Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nerde bunlar ? Rofs2 de falan mı sana zahmet yazsan. Birde müsaitsen şunları bi uplasan senn elinin altında vardır ofw bide onu indirmiim bastan sabah indirmiştim cevap vermedn pcden slndiler ofw flan

evet 2 si rofs 2 diğeri core

elimin altında olsa verirdim zaten... bende ofw yok lazım olunca indiriyorum... nerede olduklarınıda cevapladılar, yoğunum dedim o yüzden sabırlı olmalısınız ki herkesin sorularına cevap vereyim...

kaantalha

Üye
abi şu tuş kilidini yapmayı ayrıntılı anlatsana hiç anlamam bu işlerden sana zahmet

-Hokage-

-Hokage-

Üye

elimin altında olsa verirdim zaten... bende ofw yok lazım olunca indiriyorum... nerede olduklarınıda cevapladılar, yoğunum dedim o yüzden sabırlı olmalısınız ki herkesin sorularına cevap vereyim...

CFW Dediğin böyle olur yaptım süper oldu telefon şimdi. Ekran sensörünü kapattım yeniden başlat ekledim avkonu değiştim kamerayı düzelttim yatay kilitlenmeyi düzelttim bekleme saatide ayarlaım birde birkaç ufak tefek mod attım. Ben kaçtane cfw yükledim böylesini görmedim mükemmel oldu.Çok basitmiş aslında.Benim kafamın karıştıgı nokta ben explore yapınca cookera çıkmış olan dosyları görnce bunları nasıl birdaha birleştiricem diye düşünüyordum. 3.3 de öyle bişe yok direk backup lusunuda alıp kaydediyor

Gerçekten süper oldu. İsteyen arkadaşlar olursa hakanında izniyle uplayıp yollayabilirim.Ama sadece C7 ! :)

arslanla

arslanla

Üye
ben isterim kardeşim ama değişiklik yaptığın yerleri madde madde yazarsan sevinirim...:)

-Hokage-

-Hokage-

Üye
ben isterim kardeşim ama değişiklik yaptığın yerleri madde madde yazarsan sevinirim...:)

kardeş öyle not almadım bir yere.Ama aklımdan söyleyebilrim sanıyorum.
- Ekran parlaklığının sensörünü kapattım.
- Yan olarak tuş kilitlenmesini kapattım
- Kameranın fotoğrafları 5-6mb oluyordu onu düzelttm.
- Kapatma tuşuna yeniden başlat ekledim
- Bekleme saatini değiştirdim.
- Avkonu değiştirip çizgi çizgi olan bitane yaptım sade bişe

Ana temayı değiştirmeye çalışmıştım olmayınca eski haline çevirdim ama bozulmuş tema heralde.Onu nası düzeltecem hakan ? Bazı programların simgeler gözkmüyor acilen cevaplarsan sevinirim

- - - Eklendi - - -

Büyük ihtimal ofwden çekip at diceksin ofw deki yerni söyler msn ?

- - - Eklendi - - -

Tamam ofw den çekip attım oldu. Normal temayla güzel oldu sorun kalmadı :)

58bekir58

Üye
ustad cihazim n8 onceki surum evolsu da kullandim ancak bu surum cihazimi asiri isitiyor ve ben bu isinma yuzunden batarya sorunuyla karsilastim batarya yarida gorunurken birden batarya zayif uyarisi veriyor cihaza hard format attim acaba uygulamadanmi diye ancak sonuc degismedi

Abstract_Loco

Üye

bu resimdekiler core ve rofs2 den çekip aynı yere aktar

abi resimdeki hepsini core den buldum rofs 2 de yok ama en sondaki install\otasync_stub.sis yok hiçbirinden bulamadım onu ben :S ovisync_stub.sis bu var ona en yakın isim yanlış olabilir mi yoksa bulamadım mı ben karıştı kafam :)

qweratomic

qweratomic

Üye
Merhaba nokia 603 aldım bunu kurmak istiyorum bu en son çıkan yazılımın üstüneme yapılmıştır.Nokia belle de yeniyim Nokia Belle FP2 nin üstüne mi birde Nokia 603 en son yazılımı hangisi Nokia 603 yazılım bilgisi hakkında bilgilendirirmisiniz.(sadece sürüm olarak birde enson çıkan sürüm ile bunun farkını) Kusura bakmayın çok soru yazdım dediğim gibi yeniyim Cevabınızı bekliyorum Teşekkür ederim

Abstract_Loco

Üye
Abi o dediğim dosyayı attım sonra ovi senk geldi ekrana daha önce varmıydı anlamadım ama ben doğru yapmış oldum mu şimdi nokia senk yazmıyo ovi senk yazıyo :)

-Hokage-

-Hokage-

Üye
Hakan bi iki sorunum daha var onların yerlerinide söyle düzelteyim onlarıda. Parlaklık sensörünü kapatmıştım ben yazdım zaten. Galiba öyle yapınca parlaklık hiçbir şekilde ayarlanmıyor parlaklık hep sonda değiştiremiyorum. Gece ekrana bakınca gözm agrıyor migrenm var.Onu düzeltmem lazım. Birde varsayılan tema yok telefonda on nası düzeltecem ? OFW den importtakini ve skini attım ama ayarlarda temalara girince boş gözüküyor cevaplarsan sevnrm ne kadar erken o kadar iyi

tufless

tufless

Üye
Arkadaşım benim 603 beyaz ama ordaki cfw de siyah bunu nasıl yapıcaz

- - - Eklendi - - -

Merhaba. Sonunda başardım yaptım cfw yi. Fakat birşey sorucam. Klavyede mesaj yazarken Ş harfi yazmıyor. Neden

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım benim 603 beyaz ama ordaki cfw de siyah bunu nasıl yapıcaz

- - - Eklendi - - -

Merhaba. Sonunda başardım yaptım cfw yi. Fakat birşey sorucam. Klavyede mesaj yazarken Ş harfi yazmıyor. Neden

yükleme talimatlarını yaptın mı?

- - - Eklendi - - -

Hakan bi iki sorunum daha var onların yerlerinide söyle düzelteyim onlarıda. Parlaklık sensörünü kapatmıştım ben yazdım zaten. Galiba öyle yapınca parlaklık hiçbir şekilde ayarlanmıyor parlaklık hep sonda değiştiremiyorum. Gece ekrana bakınca gözm agrıyor migrenm var.Onu düzeltmem lazım. Birde varsayılan tema yok telefonda on nası düzeltecem ? OFW den importtakini ve skini attım ama ayarlarda temalara girince boş gözüküyor cevaplarsan sevnrm ne kadar erken o kadar iyi

şuanda evde değilim akşam sorunlarınızla ilgilenirim

- - - Eklendi - - -

abi resimdeki hepsini core den buldum rofs 2 de yok ama en sondaki install\otasync_stub.sis yok hiçbirinden bulamadım onu ben :S ovisync_stub.sis bu var ona en yakın isim yanlış olabilir mi yoksa bulamadım mı ben karıştı kafam :)

corede bak orda vardır

- - - Eklendi - - -

Merhaba nokia 603 aldım bunu kurmak istiyorum bu en son çıkan yazılımın üstüneme yapılmıştır.Nokia belle de yeniyim Nokia Belle FP2 nin üstüne mi birde Nokia 603 en son yazılımı hangisi Nokia 603 yazılım bilgisi hakkında bilgilendirirmisiniz.(sadece sürüm olarak birde enson çıkan sürüm ile bunun farkını) Kusura bakmayın çok soru yazdım dediğim gibi yeniyim Cevabınızı bekliyorum Teşekkür ederim

en son sürümünün yani fp2 nin üzerine kurulmuştur

-Hokage-

-Hokage-

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

corede bak orda vardır

- - - Eklendi - - -

en son sürümünün yani fp2 nin üzerine kurulmuştur

acilen yardımını bekliyorum ofw dosyalarıdad hazır yerlerini söylesen yeter. Ekran parlaklıgı ev kabuk tema. Senn kabuk temelar güzel fakat yer yok atılmıyor ondan :(

- - - Eklendi - - -

valal bekleyemedim kendim buldum yaptım biraz uzun sürdü ama hallettim gerek kalmadı birşeye..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
acilen yardımını bekliyorum ofw dosyalarıdad hazır yerlerini söylesen yeter. Ekran parlaklıgı ev kabuk tema. Senn kabuk temelar güzel fakat yer yok atılmıyor ondan :(

- - - Eklendi - - -

valal bekleyemedim kendim buldum yaptım biraz uzun sürdü ama hallettim gerek kalmadı birşeye..

tamam

- - - Eklendi - - -

ustad cihazim n8 onceki surum evolsu da kullandim ancak bu surum cihazimi asiri isitiyor ve ben bu isinma yuzunden batarya sorunuyla karsilastim batarya yarida gorunurken birden batarya zayif uyarisi veriyor cihaza hard format attim acaba uygulamadanmi diye ancak sonuc degismedi
sıfırdan kur uygulama filan kurma öyle dene ancak o zaman anlarsın hangi uygulamadan olduğunu

sinan19979

Üye
Teşekkürler Kardeş İndiriyorum..

vahcet12

Üye
Hakan dostum ben telefonu servise vereceğim. Evlos a sıkıntı yaratırlar mı orjinal sürüm yok diye bi bilgin varmı?

qweratomic

qweratomic

Üye
Merhaba kusura bakmayın yeni geçtim nokia 603 4 sorum olacak
1-sayfaları tek tek okuyamadım cfw nokia 603 kurulduğunda doğru çalışıyor mu (çok ısınıyor batarya süresi kısa gibi yorumlar okudum.)
2-Cfw kurduktan sonra herhangi bir güncelleme gereklimidir(S60v5 de cfw güncelleme yok direk neyse oydu) güncelleniyor mu
3-Cfw de microsoft office shazam gibi uygulamalar yüklü geliyor mu
4-birde 1nesil ve 2nesil nedir kurarken mi seçiyoruz
Teşekkür Ederim

- - - Eklendi - - -

Lütfen biri açıklar mı

- - - Eklendi - - -

kurmaya karar verdim fakat phoneix de conection kısmında gözükmüyor nokia ovi suit kurmadıgım için olabilir mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan dostum ben telefonu servise vereceğim. Evlos a sıkıntı yaratırlar mı orjinal sürüm yok diye bi bilgin varmı?

ben 5800 ı vermiştim cfw ile sorun olmadı ama sen her ihtimale karşı ofw ye dönüp öyle ver servise...

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler Kardeş İndiriyorum..

kolay gelsin...

- - - Eklendi - - -

Merhaba kusura bakmayın yeni geçtim nokia 603 4 sorum olacak
1-sayfaları tek tek okuyamadım cfw nokia 603 kurulduğunda doğru çalışıyor mu (çok ısınıyor batarya süresi kısa gibi yorumlar okudum.)
2-Cfw kurduktan sonra herhangi bir güncelleme gereklimidir(S60v5 de cfw güncelleme yok direk neyse oydu) güncelleniyor mu
3-Cfw de microsoft office shazam gibi uygulamalar yüklü geliyor mu
4-birde 1nesil ve 2nesil nedir kurarken mi seçiyoruz
Teşekkür Ederim

- - - Eklendi - - -

Lütfen biri açıklar mı

- - - Eklendi - - -

kurmaya karar verdim fakat phoneix de conection kısmında gözükmüyor nokia ovi suit kurmadıgım için olabilir mi
701 ve c7 de herhangi bir ısınma yok ama ısınma sorunlarıyla karşılaşanlar olmuş... oda uygulamalardan kaynaklıdır herhalde... güncelleme gerekli değildir... güncellemelerdeki güncellemeleri yüklemek sana kalmıştır... bir çok uygulama silinmiştir orijinal uygulamaları sizin yüklemeniz gerekecektir, yada ofw nin udasını evolsun udasına aktarmanız gerek... ekteki dosyalardan cihazına uygun olan yazılım dosyalarını indirip flaşhlaman yeterlidir... Nokia süiti ile alakası yoktur... ana başlıktaki verdiğim linkteki konudan bakıp eksiksiz yaparsan sorun ile karşılaşmazsın...

Abstract_Loco

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

corede bak orda vardır

- - - Eklendi - - -

abi zaten hepsini coreden buldum bi tek o dediğim dosyanın adı yok diğer dediğim dosyayı attım Ovi senk diye birşey çıktı menüde :) abi bi de arama klavyesini değiştirmek için gerekli olan dosyayı çekip attım dediğin yerden değişmemiş :(

achambo

achambo

Üye
abi bende de ısınma sorunu var

Üst Alt