Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kafayı yicem şu eposta ve ajanda güncellemesini yapamadım gitti tel donuyor yüklerken güncellemenin dosyasını bulabilirsen paylaşabilir misin acaba?

paylaştım aşağıda

arslanla

arslanla

Üye
üye olamadım o siteye mediafire a upload edebilir misin?

arslanla

arslanla

Üye
abi teşekkürler ama eposta nın dosyası bozuk yalnız...:(

fat312

fat312

Üye
kardeşim eline sağlık güzel olmuş . Yalnız kameradan zor çıkıyo maalesef

fat312

fat312

Üye
normalin 3 katı falan . ekran bi süre gidiyo çıkınca siyah oluyo yani , sonra sırayla operatör adı batarya göstergesi geliyo . 2 ev ekranım var onlar da geçişte takılıyo ama sadece hızlı geçişte ufak dokunmayla geçişte sorun yok. flash atarken sorun mu oldu acaba

arslanla

arslanla

Üye
kameradan çıkışta bekleme sorunu var...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende 2-3 saniye bekleme yapıyo :S

normalin 3 katı falan . ekran bi süre gidiyo çıkınca siyah oluyo yani , sonra sırayla operatör adı batarya göstergesi geliyo . 2 ev ekranım var onlar da geçişte takılıyo ama sadece hızlı geçişte ufak dokunmayla geçişte sorun yok. flash atarken sorun mu oldu acaba

kameradan çıkışta bekleme sorunu var...

Beklemesinin nedeni ofw de arka planda çalışıyor kamera ama evolsda arka planda çalışmasını kapadım... 102858f2.txt bu dosyayı çekin ofw den cfw ye aktarın kamerada hızlı kapanır... ayrıca ramda azalır öyle kullanırsınız artık...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Emektar N8'e nezamandır CFW atmadım deneyelim bakalım :eller: Emeğine sağlık

MaxipmaN

Üye

Beklemesinin nedeni ofw de arka planda çalışıyor kamera ama evolsda arka planda çalışmasını kapadım... 102858f2.txt bu dosyayı çekin ofw den cfw ye aktarın kamerada hızlı kapanır... ayrıca ramda azalır öyle kullanırsınız artık...

ram azalıyosa böyle kullanırım çok iyi bu telefona göre hızı

58bekir58

Üye
n8 kamera tustan acilmiyor ancak menuden aciliyor ama tus odaklama yapiyor

Üst Alt