Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben bir kaç gündür kullanıyorum şu 3g hariç hiçbir problemim yok sırf onun için de sıfırdan uğraşmak istemiyorum.. bir arkadaşa güncellemeyi kaldır demişsiniz ben onun güncellemesini yaptım mı bilmiyorum sisteme sıkıntı çıkarabilecek 2 güncelleme hariç diğerlerini yaptırdım ama arada o var mıydı hatırlamıyorum açıkcası..büyük ihtimalle simge o yüzden sürekli orada kalıyor, 3g yi kendim kapatıyorum ama yine de simgesi duruyor bu durumda şarjı tüketir mi tüketmez mi bilemedim.eğer şarja etkisi olmaz diyorsanız kalsın uğraşmıyım sorun değil , diğer türlü bu güncellemeyi nereden kaldırıyoruz bir yazabilirseniz sevinirim araştırdım ama bulamadım :)
Yüklü uygulamalarda gözükmüyorsa. Rom patcherdan open4all yamasını aktif edip c / sys / bin in içindeki configppbit.exe dosyasını sil telefonu kapat aç. denemedim ama olması gerek...

anka58

anka58

Üye
benim c/sys/bin içerisinde configppbit.exe dosyası mevcut değil. başka yapabileceğim birşey var mı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6-01 kullanıyorsan bende böyle bir sorun yok..ayrıca bize 3g güncellemesi de gelmedi..sende nasıl problem çıktı anlamadım..

anka58

anka58

Üye
c6-01 kullanıyorsan bende böyle bir sorun yok..ayrıca bize 3g güncellemesi de gelmedi..sende nasıl problem çıktı anlamadım..
Ben de şu an güncellemeden olmadıysa neden olduğunu bulmaya çalışıyorum.Wireless kullanınca işaretin yerini wireless alıyor , kapatınca 3g işareti geliyor , şebeke ayarlarından 3g yerine gsm seçili olduğu halde , çift mod da değil yani.Evols kesinlikle mükemmel ve tüm arkadaşlarıma öneriyorum yanlış anlaşılmasın sadece şuna aklım ermedi bir türlü o sinirimi bozdu biraz :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ilk söylediğin normal zaten de 3G olmadığı halde ekranında 3G görünmesi ilginç.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hayır yapmadım, evols kurulumdan sonra tek yaptığım uygulamaları, oyunları vs.. kurmak oldu
o hatanın tek nedeni o güncellemedir. c6 da o güncelleme yoksa hata almaman lazım. başka aklıma da bir şey gelmiyor malesef...

korhanad

Üye
meraba attm cfw yi ancak wıdgetlerı kullanamıyorum calsmıyo tel aşırı donuyo uyarı sesı aynı duruyo yanı stabl calsmadı neyı eksk yaptm yardm lutfn ? ? ?hakan kardes team wiever la bana yardımcı olurmusun ne zaman bos olusun ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
meraba attm cfw yi ancak wıdgetlerı kullanamıyorum calsmıyo tel aşırı donuyo uyarı sesı aynı duruyo yanı stabl calsmadı neyı eksk yaptm yardm lutfn ? ? ?hakan kardes team wiever la bana yardımcı olurmusun ne zaman bos olusun ?
şuanda boşum yardım edebilirim

korhanad

Üye
saolasın kardes sonunda basardım tsk.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eğer eski yedekleri attıysan hata oluyor..bende öyle yapmıştım.dediğin gibi widgetlerin bazıları çalışmıyordu.temiz kurulum yaptım,ayarları baştan yaptım.şimdi sorunsuz kullanıyorum

fuhrer6161

Üye
hakan abi en bunu yapamadım bende teamwiewer var msn adresim [email protected] uygun olduğun bi zaman bana mesaj atta sen teamwiewer den bana kur bu evolsu çok hoşuma gitti ama beceremiyorum lütfen rica ediyorum...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ılgınbursa

Üye
Hakan abi yeni güncelleme gelecek mi?

Üst Alt