bir de bu olursa süper olur tam istediğüm gibiYakında IPhone Alacak
Tabi Bu Arada Nokia Güncelleme Çıkarmazsa Güncelleme Gelmez![]()

abi ben en fazla sesi %80 te kullanıyorum
bu seviyeyi en üst yapabilirmiyim yani şuanki %80 teki ses seviyesi, %100 olsa çünkü düşük de lazım oluyo olursa süper olur kulaklık ve hoparlör sesine hayran kaldım tekrar çook teşekkürlerbir de bu olursa süper olur tam istediğüm gibi
- - - Eklendi - - -
pil süre sıkıntısı yaşamaz inş. Hakan abi![]()
Yaşayacağım kesin... öyle bir durum olmaz. hem kaldırdım stereo genişletmeyi, linkteki güncellemiş sürümü indirip kurmadın mı? rica ederim...Yakında IPhone Alacak
Tabi Bu Arada Nokia Güncelleme Çıkarmazsa Güncelleme Gelmez![]()
doğrudur mesutum...
Yaşayacağım kesin... öyle bir durum olmaz. hem kaldırdım stereo genişletmeyi, linkteki güncellemiş sürümü indirip kurmadın mı? rica ederim...
- - - Eklendi - - -
doğrudur mesutum...
sen eskiyi kullanmaya devam et... istemediler kaldırdım...
kurmadım abi ben eski sesi istiyorum
hoparlor sesinin kaldırmadın dimi diğer artırma modu seninki kadar net değil
sen eskiyi kullanmaya devam et... istemediler kaldırdım...
Abi c7 ye kurdum Evolsu c hafızası 530 ile açıldı ama n8 de kurdum 295 ile açılıyor. Neden bu kadar fark var
Nokia cooker ile ofw nin rofs2 den private / 10202be9 / 10282F0F.txt dosyasını çekip... evolsun rofs2de aynı yere atman gerek...
Hakan Kardeşim belirttiğin dosyayı evolse attım şimdi tekrar flash atacam şarjı bekliyorum, bir sorum daha olacak sana; farklı bir klavye yükleyebiliyormuyuz örneğin swype'in klavyesi gibi bir klavye yüklemek istiyorum bu konu hakkında da yardımcı olabilirmisin?
Seni yoruyoruz ama hakkını helal et kardeşim
- - - Eklendi - - -
diğer sitede paylaştım oradan indir...
tamam abi sadece o modu verebilirmisin istesem
c7 nin c hafızası n8 den daha yüksektir ama n8 depo hafızası c7 den daha yüksek... Nokia öyle yapmış benlik durum değil...Abi c7 ye kurdum Evolsu c hafızası 530 ile açıldı ama n8 de kurdum 295 ile açılıyor. Neden bu kadar fark var
c7 nin c hafızası n8 den daha yüksektir ama n8 depo hafızası c7 den daha yüksek... Nokia öyle yapmış benlik durum değil...Abi c7 ye kurdum Evolsu c hafızası 530 ile açıldı ama n8 de kurdum 295 ile açılıyor. Neden bu kadar fark var
saolasın abi bir de son bir soru büyük saat ekran koruyucuyu nasıl orjinale çevirebilirim o da olursa tadından yenmicek
daha bişey istemem inşallahçok soru oldu kusura bakma abi
Resource/Apps yolunu takip et splashscreen.mif ve Startup.mbm dosyalarını alıp dilediğin Cfw de aynı yere atıp üzerine yazılsınmı sorusunu onaylayarak kullanabilirsin...kolay gelsin.hakan kardes bu cfw deki acılıs ekrenı ve acılıs müziğini nasıl alabilirim cfw den ?
Bu güncellemeden sonra galeriden resim paylaşmak istiyorum lakin twitter ve flicker ile bir sorun yok ama facebook ile bağlanmıyor. Ayrıca aynı sorunu kamerada da yaşıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir ya da nasıl düzeltiyim.
- - - Eklendi - - -
Ha bir de foto düzenledikten sonra kaydet diyorum hafıza dolu uyarısı alıyorum.
Merhaba,
Almanca,ingilizce ve türkce dil olan versiyonunu bana özel yapsan desem cok sey mi istemis olurum acaba?Cünkü dil eklemeyi seninle birlikte yapmaya calismistik olmamisti.Yapmasanda canin sag olsun.....