Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yakında IPhone Alacak :ehe
Tabi Bu Arada Nokia Güncelleme Çıkarmazsa Güncelleme Gelmez :)

achambo

achambo

Üye
abi ben en fazla sesi %80 te kullanıyorum
bu seviyeyi en üst yapabilirmiyim yani şuanki %80 teki ses seviyesi, %100 olsa çünkü düşük de lazım oluyo olursa süper olur kulaklık ve hoparlör sesine hayran kaldım tekrar çook teşekkürler :) bir de bu olursa süper olur tam istediğüm gibi

- - - Eklendi - - -

pil süre sıkıntısı yaşamaz inş. Hakan abi:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi ben en fazla sesi %80 te kullanıyorum
bu seviyeyi en üst yapabilirmiyim yani şuanki %80 teki ses seviyesi, %100 olsa çünkü düşük de lazım oluyo olursa süper olur kulaklık ve hoparlör sesine hayran kaldım tekrar çook teşekkürler :) bir de bu olursa süper olur tam istediğüm gibi

- - - Eklendi - - -

pil süre sıkıntısı yaşamaz inş. Hakan abi:)

:) Yaşayacağım kesin... öyle bir durum olmaz. hem kaldırdım stereo genişletmeyi, linkteki güncellemiş sürümü indirip kurmadın mı? rica ederim...

- - - Eklendi - - -

:) doğrudur mesutum...

ccxfor

Üye
arkadaşlar nokia kullanıcıları olarak çırpınıp duruyoruz ama telefonları zaten donanımsal sıkıntılı bunun üzerine 50 çeşit yazılım yapsak da fayda vermiyor gelin bence nokia göç edelim...:)

achambo

achambo

Üye

:) Yaşayacağım kesin... öyle bir durum olmaz. hem kaldırdım stereo genişletmeyi, linkteki güncellemiş sürümü indirip kurmadın mı? rica ederim...

- - - Eklendi - - -

:) doğrudur mesutum...

kurmadım abi ben eski sesi istiyorum

hoparlor sesinin kaldırmadın dimi diğer artırma modu seninki kadar net değil

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: achambo
tupyupp

tupyupp

Üye
Abi c7 ye kurdum Evolsu c hafızası 530 ile açıldı ama n8 de kurdum 295 ile açılıyor. Neden bu kadar fark var

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Abi c7 ye kurdum Evolsu c hafızası 530 ile açıldı ama n8 de kurdum 295 ile açılıyor. Neden bu kadar fark var

C7 nin Telefon Hafızası Ne Kadar Toplam ?
N8 in Telefon Hafızası Ne Kadar Toplam ?

Anil-D

Anil-D

Üye
ben telde ses mukemmel cıkıyo

Moruk

Moruk

Üye
Nokia cooker ile ofw nin rofs2 den private / 10202be9 / 10282F0F.txt dosyasını çekip... evolsun rofs2de aynı yere atman gerek...

Hakan Kardeşim belirttiğin dosyayı evolse attım şimdi tekrar flash atacam şarjı bekliyorum, bir sorum daha olacak sana; farklı bir klavye yükleyebiliyormuyuz örneğin swype'in klavyesi gibi bir klavye yüklemek istiyorum bu konu hakkında da yardımcı olabilirmisin?
Seni yoruyoruz ama hakkını helal et kardeşim ;)

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Nokia cooker ile ofw nin rofs2 den private / 10202be9 / 10282F0F.txt dosyasını çekip... evolsun rofs2de aynı yere atman gerek...

Hakan Kardeşim belirttiğin dosyayı evolse attım şimdi tekrar flash atacam şarjı bekliyorum, bir sorum daha olacak sana; farklı bir klavye yükleyebiliyormuyuz örneğin swype'in klavyesi gibi bir klavye yüklemek istiyorum bu konu hakkında da yardımcı olabilirmisin?
Seni yoruyoruz ama hakkını helal et kardeşim ;)

- - - Eklendi - - -

farklı bir klavye ekleyemiyorsunuz... farklı uygulamalarla anca oluyor maalesef... varsa hakkım helal olsun kardeş

- - - Eklendi - - -

tamam abi sadece o modu verebilirmisin istesem
diğer sitede paylaştım oradan indir...

- - - Eklendi - - -

c7 nin c hafızası n8 den daha yüksektir ama n8 depo hafızası c7 den daha yüksek... Nokia öyle yapmış benlik durum değil...

- - - Eklendi - - -

c7 nin c hafızası n8 den daha yüksektir ama n8 depo hafızası c7 den daha yüksek... Nokia öyle yapmış benlik durum değil...

• Beğen
achambo

achambo

Üye
saolasın abi bir de son bir soru büyük saat ekran koruyucuyu nasıl orjinale çevirebilirim o da olursa tadından yenmicek:tebessüm:

daha bişey istemem inşallah:) çok soru oldu kusura bakma abi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
saolasın abi bir de son bir soru büyük saat ekran koruyucuyu nasıl orjinale çevirebilirim o da olursa tadından yenmicek:tebessüm:

daha bişey istemem inşallah:) çok soru oldu kusura bakma abi

popupclockdefault.mbm bu dosyayı çek coreye aktar...

• Beğen

storovi

Üye
Merhaba,
Almanca,ingilizce ve türkce dil olan versiyonunu bana özel yapsan desem cok sey mi istemis olurum acaba?Cünkü dil eklemeyi seninle birlikte yapmaya calismistik olmamisti.Yapmasanda canin sag olsun.....

SenyorMD

Üye
hakan kardes bu cfw deki acılıs ekrenı ve acılıs müziğini nasıl alabilirim cfw den ?

mysterious1976

Üye
Bu güncellemeden sonra galeriden resim paylaşmak istiyorum lakin twitter ve flicker ile bir sorun yok ama facebook ile bağlanmıyor. Ayrıca aynı sorunu kamerada da yaşıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir ya da nasıl düzeltiyim.

- - - Eklendi - - -

Ha bir de foto düzenledikten sonra kaydet diyorum hafıza dolu uyarısı alıyorum.

nedim6363

Üye
hakan kardes bu cfw deki acılıs ekrenı ve acılıs müziğini nasıl alabilirim cfw den ?
Resource/Apps yolunu takip et splashscreen.mif ve Startup.mbm dosyalarını alıp dilediğin Cfw de aynı yere atıp üzerine yazılsınmı sorusunu onaylayarak kullanabilirsin...kolay gelsin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu güncellemeden sonra galeriden resim paylaşmak istiyorum lakin twitter ve flicker ile bir sorun yok ama facebook ile bağlanmıyor. Ayrıca aynı sorunu kamerada da yaşıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir ya da nasıl düzeltiyim.

- - - Eklendi - - -

Ha bir de foto düzenledikten sonra kaydet diyorum hafıza dolu uyarısı alıyorum.

sen yükleme talimatlarını yaptın mı?

- - - Eklendi - - -

Merhaba,
Almanca,ingilizce ve türkce dil olan versiyonunu bana özel yapsan desem cok sey mi istemis olurum acaba?Cünkü dil eklemeyi seninle birlikte yapmaya calismistik olmamisti.Yapmasanda canin sag olsun.....

uğraşmıyorum aryık.. Dili indirip rofs2 e atacaksın... Yazma diller içinde ecom düzenlemen gerek..

mysterious1976

Üye
701 telime yükledim. Herşeyden menunun bu sorun haricinde

Üst Alt