Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sys / bin : AnnaDigitalClock_2005cb71,FlowerClock_20061955,NostalgieClock_2003B3E1,peekpoke_neonclock_blue,peekpoke_neonclock_orange,SeastarClock_20061953,TimeWalkerClock_20061954

resource / apps : AnnaDigitalClock_2005cb71,FlowerClock,NostalgieClock,SeastarClock,Settings_2003B3E1,Settings_2005cb71,Settings_20061953,Settings_20061954,Settings_20061955,TimeWalkerClock

resource/plugins:AnnaDigitalClock_2005cb71,FlowerClock_20061955,NostalgieClock_2003B3E1,peekpoke_neonclock_blue,peekpoke_neonclock_orange,SeastarClock_20061953,TimeWalkerClock_20061954

bunları sildinmi tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

2. Nesil 808 Linki Yenilendi...

- - - Eklendi - - -

n8 c hafızası kaç mb boş arkadaşlar...

fsfsddased

Üye
Hakan abi 2. nesil linkleri yenilendimi hepsi ?

deepcash

Üye
Hakan abi doğum günün kutlu olsun . Ben ilk defa CFW yükleyeceğim ve senin cfw ni çok beğendim emeğin büyük. Nokia N8 kullanıyorum. Hard Format nasıl atılıyor ? internetten baktım ama yapamadım. Direk SW Reset yapayım mı ? Yedek falan hepsi yapıldı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi 2. nesil linkleri yenilendimi hepsi ?

Yenilenenleri yorumlarda yazıyorum...

- - - Eklendi - - -

Hakan abi doğum günün kutlu olsun . Ben ilk defa CFW yükleyeceğim ve senin cfw ni çok beğendim emeğin büyük. Nokia N8 kullanıyorum. Hard Format nasıl atılıyor ? internetten baktım ama yapamadım. Direk SW Reset yapayım mı ? Yedek falan hepsi yapıldı
Teşekkürler kardeşim. Har Format İçin: ses + Kamera + Menü " tuşuna basın ve güç düğmesini basılı tutun nokia yazısını görene kadar bekleyin ve bırakın..

- - - Eklendi - - -

n8 e cfw i yükleyenler ilk yüklemede c hafızası boş kaç mb söyleyebilirmiler

deepcash

Üye

Yenilenenleri yorumlarda yazıyorum...

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kardeşim. Har Format İçin: ses + Kamera + Menü " tuşuna basın ve güç düğmesini basılı tutun nokia yazısını görene kadar bekleyin ve bırakın..

- - - Eklendi - - -

n8 e cfw i yükleyenler ilk yüklemede c hafızası boş kaç mb söyleyebilirmiler

Yok abi bu dediklerini sırayla basıyorum ve güç e basınca 1 snye sonra nokia yazısı geliyor bi kaç kez tekrarladım hiç bişey olmuyo . Tel kapalı iken yaptım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok abi bu dediklerini sırayla basıyorum ve güç e basınca 1 snye sonra nokia yazısı geliyor bi kaç kez tekrarladım hiç bişey olmuyo . Tel kapalı iken yaptım

tamam boşver onu sen sw reset ile yap eğer hata alırsan hard format atmanın yolunu buluruz... cfw i yükleyince c sürücüsünde boş hafıza ne kadar söylersen sevinirim...

deepcash

Üye

tamam boşver onu sen sw reset ile yap eğer hata alırsan hard format atmanın yolunu buluruz... cfw i yükleyince c sürücüsünde boş hafıza ne kadar söylersen sevinirim...

Hemen abi sağol..

deepcash

Üye
rm-596 m032 56 emmc fpx dosyası bulunamadı hatası veriyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
2. Nesil 701 Linki Yenilenmiştir...

- - - Eklendi - - -

rm-596 m032 56 emmc fpx dosyası bulunamadı hatası veriyo

sen team vieweri kur id ve şifreyi ver ben yapayım, öğrenirsin bir dahakine sen atarsın yazılımı

deepcash

Üye
ID 934 714 940
Pass 6700

MaxipmaN

Üye

ikonlardan olduğuna emin misin? normal ofwdeki tarayıcı da donabiliyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar üşenmeyip artı eksileri yazarsa yükleyecekler için daha iyi rehber olur

cfwdeki fixli olduğu halde girer girmez donuyordu

arslanla

arslanla

Üye
tarayıcıda sorun var mı hakan?

Ferzan

Ferzan

Üye
Scuderia.

Scuderia.

Üye
2.Nesil 701 icin saol hakan aksama tekrar flashliyacam.

CABBAR

CABBAR

Üye
Hakan eline sağlık güzel olmuş c6'da birkaç sorun gözüme çarptı çok mühim sorunlar değil ama belki sorun bile değil bana öyle geldi. Yazılım güncelleme ile mağaza, haritalar, mesaj düzeltme ve e-posta güncellemesi yapmak istedim. Ilk 4'ü sorunsuz oldu ama e-posta için 15 dakika bekledim yüklenmedi. Sebebi nedir ve nasıl yüklerim ? Ve otomatik tuş kilidi devreye girerken ekran aydınlatması aniden kararıp aydınlanıyor ve sonra tuşlar kilitleniyor. Bu hiç önemli değil ama gözüme çarptı ışte

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

hangi dosya üzerinde değişiklik oldu usta rof2 mi core mi ona göre onu tek değiştirecem çünkü ben bir takım şeyler değiştirdim kendime göre

rofs2de değiştirdim...10282EDC.txt bu dosyayı ofw den çekip aynı yere aktarman yeterli...

- - - Eklendi - - -

2.Nesil 701 icin saol hakan aksama tekrar flashliyacam.

flaşhlayınca bilgilendir beni. sorun bulursanız belirtin çözüp yenilerim linkleri...

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
CABBAR

CABBAR

Üye
e-posta güncellemesi indirildi ama yüklenmiyor. %15 falan yüklenip sonra kalıyor öyle

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan eline sağlık güzel olmuş c6'da birkaç sorun gözüme çarptı çok mühim sorunlar değil ama belki sorun bile değil bana öyle geldi. Yazılım güncelleme ile mağaza, haritalar, mesaj düzeltme ve e-posta güncellemesi yapmak istedim. Ilk 4'ü sorunsuz oldu ama e-posta için 15 dakika bekledim yüklenmedi. Sebebi nedir ve nasıl yüklerim ? Ve otomatik tuş kilidi devreye girerken ekran aydınlatması aniden kararıp aydınlanıyor ve sonra tuşlar kilitleniyor. Bu hiç önemli değil ama gözüme çarptı ışte
ajanda güncellemesi sorunu herkezde var demekki bu yazılımla alakalı değil... yazılımla alakası olsa diğer güncellemelerde yüklenmezdi... ekran tuş kilidinde öyle bir hataya rastlamadım belki kullandığın ekran koruyucuda vardır o ama ben hepsini denedim yine öyle bir hata ile karşılaşmadım başka birisinde olursa o zaman bakarız... rica ederim güle güle kullanın...

- - - Eklendi - - -

tarayıcıda sorun var mı hakan?

tarayıcıyı kullanmıyorum ama fix hala üzerinde ben denediğim zaman sorun yoktu kardeşim

Üst Alt