Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

vahcet12

Üye
cfw de işlemci ve ram hızlandırma modları var..ısınması bu yüzden :)

Bilgi için teşekkür ederim :)

Isınması gayet normaldir... yaz aylarındayız ve aşırı derecede sıcaklık var... bir şey olmaz telefona ama sen yinede yorma... yazılımı atmadan önce yükleme talimatlarını yaptın umarım, eğer eski sistemden kalan kırıntılar varsa oda yorar telefonu... hard format atarsan duvar kağıdından başka bir şey silinmez, rahatlıkla hard format atabilirsin kardeşim

Diğer 01-05 e göre fazla geldi ısınmasıda ondan sorayım dedim bi sıkıntı olur mu diye. Teşekkür ederim kardeşim :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan Bey,
tema efektlerini Nokia Cooker ile değiştirmek için hangi dosyalarda işlem yapmamız gerekiyor,teşekkürler

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
usta mesaj ön belleğini e den c ye nasıl alabilirim

BaySerkan

BaySerkan

Üye
k.esvat

teşekkürler,yalnız Nokia cooker da Navifirm gibi mefta oldu galiba bende 3.3 sürümü var daha önce kullanılıyordu ama şimdi açılmıyor versiyon eski yeni versiyonunu indirin diyor sitesine bakıyorum son versiyon zaten bu Nokia bunadamı yasak getirdi ne..:off:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkür ederim :)

Diğer 01-05 e göre fazla geldi ısınmasıda ondan sorayım dedim bi sıkıntı olur mu diye. Teşekkür ederim kardeşim :)

elektronik bu olmayacağının garantisi yok ama normal şey bu.. Rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

usta mesaj ön belleğini e den c ye nasıl alabilirim

gerekli dosyaları ofw den çekmen gerek pc geçince söylerim

- - - Eklendi - - -

k.esvat

teşekkürler,yalnız Nokia cooker da Navifirm gibi mefta oldu galiba bende 3.3 sürümü var daha önce kullanılıyordu ama şimdi açılmıyor versiyon eski yeni versiyonunu indirin diyor sitesine bakıyorum son versiyon zaten bu Nokia bunadamı yasak getirdi ne..:off:

pc nin tarihini geri al

• Beğen
Tepkiler: vahcet12
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Cooker Bende İş Görüyor, Bence Tekrar İndirip Denemeli :)

kaantalha

Üye
ben nokia 500 telefonuma yüklücem cfw den filanda anlamam ama işi bilen bi arkadaşa benziyosun o yüzden güvenim tam :D bi kaç sorum olucak
1. istediğim programı yükleyebilir miyim
2. nokia güncelleme cıkardığında o güncellemeleri yukleyebilirmiyim.
3. senin burda yaptığın bi güncelleme olursa onu nasıl yüklücez

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ben nokia 500 telefonuma yüklücem cfw den filanda anlamam ama işi bilen bi arkadaşa benziyosun o yüzden güvenim tam :D bi kaç sorum olucak
1. istediğim programı yükleyebilir miyim
2. nokia güncelleme cıkardığında o güncellemeleri yukleyebilirmiyim.
3. senin burda yaptığın bi güncelleme olursa onu nasıl yüklücez

Kolay Sorularla Ben Uğraşayım :)
1- Evet.
2- Evet.
3- Şimdi Nasıl Yüklersen O Şekilde Yüklersin.

deepcash

Üye
Hakan abi sen bu işin ustalarındansın bu konu ile alakalı değil ama bilgin olduğunu düşünerek sormak istiyorum. Belle den anna ya dönmek için forumda konu vardı onu araştırdım dosyaların hepsi hazır ama tel dead olur ve bir daha açamam diye korkuyorum . Bu işi sen denedin mi ? Ya da yapan ve kesin çalıştıran var mi. Yap dersen eğer flashlayacağım dosyaların hepsi hazır durumda. Nokia N8

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

abi sadece hoparlör sesini nasıl artırcam:bilmm

rom patcherdan yamayı aktif et

- - - Eklendi - - -

Hakan abi sen bu işin ustalarındansın bu konu ile alakalı değil ama bilgin olduğunu düşünerek sormak istiyorum. Belle den anna ya dönmek için forumda konu vardı onu araştırdım dosyaların hepsi hazır ama tel dead olur ve bir daha açamam diye korkuyorum . Bu işi sen denedin mi ? Ya da yapan ve kesin çalıştıran var mi. Yap dersen eğer flashlayacağım dosyaların hepsi hazır durumda. Nokia N8
dead olsa bile kurtarırsın telefonu korkman gerekecek bir şey yok... evet ben denedim ve çalışıyor... anlatılanları eksiksiz yap sende dönersin anna ya

deepcash

Üye
Tamam abi güveniyorum sana flaşlayacağım yarın sabah . Peki dead olduğu durumda nasıl kurtarılıyor ? Bi sorum daha olacak nokia n73 ve nokia e75 e de versiyon düşürme yapabilir miyim mümkün mü ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi güveniyorum sana flaşlayacağım yarın sabah . Peki dead olduğu durumda nasıl kurtarılıyor ? Bi sorum daha olacak nokia n73 ve nokia e75 e de versiyon düşürme yapabilir miyim mümkün mü ?

onlara versiyon düşürme yoktur, hi. denk gelmedim çünkü... sitede dead flaşhlamada var o konuyuda bul öyle at flaşı

deepcash

Üye
Tüh olsaydı iyi olurdu.. Jaf falan birsürü kişi uğraşmış jaf da da downgrade diye birsey var işe yaramıyosa ne diye koyuyorlar anlamıyorum. Tamam abi onu da buldum çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için eğer bunda sıkıntı olmazsa c7 yi de anna yapacağım arkadaşımın. Teşekkürler hayırlı geceler abim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tüh olsaydı iyi olurdu.. Jaf falan birsürü kişi uğraşmış jaf da da downgrade diye birsey var işe yaramıyosa ne diye koyuyorlar anlamıyorum. Tamam abi onu da buldum çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için eğer bunda sıkıntı olmazsa c7 yi de anna yapacağım arkadaşımın. Teşekkürler hayırlı geceler abim.
usb den şarj alan cihazlar jaf ile flaşhlanmaz... kolay gelsin...

SenyorMD

Üye
hakan kardes sözlük - zip manager - hakkında - ipuçları-klavuzu anlattığın gibi rofs2 ve coreden kaldırdım ama yükledikten sonra menüde yine simgeleri çıkıyo. Girmeye çalışıyorum ama girilmiyo bi yardımcı olsan.

salkin

salkin

Üye
701 de ajanda ve email güncellemesini yüklemeye çalışırken HALA telefon komple donuyor gidiyor dostum . tekrar flash mı atsm sadece bende midir bu sorun d,iger 701 cilerde durumlar nedir.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardes sözlük - zip manager - hakkında - ipuçları-klavuzu anlattığın gibi rofs2 ve coreden kaldırdım ama yükledikten sonra menüde yine simgeleri çıkıyo. Girmeye çalışıyorum ama girilmiyo bi yardımcı olsan.
cfwleriniz için modlamalarınızı buraya yazmayınız... konu dağılıyor...

- - - Eklendi - - -

701 de ajanda ve email güncellemesini yüklemeye çalışırken HALA telefon komple donuyor gidiyor dostum . tekrar flash mı atsm sadece bende midir bu sorun d,iger 701 cilerde durumlar nedir.

herkeste aynı... cfw denmi değilmi bilmiyorum ben denemedim hiç...

Üst Alt