efekti e/effects olarak attın mı? effects in içinde bir klasör daha olmayacak ama sadece tek klasör ve dosyaları olacakevet aç kapa yaptım .s
anıl diye tanıdığım bir çocukluk arkadaşım var birde 5800 cfw bölümünden tanıdığım var başkada aklıma gelmiyorBi düsün sence çok yakin biriyim

efekti e/effects olarak attın mı? effects in içinde bir klasör daha olmayacak ama sadece tek klasör ve dosyaları olacak
anıl diye tanıdığım bir çocukluk arkadaşım var birde 5800 cfw bölümünden tanıdığım var başkada aklıma gelmiyor![]()

zip in içinde efekt klasörünü şeçili hale getirip e ye çift tıklayarak attım uyarı verdi tümünün üzerine yaz yaptım teli kapatıp açtım aynı?
z mi z yok ki
rom ve ram diski işaretle ikisinden biri zyi açıyorz mi z yok ki

c/ private /200113dd / content / matrixmenudata ı sil telefonu yeniden başlataynen rom ve ram diyince acıldı yaptım ama gene olmadı sistem dosyalarını mı bozdum acaba yanlışlıkla asisgasi nin ney theme efektini uygulamaya çalışıyorum efekt normal fw de çalışıormuş cfwde denenmemiş sanırım .s
------------------------------
Ayarlardan Temalar>Genel>Seçenekler>Tema Efektleri>Açık unutmayınbirde bişey daha klasörsüz.sis dosyasını kurdum kaldırmadı .s başka yolu varmı araçlar ile internet klasörü kalkmıyor x-plore ile yapılabilir mi
![]()
saolasın. 2 gündür hap ala ala düzeldim şükürler olsun..geçmiş olsun dostum, iburamin diye bir şurup var epey etkili ağrını alır ateşini düşürür kullan derim.
sonuç? oldumu olmadımı...dediğini yaptım ama benm oluşturdum klasörleri sildi diğerleri kaldı o dosyada yok şimdi..
------------------
Pardon o dosyayı silip başlatıyorum orjinaline dönüyor o klasörler .s
sen şimdi klasörlü menümü istiyorsun klasörsüz mü?olmadı siliyorum başlat yapıyorm klasörelr eski haline geliyor bakıyorm dosya orda duruyor
klasörsüz menü için sis i kur telefonu kapat aç olacak...klasörsüz menü istiyorum verdiğin dosya ile silmeye çalıştım silmedi sanırım içinde başka bir proğramın klasörü vardı tam hatırlamıyorm sonra bida denedm gene aynı sonra dediklerini yaptım olmadı