ondan olduğunu zaten söyledim...kırmızı tuş ile de kamerayı kapatabilirsiniz anında çıkıyor.bence ram modundan oluyor çünkü arka planda çalışan uygulamaları kapatma modunu uygulamadım ben.
kırmızı tuş ile de kamerayı kapatabilirsiniz anında çıkıyor.bence ram modundan oluyor çünkü arka planda çalışan uygulamaları kapatma modunu uygulamadım ben.
o zaman ram modunu orjinaline çevir öyle dene...
- - - Eklendi - - -
kaç kez yazdım yorumlarda... yorumlara bakıp çevir orjinaline...
bende kızmızı tuş yok
- - - Eklendi - - -
tmm abi bakayım 3 dosya sadece dimi
- - - Eklendi - - -
kameradan çıkış tuşunu kırmızı tuş olarak gösterebilirmiyiz
N8 için görüşlerim son derece olumlu olduğunu belirteyim cihaz stabil terkar teşekkürler![]()

sen kırmızı tuş yok diyorsun... kırmızı tuşa basınca zaten komple kapatıyor kamerayı hemde hızlı bir şekilde...
ee yukarda kameradan çıkış tuşunu kırmızı tuş olarak gösterebilirmiyiz demişin... olanlarda zaten öyle kırmızı tuşa basınca çıkıyor... sana göstersek ne olacak sende o tuş yok...
tamam işte bende kırmızı tuş ve yeşil tuş yok sadece menü tuşu var
Merhaba hakan bey 26.06.2013 tarihinde yaptığınız cfw yi aynı gün N8 için güncellemiş idiniz. Şimdi sanırım bir güncelleme daha yaptınız acaba değişklikler nelerdir.Dükkanıma gelen kişilere hep 26.06.2013 da ikinci çıkardığınızı yüklüyorum.Acaba 3. Yü mü yüklemeliyim bilgilendirirseniz sevinirim. (N8 ile ilgili olarak)
merhaba... 3. yenilemede Dolby unutmuştum onu ekledim ve ses genişletilmişti istemediler onu kaldırdım... artık eksik yok ve linkte yenilenmeyecektir...
evet linkler yenilendi... kamerada bug vardı o sorun çözüldü...merhaba hakan, 26. sında sonra 701 için bir güncelleme yaptın mı acaba? takip edemedim de![]()
Peki Radyo kullanarak çal eklendi Ve Fener widgeti kaldırıldımı?
yeni linkmi geldi
ee yukarda kameradan çıkış tuşunu kırmızı tuş olarak gösterebilirmiyiz demişin... olanlarda zaten öyle kırmızı tuşa basınca çıkıyor... sana göstersek ne olacak sende o tuş yok...
peki update ile flashlasam kurduklarım uçar mı? bir de kamera yine 4:3 formatında değil mi?
abi ben anlatamadım o tuşun uid kodu mu neyse artık çıkış butonu yerine yazılsa olmaz mı diyorum müzik çalar gibi
- - - Eklendi - - -
abi ram modu ne kadar etkiliyo peki kaç mb farkeder veya pil süresi fark eder mi