haqanguven
Üye
hayır ben yaparımid:270 161 338
şifre:6548 bi de benim bi şey yapmam gerekiyo mu dediğim gibi bilmiyorum bu işleri çok![]()
hayır ben yaparımid:270 161 338
şifre:6548 bi de benim bi şey yapmam gerekiyo mu dediğim gibi bilmiyorum bu işleri çok![]()
win7 generic usb kuramadığından bağlantı kopuyor ve olmuyor... Win8 de sorunsuz oluyor. Güle güle kullan kardeşimWin 8 sorunsuz yüklendi 90 da hata falan da vermedi kaç gündür boşuna uğraşıyomuşum win 7'yle bi de çok güzel olmuş gerçekten![]()

hocam equlizerde yeni ayar oluşturma yok mu?
Merhaba T9 biraz eksik bunu nasıl düzeltebiliriz(kelime haznesi çok az) Eskiden 5800 xm de predic klasörüne bir şey atıyorduk bunda öyle bir çözüm var mı Teşekkür Ederim..
İlk yüklediğim cfw oldu. gerçekten baya korktum telefona zarar verirmiyim diye ama oldu sonuçta yükledimCfw için
ayrıca haritaları geri yükleyebilecekmiyim merak ediyorum
hehe rica ederim güle güle kullan. Haritalar için menü / internet / güncellemelerden yükleyebilirsin.hocam resim ve video düzenleyicisi yok nasıl yükleyebiliriz
hakan abi bu mobil veri wifi kapalıyken üst tarafta simge kalmaya devam ediyo ya yeni olmaya başladı wifi simgesine benziyo böyle alıcı kenarında çizgiler falan var. Mobil veriyi yada wifi açınca o değişiyo onun yerine geliyo simgeler ama kapalıyken hiç gitmiyo. Bi ara 3g aç kapat yaptım ben tahminim ondan sonra oldu daha önce yoktu
Evolsu yüklemeyi çok istesemde bi türlü başaramadım . Hafıza kartını biçimlerdirmek istemediğimden çıkartıp yazılım sıfırlama yaptım dün mecburi bi durumdan dolayı . Fakat telefonum dead phone oldu . Neyseki düzelttim .![]()
Yeni güncelleme yok mu ya ?
N8 Kullanıyorum . Dediğiniz gibi Depo Hafızasını biçimlendirdim . İşletim sistemim Win8 . Bunu söylüyorum çünki okumadan yazmadım arkadaş Win7 de denemiş olmamış o yüzden . Yazılım sıfırla seçeneğiyle yani bende SW Reset ile denedim . Erasing User Data dan sonra error verip kapattı teli açılmamıştı . Bende kurtuluş abinin cfw si ile düzeltip Xeon a geçtim şimdilik . bidaha denemeyede çekiniyorum yine deap olur diye . daha öncede win7 de denemiştim ama benim tel evolsa karşı çıkıyor nedense
tlfnun nedir? Hafıza kartsızda atılır yazılım fakat sen bir yerde hata yapmışın herhalde ondan olmamıştır kardeşim...
Emeğine sağlık yinede .