Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye
n8e uygulayanlar yorum yapabilirler mi acaba kamera falan son durumda nasıl oldu eksik gedik birşey var mi :)

MaxipmaN

Üye
birinci seviyede bile feci ses veriyor kılaklıktan bunu nasıl azaltıcam?

deepcash

Üye
n8e uygulayanlar yorum yapabilirler mi acaba kamera falan son durumda nasıl oldu eksik gedik birşey var mi :)

Ben bir iki sey buldum sanki . Neyse yarın sabah tam bir inceleme yapıp n8 kullananlar için birkaç fikir oluştururum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dostum şu bildirim saat widget ev ekranı geçişi yapınca kayboluyor sadece bildirim kalıyor.

birde 8 sayfa simgeyi, 5 sayfa yapabilirmiyim eski düzene alışmışım :)
Flash atmadan :)

kullandığın tema ile alaklıdır belki.... modlar bölümünden 5 sayfa symbolu rofs2e at yada c sürücüsüne döner 5 sayfa symbole :)

- - - Eklendi - - -

hakan bak beyazla daire içine aldığım işaret nedir

usb takılı...

- - - Eklendi - - -

birinci seviyede bile feci ses veriyor kılaklıktan bunu nasıl azaltıcam?

coreden gerekli dosyaları silmen gerek...

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan bey dün 808'de kamera tuşu çalışmıyor demiştim sonradan kendi kendinemi artık bilemeyeceğim düzeldi şu an sorun yok başka'da bir hata gözüme çarpmadı..
Cfw yapmaktan daha zoru yayınladıktan sonra gelen taleplere cevap yetiştirmek sanırım Allah kolaylık versin.

manolyam63

manolyam63

Üye
cok begendım...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler. güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

Hakan bey dün 808'de kamera tuşu çalışmıyor demiştim sonradan kendi kendinemi artık bilemeyeceğim düzeldi şu an sorun yok başka'da bir hata gözüme çarpmadı..
Cfw yapmaktan daha zoru yayınladıktan sonra gelen taleplere cevap yetiştirmek sanırım Allah kolaylık versin.

bilgi için teşekkürler... evet baya zor ne yapalım elimden geldiği kadarıyla yardım ediyorum herkeze... güle güle kullan...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Şu güç butonuna yeniden başlat ekleme sysap ile oluyormuş öyle wifi le bağlandığında simge ortada çıkıyor du gibi sorunlar vardı kaydırma çubuğu şeyini normal ofw den alıp nfe ile seninkine attım (rofs3) sonra rofs oluşturulamadı dedi her işlemde bu hatayı veriyor neden acaba

- - - Eklendi - - -

Bi de rofs 3 orjinal fw ile aynı kaydırma dışında rm–718 in içindeki rofs3 ü orjinalle değiştirip flash lasam olurmu peki

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Şu güç butonuna yeniden başlat ekleme sysap ile oluyormuş öyle wifi le bağlandığında simge ortada çıkıyor du gibi sorunlar vardı kaydırma çubuğu şeyini normal ofw den alıp nfe ile seninkine attım (rofs3) sonra rofs oluşturulamadı dedi her işlemde bu hatayı veriyor neden acaba

sysapp değiştirdiğinde wifinin ortada çıkması sorun değil öyle yapılmış olmasıdır... kaydırma çubuğunu ofw den almayacaksın... rofs3ten gerekli dosyayı sileceksin... ayrıca modlamalar nfe ile olmaz Nokia cooker ile olur :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Hakan Merhaba gayet güzel olmuş sana bir sorum olacak bu yazılımı kurduktan sonra email güncellemesini kurunca şeffaf widget gidiyor daha doğrusu senin yaptığın nasıl tekrar senin yaptığın hale getiririz

SenyorMD

Üye
hakan kardes c6-01 de bu zip manager - hakkında - ipuçları- internet radyo uygulamalarını nasıl kaldırabilirim cfw den. bi yardım etsen. bi de şu witgetlerden seffaf tercih hariç diğerlerini kaldırmak istiyorum.

achambo

achambo

Üye
hakan kardes c6-01 de bu zip manager - hakkında - ipuçları- internet radyo uygulamalarını nasıl kaldırabilirim cfw den. bi yardım etsen.

Nokia FW Cleaner İle Uygulamaları Silme

google a bunu yaz 2. sonuç

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Nokia FW Cleaner İle Uygulamaları Silme

google a bunu yaz 2. sonuç

;) aynen

- - - Eklendi - - -

hakan kardes c6-01 de bu zip manager - hakkında - ipuçları- internet radyo uygulamalarını nasıl kaldırabilirim cfw den. bi yardım etsen. bi de şu witgetlerden seffaf tercih hariç diğerlerini kaldırmak istiyorum.
iyide ben onları kaldırdım ki... internet radyo için rofs2de internetradio olarak arat çıkanları silmen yeterli... tercihlerin diğerlerini silmen içinde resimdekileri sil sadece

- - - Eklendi - - -

Hakan Merhaba gayet güzel olmuş sana bir sorum olacak bu yazılımı kurduktan sonra email güncellemesini kurunca şeffaf widget gidiyor daha doğrusu senin yaptığın nasıl tekrar senin yaptığın hale getiririz
merhaba. teşekkürler. iyide ben email widgeti şeffaf yapmadım ki orijinal o...

fsfsddased

Üye

;) aynen

- - - Eklendi - - -

iyide ben onları kaldırdım ki... internet radyo için rofs2de internetradio olarak arat çıkanları silmen yeterli... tercihlerin diğerlerini silmen içinde resimdekileri sil sadece

- - - Eklendi - - -

merhaba. teşekkürler. iyide ben email widgeti şeffaf yapmadım ki orijinal o...
Abi yazılıma gömdüğün widgetlerin sis dosyalarını atabilirmisin mediafireye ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi yazılıma gömdüğün widgetlerin sis dosyalarını atabilirmisin mediafireye ?

sis dosyaları yok bende... sis e çevirsem bile çalışmazlar ve widgetler bölümünde hepsi var biraz araştırırsan bulursun kardeşim

fsfsddased

Üye

sis dosyaları yok bende... sis e çevirsem bile çalışmazlar ve widgetler bölümünde hepsi var biraz araştırırsan bulursun kardeşim
abi ben bazılarını silmek istiyorum rofs2 den install bölümünden siliyorum ama silinmiyor bazıları 1kblık kalıntı bile kamasın istiyorum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ama orjinal fw de de o dll dosyası var dı abi e ile başlayan ismini hatırlamıyom

Üst Alt