Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

kralveben

kralveben

Üye

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
yeni bi güncelleme şart artık evolsa

AngvanLee

AngvanLee

Üye
yeni güncelleme ne zaman ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncelleme ne zaman ?
Daha üzerine katacak pek bir şeyler olmadığı için öyle bir düşüncem maalesef yok...
dostum hayırlı bayramlar dedıklerını yaptım yanlız hala dead oluyor telefonbataryayı sokun tekrar deneyın dıyo nedır sorun
Doğru flaşhladığından emin misin peki? yada yazılım dosyalarını karıştırmış olmayasın... evols dosyalarını tekrardan indir öyle flaşhla...

coolasker54

coolasker54

Üye
dostum hayırlı bayramlar dedıklerını yaptım yanlız hala dead oluyor telefonbataryayı sokun tekrar deneyın dıyo nedır sorun

Aynı sorunla bende karşılaşmıştım. En alttaki seçenekle yaptım ben. Bendede olmuyo

kralveben

kralveben

Üye
windows 8'li bir pc de dene o zaman olur..phoenix win 7 de sorun çıkartabiliyor
kanka ben daha önce attım ama flashlamayı sıfırla diyerek degl yazılm guncele dıye başlattım oldu ama hakan sıfırlayarak flashla dedı 2 flashlamayı yemıyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
team ver bakayım istiyorsan bi ara

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kanka ben daha önce attım ama flashlamayı sıfırla diyerek degl yazılm guncele dıye başlattım oldu ama hakan sıfırlayarak flashla dedı 2 flashlamayı yemıyo
ya nasıl flaşh atılıyorsa öyle yap. yazılımda sorun olmadığı sürece istediğin flaşhlama seçeneğiyle flaşhlayıp kullan

kralveben

kralveben

Üye
ya nasıl flaşh atılıyorsa öyle yap. yazılımda sorun olmadığı sürece istediğin flaşhlama seçeneğiyle flaşhlayıp kullan
tm usta kızma ugraşmıyom böyle sorun yok kullanıym şuan ben garantı olsun dıye ugraştım ama olmadı önemlı degl senın cfw tek gecerım ellerıne saglk coksagl

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tm usta kızma ugraşmıyom böyle sorun yok kullanıym şuan ben garantı olsun dıye ugraştım ama olmadı önemlı degl senın cfw tek gecerım ellerıne saglk coksagl
Estağfurullah ne kızması sadece söyledim. hata almadığınız sürece hangi seçenekle flaşlamışsınız önemli değil ama hata alanlar kesinlikle sw reset ile flaşhlamalılar

umutku123

Üye
Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.

muhammed819

Üye
Telefona hard formatta attım, ve sonra dediğiniz gibi yazılım sıfırlama yaptım. Beyaz ekranda çıkıyor birşeyler. sonra telefon birden kapanıyor. Ve menü tuşu üzerindeki ışık yanıp sönüyor 1er sn. arayla. Nokia 700

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Telefona hard formatta attım, ve sonra dediğiniz gibi yazılım sıfırlama yaptım. Beyaz ekranda çıkıyor birşeyler. sonra telefon birden kapanıyor. Ve menü tuşu üzerindeki ışık yanıp sönüyor 1er sn. arayla. Nokia 700
Telefon dead oluyor. Flaş işlemlerini eksiksiz yaptınmı?

Üst Alt