Scuderia.
Üye
hakan bak beyazla daire içine aldığım işaret nedirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O telefonu usb ile bagladigini gosteriyor sanirsam
hakan bak beyazla daire içine aldığım işaret nedirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n8e uygulayanlar yorum yapabilirler mi acaba kamera falan son durumda nasıl oldu eksik gedik birşey var mi![]()
Ben bir iki sey buldum sanki . Neyse yarın sabah tam bir inceleme yapıp n8 kullananlar için birkaç fikir oluştururum

dostum şu bildirim saat widget ev ekranı geçişi yapınca kayboluyor sadece bildirim kalıyor.
birde 8 sayfa simgeyi, 5 sayfa yapabilirmiyim eski düzene alışmışım
Flash atmadan![]()

birinci seviyede bile feci ses veriyor kılaklıktan bunu nasıl azaltıcam?
cok begendım...

Hakan bey dün 808'de kamera tuşu çalışmıyor demiştim sonradan kendi kendinemi artık bilemeyeceğim düzeldi şu an sorun yok başka'da bir hata gözüme çarpmadı..
Cfw yapmaktan daha zoru yayınladıktan sonra gelen taleplere cevap yetiştirmek sanırım Allah kolaylık versin.
Şu güç butonuna yeniden başlat ekleme sysap ile oluyormuş öyle wifi le bağlandığında simge ortada çıkıyor du gibi sorunlar vardı kaydırma çubuğu şeyini normal ofw den alıp nfe ile seninkine attım (rofs3) sonra rofs oluşturulamadı dedi her işlemde bu hatayı veriyor neden acaba

hakan kardes c6-01 de bu zip manager - hakkında - ipuçları- internet radyo uygulamalarını nasıl kaldırabilirim cfw den. bi yardım etsen.
Nokia FW Cleaner İle Uygulamaları Silme
google a bunu yaz 2. sonuç
iyide ben onları kaldırdım ki... internet radyo için rofs2de internetradio olarak arat çıkanları silmen yeterli... tercihlerin diğerlerini silmen içinde resimdekileri sil sadecehakan kardes c6-01 de bu zip manager - hakkında - ipuçları- internet radyo uygulamalarını nasıl kaldırabilirim cfw den. bi yardım etsen. bi de şu witgetlerden seffaf tercih hariç diğerlerini kaldırmak istiyorum.
merhaba. teşekkürler. iyide ben email widgeti şeffaf yapmadım ki orijinal o...Hakan Merhaba gayet güzel olmuş sana bir sorum olacak bu yazılımı kurduktan sonra email güncellemesini kurunca şeffaf widget gidiyor daha doğrusu senin yaptığın nasıl tekrar senin yaptığın hale getiririz
Abi yazılıma gömdüğün widgetlerin sis dosyalarını atabilirmisin mediafireye ?
aynen
- - - Eklendi - - -
iyide ben onları kaldırdım ki... internet radyo için rofs2de internetradio olarak arat çıkanları silmen yeterli... tercihlerin diğerlerini silmen içinde resimdekileri sil sadece
- - - Eklendi - - -
merhaba. teşekkürler. iyide ben email widgeti şeffaf yapmadım ki orijinal o...
Abi yazılıma gömdüğün widgetlerin sis dosyalarını atabilirmisin mediafireye ?
abi ben bazılarını silmek istiyorum rofs2 den install bölümünden siliyorum ama silinmiyor bazıları 1kblık kalıntı bile kamasın istiyorum
sis dosyaları yok bende... sis e çevirsem bile çalışmazlar ve widgetler bölümünde hepsi var biraz araştırırsan bulursun kardeşim
eitkoct.dll heralde buydu bunu rofs3ten silmen yeterliydi çubuğu geri getirmek içinAma orjinal fw de de o dll dosyası var dı abi e ile başlayan ismini hatırlamıyom