Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

timuçin

Üye
hakan abi webde geri tuşuna basınca gri ekran geliyo geride gitmiyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

olur mu ya daha 24 yaşındasın Biz 30umuza merdiven dayadık Biz Ne yapalım asıl :)

senin doğum gününden hiç söz etmemen gerek o zaman :D

- - - Eklendi - - -

hakan abi webde geri tuşuna basınca gri ekran geliyo geride gitmiyo
ayarlardan geri gelmeyi düz yap

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR! ELİNDE OFW OLAN BİRİ VARSA BANA dfs7x92_keylock.rul DOSYASINI VEREBİLİR Mİ ACABA? ADRES YOLU: PRIVATE\10282BC4\RULES. BOYUTU 1KB CİVARI OLMASI GEREKİYOR :oke:

dur indireyim çekeyim dosyayı vereyim sana, uğraşma boşuna...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidi titreşimini açma

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bu arada hakan yenilenmiş linki flashladım kamera duzeldı çok teşekkürler tekrar uğraşıp yenilediğin için :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada hakan yenilenmiş linki flashladım kamera duzeldı çok teşekkürler tekrar uğraşıp yenilediğin için :)
rica ederim.. otomatik ayar kullandığım için gözümden kaçmış, sağlık olsun sorunsuz olsun yeter...

MaxipmaN

Üye
benim telefon çok hızlı şu an samba yapıyo performans için birşey yaptın mı böyle akıcı değildi çünkü

Scuderia.

Scuderia.

Üye
benim telefon çok hızlı şu an samba yapıyo performans için birşey yaptın mı böyle akıcı değildi çünkü
Benimkide öyle eski evolsa göre çok çok daha akıcı geldi gözüme :)

smh60

smh60

Üye
Güncelleme çıkmış haberim yok c6 ya yükliyim hemen :D

poyo34

Üye
evet hakan aynı şekilde yaptım acemi değilim yıllardır bu işlerle uğraşıyorum şimdi yeni linkten indirip flaşlayacağım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:D kapatıp açtım oldu diyecem küfür edeceksiniz :D restart diye bir uygulama kullanıyorum. ondan olmamış yani, şimdi canavar gibi çalışıyor, tekrar teşekkürler hakan :oke:
restartla hiç bir mod sağlıklı çalışmaz zaten... mod denediğin zaman kapatıp açmalısın...

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Evet gömerek olur büyük ihtimal :)

restartla hiç bir mod sağlıklı çalışmaz zaten... mod denediğin zaman kapatıp açmalısın...

cahiliz işte :ehe sayende birşey daha öğrendik hakan :oke: anlamadığım aynı rul ile daha önce sağlıklı çalışan mod şimdi doğru çalışmıyor:ağlarım: menü ışığı eskiden ekrana dokunduğunda yanardı, şimdi hiç sönmüyor. arama geldiğinde menü şarj ışığı yes no ve flaş yanıp sönerdi şimdi sadece flaş yanıp sönüyor diğerleri cevapsız olursa yanıp sönüyor. kullandığım uygulamalarda aynı. hafıza kartına format atıp deneyim diyecem ama 32gb be kardeşim...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cahiliz işte :ehe sayende birşey daha öğrendik hakan :oke: anlamadığım aynı rul ile daha önce sağlıklı çalışan mod şimdi doğru çalışmıyor:ağlarım: menü ışığı eskiden ekrana dokunduğunda yanardı, şimdi hiç sönmüyor. arama geldiğinde menü şarj ışığı yes no ve flaş yanıp sönerdi şimdi sadece flaş yanıp sönüyor diğerleri cevapsız olursa yanıp sönüyor. kullandığım uygulamalarda aynı. hafıza kartına format atıp deneyim diyecem ama 32gb be kardeşim...
hafıza kartını çıkart takma, öyle dene

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hakan wifi şifresini kaydetmiyor, her seferinde tekrar soruyor bunu düzeltmemiz mümkünmü

Üst Alt