haqanguven
Üye
Şuan öyle bir düşüncem yok kardeşimHakan abi yeni güncelleme gelecek mi?
Şuan öyle bir düşüncem yok kardeşimHakan abi yeni güncelleme gelecek mi?
bende geç açılma gibi bir durum yok. evet evolsda orjinaline göre daha ağır açılır ama çok az bir fark ile onun ön bellekteki uygulamaların kapatılmış olmasıdır...kinetiği kapatınca mesajlara ve rehbere daha hızlı giriliyor
onu biliyorum evet ama 701de olmaz da benim kalasta oluyobende geç açılma gibi bir durum yok. evet evolsda orjinaline göre daha ağır açılır ama çok az bir fark ile onun ön bellekteki uygulamaların kapatılmış olmasıdır...
). bu arada siyah masa üstü kullanıyorum . ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim . Dilerim çalışmalarınız devam eder.Teşekkürler. Şeffaf wigdet yapmak kolaydır yalnız yalnız yazılar beyaz olduğu için zor gözükmektedir... o yüzden evols cfw sinde onları orijinal bıraktım. ama şffaf istiyorsan san ayrı core hazırlarız onunla flahşlarsın...Öncelikle paylaşımınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim . Benim telefonla ilgili tek sorunum özellikle email ve not uygulamasının widget lerinin şeffaf olması yeterli araştırma yaptımmı bilemiyorum ama internette bulabildiğim her cfw yi yükledim ancak amacıma ulaşamadım nokia n8 telefonumu seviyorum ve satmak istemiyorum ama böyle bir takıntım var sırf bu yüzden 6 kez bu telefondan aldım satıp android telefon aldım sonra son olarak yine satıp nokia n8 aldım sizden eğer mümkünse şeffaf widget istiyorum sadece cfw olarak telefona yükleyebiliyorum (bunuda başarmam bir haftamı aldı). bu arada siyah masa üstü kullanıyorum . ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim . Dilerim çalışmalarınız devam eder.
O konuda genel flaşhlamayı anlattım. sen evolsu sw reset ile flaşhla...Arkadaşlar; Evols yüklemek için herşeyim hazır. Dosyaları da indirdim. Cihazı USB ile bağladım. Phoenixde "update software" düğmesine basma aşamasındayım. Ama N8 için verilen linkteki ürün kodu 0599821. Benim cihazımın ürün kodu ise 059D9S5 (turuncu N8). Bu çok önemli mi? Flashlarsam problem çıkar mı? Veya 059D9S5 (turuncu N8) için yapılmış evols dosyaları var mıdır?
Saygılarımla.
Ekleme :
1 . sayfada :
EVOLS YÜKLEME TALİMATLARI● HAFIZA KARTI VE DEPO HAFIZASINI BİÇİMLENDİRİP HARD FORMAT ATINIZ. . .
● EVOLS'U YÜKLERKEN YAZILIM SIFIRLA (SW RESET) İLE FLAŞH İŞLEMİNİ BAŞLATINIZ.
diyor ama Phoenix anlatımında "update software" (yazılımı güncelle) seçilecek denmiş. Hangisi doğrudur?
Kendi cfwlerimden başka cfw kullanmıyorum... ayrıca burası cfw kataloğu konusu değil. konu dışı mesaj atmayınız...hakan abi yeni bi cfw arıyorum önerebileceğin bi cfw var mı seninki gibi hızlı görselliği güzel stabil bi şey?
sen menüde tüm uygulamaları gösteren bir şey kurdun mu ?abi n8le ilgili bi sıkıntım var ayarlarda olması gereken bazı uygulamalar (temalar gibi )menüde buda çok canımı sıkıyo bunu düzeltmek için mod falan var mi
evet çıkarmana gerek yok istersende çıkartabilirsin sana kalmış. biçimlendirmeniz yeterlidir...dostum emegıne saglık flashlama yaparken hafıza kartını cıkarmamıza gerek yok degilmi sadece biçimlendiriyoruz dogrumu anlamışım
rom patcherdan open4all yamasını aktif et ve herhangi bir dosya yöneticisi uygulaması ile c / private / 10202be9 / 101f8847.txt bu dosyayı sil telefonu kapat açabi n8le ilgili bi sıkıntım var ayarlarda olması gereken bazı uygulamalar (temalar gibi )menüde buda çok canımı sıkıyo bunu düzeltmek için mod falan var mi
Neyse bunu kur telefonu kapat aç...öyle bi dosya yok ki :/
o zaman hard format atıp hafıza ve depo hafızasını biçimlendirip kullanmaya devam etmelisin...gene olmadı
Teşekkürler. Şeffaf wigdet yapmak kolaydır yalnız yalnız yazılar beyaz olduğu için zor gözükmektedir... o yüzden evols cfw sinde onları orijinal bıraktım. ama şffaf istiyorsan san ayrı core hazırlarız onunla flahşlarsın...
Cevabınız için tekrar teşekkür ederim sabırsızlıkla bekleyeceğim . İyi çalışmalar dilerim
Ne zaman müsait olursunuz acababen dosyaları masa üstünde hazırladım .sen Nokia cookeru indir ve evols flaşh dosyalarınıda masa üstüne al ben team viewerdan bağlanır yaparım...