kralveben
Üye
SAGOL KNKA YAPTIM AMA YINE OLMADI YAW BASKA CFW ATAYIM DEDIM AMA ONDADA AYNI SORUNU YASADIM BASKA TELEFONA DENEDIM OLDU AMA BENIM TELEFNDA OLMUYORFlashı attığın yer işte..
SAGOL KNKA YAPTIM AMA YINE OLMADI YAW BASKA CFW ATAYIM DEDIM AMA ONDADA AYNI SORUNU YASADIM BASKA TELEFONA DENEDIM OLDU AMA BENIM TELEFNDA OLMUYORFlashı attığın yer işte..
SAGOL KNKA YAPTIM AMA YINE OLMADI YAW BASKA CFW ATAYIM DEDIM AMA ONDADA AYNI SORUNU YASADIM BASKA TELEFONA DENEDIM OLDU AMA BENIM TELEFNDA OLMUYOR
yeni bi güncelleme şart artık evolsa
telefon modeli nedir?
c6 01 sılvertelefon modeli nedir?
Daha üzerine katacak pek bir şeyler olmadığı için öyle bir düşüncem maalesef yok...yeni güncelleme ne zaman ?
Doğru flaşhladığından emin misin peki? yada yazılım dosyalarını karıştırmış olmayasın... evols dosyalarını tekrardan indir öyle flaşhla...dostum hayırlı bayramlar dedıklerını yaptım yanlız hala dead oluyor telefonbataryayı sokun tekrar deneyın dıyo nedır sorun
dostum hayırlı bayramlar dedıklerını yaptım yanlız hala dead oluyor telefonbataryayı sokun tekrar deneyın dıyo nedır sorun
c6 01 sılver
kanka ben daha önce attım ama flashlamayı sıfırla diyerek degl yazılm guncele dıye başlattım oldu ama hakan sıfırlayarak flashla dedı 2 flashlamayı yemıyowindows 8'li bir pc de dene o zaman olur..phoenix win 7 de sorun çıkartabiliyor
ya nasıl flaşh atılıyorsa öyle yap. yazılımda sorun olmadığı sürece istediğin flaşhlama seçeneğiyle flaşhlayıp kullankanka ben daha önce attım ama flashlamayı sıfırla diyerek degl yazılm guncele dıye başlattım oldu ama hakan sıfırlayarak flashla dedı 2 flashlamayı yemıyo
tm usta kızma ugraşmıyom böyle sorun yok kullanıym şuan ben garantı olsun dıye ugraştım ama olmadı önemlı degl senın cfw tek gecerım ellerıne saglk coksaglya nasıl flaşh atılıyorsa öyle yap. yazılımda sorun olmadığı sürece istediğin flaşhlama seçeneğiyle flaşhlayıp kullan
Estağfurullah ne kızması sadece söyledim. hata almadığınız sürece hangi seçenekle flaşlamışsınız önemli değil ama hata alanlar kesinlikle sw reset ile flaşhlamalılartm usta kızma ugraşmıyom böyle sorun yok kullanıym şuan ben garantı olsun dıye ugraştım ama olmadı önemlı degl senın cfw tek gecerım ellerıne saglk coksagl
Yorumun için teşekkürler.Rica ederim, Güle güle kullanEllerine sağlık. Çok güzel olmuş.
Telefon dead oluyor. Flaş işlemlerini eksiksiz yaptınmı?Telefona hard formatta attım, ve sonra dediğiniz gibi yazılım sıfırlama yaptım. Beyaz ekranda çıkıyor birşeyler. sonra telefon birden kapanıyor. Ve menü tuşu üzerindeki ışık yanıp sönüyor 1er sn. arayla. Nokia 700
Evet. aynen dediğiniz gibi uyguladım. Kablodandır desem sıkıntı, değil.Telefon dead oluyor. Flaş işlemlerini eksiksiz yaptınmı?
İstersen team viewerdan ben yapayımEvet. aynen dediğiniz gibi uyguladım. Kablodandır desem sıkıntı, değil.