fw de çalışıormuş cfwde denenmemiş sanırım .s
------------------------------
Ayarlardan Temalar>Genel>Seçenekler>Tema Efektleri>Açık unutmayın ;)birde bişey daha klasörsüz.sis dosyasını kurdum kaldırmadı .s başka yolu varmı araçlar ile internet klasörü kalkmıyor x-plore ile yapılabilir mi :(

Son düzenleme:
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen rom ve ram diyince acıldı yaptım ama gene olmadı sistem dosyalarını mı bozdum acaba yanlışlıkla asisgasi nin ney theme efektini uygulamaya çalışıyorum efekt normal fw de çalışıormuş cfwde denenmemiş sanırım .s
------------------------------
Ayarlardan Temalar>Genel>Seçenekler>Tema Efektleri>Açık unutmayın ;)birde bişey daha klasörsüz.sis dosyasını kurdum kaldırmadı .s başka yolu varmı araçlar ile internet klasörü kalkmıyor x-plore ile yapılabilir mi :(
c/ private /200113dd / content / matrixmenudata ı sil telefonu yeniden başlat

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
geçmiş olsun dostum, iburamin diye bir şurup var epey etkili ağrını alır ateşini düşürür kullan derim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sevindim.dikkat et kendine :thumbup:

ErSin9006

Üye
dediğini yaptım ama benm oluşturdum klasörleri sildi diğerleri kaldı o dosyada yok şimdi..
------------------
Pardon o dosyayı silip başlatıyorum orjinaline dönüyor o klasörler .s

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yaptım ama benm oluşturdum klasörleri sildi diğerleri kaldı o dosyada yok şimdi..
------------------
Pardon o dosyayı silip başlatıyorum orjinaline dönüyor o klasörler .s
sonuç? oldumu olmadımı...

ErSin9006

Üye
olmadı siliyorum başlat yapıyorm klasörelr eski haline geliyor bakıyorm dosya orda duruyor

ErSin9006

Üye
klasörsüz menü istiyorum verdiğin dosya ile silmeye çalıştım silmedi sanırım içinde başka bir proğramın klasörü vardı tam hatırlamıyorm sonra bida denedm gene aynı sonra dediklerini yaptım olmadı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
klasörsüz menü istiyorum verdiğin dosya ile silmeye çalıştım silmedi sanırım içinde başka bir proğramın klasörü vardı tam hatırlamıyorm sonra bida denedm gene aynı sonra dediklerini yaptım olmadı
klasörsüz menü için sis i kur telefonu kapat aç olacak...

Üst Alt