olur mu ya daha 24 yaşındasın Biz 30umuza merdiven dayadık Biz Ne yapalım asıl![]()

ayarlardan geri gelmeyi düz yaphakan abi webde geri tuşuna basınca gri ekran geliyo geride gitmiyo
ARKADAŞLAR! ELİNDE OFW OLAN BİRİ VARSA BANA dfs7x92_keylock.rul DOSYASINI VEREBİLİR Mİ ACABA? ADRES YOLU: PRIVATE\10282BC4\RULES. BOYUTU 1KB CİVARI OLMASI GEREKİYOR![]()
Bende hiç kasma yok tema efektleri açık kasma 0 diyebilirim.Yalnız benden tavsiye tema efektlerini kapatın açıkken menü acayip kasıyor
rica ederim.. otomatik ayar kullandığım için gözümden kaçmış, sağlık olsun sorunsuz olsun yeter...Bu arada hakan yenilenmiş linki flashladım kamera duzeldı çok teşekkürler tekrar uğraşıp yenilediğin için![]()
Tuş kilidi titreşimini açmaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hakan
yalnız bunu flashlamak lazım, normal kopyalamayla çalışmadı 
Evet gömerek olur büyük ihtimalhakan
![]()

çalışması gerek. telefonu kapat aç yaptınmıhakan
![]()
benim telefon çok hızlı şu an samba yapıyo performans için birşey yaptın mı böyle akıcı değildi çünkü
Benimkide öyle eski evolsa göre çok çok daha akıcı geldi gözümebenim telefon çok hızlı şu an samba yapıyo performans için birşey yaptın mı böyle akıcı değildi çünkü

Güncelleme çıkmış haberim yok c6 ya yükliyim hemen![]()

evet hakan aynı şekilde yaptım acemi değilim yıllardır bu işlerle uğraşıyorum şimdi yeni linkten indirip flaşlayacağım
Evet gömerek olur büyük ihtimal![]()
çalışması gerek. telefonu kapat aç yaptınmı
kapatıp açtım oldu diyecem küfür edeceksiniz
restart diye bir uygulama kullanıyorum. ondan olmamış yani, şimdi canavar gibi çalışıyor, tekrar teşekkürler hakan 
restartla hiç bir mod sağlıklı çalışmaz zaten... mod denediğin zaman kapatıp açmalısın...kapatıp açtım oldu diyecem küfür edeceksiniz
restart diye bir uygulama kullanıyorum. ondan olmamış yani, şimdi canavar gibi çalışıyor, tekrar teşekkürler hakan
![]()
Evet gömerek olur büyük ihtimal![]()
restartla hiç bir mod sağlıklı çalışmaz zaten... mod denediğin zaman kapatıp açmalısın...
sayende birşey daha öğrendik hakan
anlamadığım aynı rul ile daha önce sağlıklı çalışan mod şimdi doğru çalışmıyor
menü ışığı eskiden ekrana dokunduğunda yanardı, şimdi hiç sönmüyor. arama geldiğinde menü şarj ışığı yes no ve flaş yanıp sönerdi şimdi sadece flaş yanıp sönüyor diğerleri cevapsız olursa yanıp sönüyor. kullandığım uygulamalarda aynı. hafıza kartına format atıp deneyim diyecem ama 32gb be kardeşim...hafıza kartını çıkart takma, öyle denecahiliz iştesayende birşey daha öğrendik hakan
anlamadığım aynı rul ile daha önce sağlıklı çalışan mod şimdi doğru çalışmıyor
menü ışığı eskiden ekrana dokunduğunda yanardı, şimdi hiç sönmüyor. arama geldiğinde menü şarj ışığı yes no ve flaş yanıp sönerdi şimdi sadece flaş yanıp sönüyor diğerleri cevapsız olursa yanıp sönüyor. kullandığım uygulamalarda aynı. hafıza kartına format atıp deneyim diyecem ama 32gb be kardeşim...