Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
widgetler yakıyo hocam şimdi flashladım

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Evet widgetler cok guzel bu arada 701 de 298Mb bos ram var olk defa bukadar yuksek :) hakan yapmis yine yapacagini..

- - - Eklendi - - -

Millet uyudu galba yada benim gibi evols ve uygulamalari yuklemekle ugrasiyorlar :) sosyal aglari calistirdigimiz iyi oldu ama birazda seri olsalar tadindan yenmez :)

- - - Eklendi - - -

Ooo 300 MB gordum :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Hakan emeğine sağlık indiriyorum sabah flaş atarım. Doğum günün kutlu olsun

- - - Eklendi - - -

Evet widgetler cok guzel bu arada 701 de 298Mb bos ram var olk defa bukadar yuksek :) hakan yapmis yine yapacagini..

- - - Eklendi - - -

Millet uyudu galba yada benim gibi evols ve uygulamalari yuklemekle ugrasiyorlar :) sosyal aglari calistirdigimiz iyi oldu ama birazda seri olsalar tadindan yenmez :)

- - - Eklendi - - -

Bu program ne işe yarar ?

MaxipmaN

Üye
tarayıcıdaki girer girmez donma sorunu wp ikonlarından kaynaklanıyor sitedeki dosyaları alıp attım orjinal ikonluyu qt yi de attim mis gibi

Abstract_Loco

Üye
en yakın zamanda atacağım flash inşallah abi yorumlar şahane eline yüreğine emeğine sağlık. Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu güzel yıllar geçir bizi senden mahrum etme inşallah :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
en yakın zamanda atacağım flash inşallah abi yorumlar şahane eline yüreğine emeğine sağlık. Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu güzel yıllar geçir bizi senden mahrum etme inşallah :)

Kolay gelsin... Teşekkürler kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Hakan emeğine sağlık indiriyorum sabah flaş atarım. Doğum günün kutlu olsun

- - - Eklendi - - -

Bu program ne işe yarar ?

ram i düzenliyor. teşekkürler güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

tarayıcıdaki girer girmez donma sorunu wp ikonlarından kaynaklanıyor sitedeki dosyaları alıp attım orjinal ikonluyu qt yi de attim mis gibi
güle güle kullan...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bilgi için teşekkürler... Güle güle kullanın :)

- - - Eklendi - - -

widgetler yakıyo hocam şimdi flashladım
:) hehe

- - - Eklendi - - -

O sorun bende de oldu,iptal edip wi-fi den yaptım.birde bende Nokia süit ile bağlantı sürekli kopuyor.haritaları da wi-fiden yüklüyorum artık
wifi ayarlarından güç tasarrufunu kapat...

- - - Eklendi - - -

Yenilik yeniliktir deyip yukluyorum :) galeri ve kamera , microsoft apps , haritalar haric kullanmadigim icin yer kapliyorlar bosuna..

kolay gelsin :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
teşekkürler gurbetten dönünce flaslıcam :)

tupyupp

tupyupp

Üye
N8 Kullananlar kamera nasıl? 1 fotoğraf kaç mb, ram yöneticisi cfw de var mi biz mi kuracağız. Bir de bu tarayıcı daki sorunlar neyden kaynaklanıyormuş nasıl çözülüyormuş biri açıklayabilir mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kullananlar kamera nasıl? 1 fotoğraf kaç mb, ram yöneticisi cfw de var mi biz mi kuracağız. Bir de bu tarayıcı daki sorunlar neyden kaynaklanıyormuş nasıl çözülüyormuş biri açıklayabilir mi

ram uygulaması cfw de yoktur...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Lütfen kızmayın ama flash hakkında tecrübem fazla yok şu an symbian for tr yüklü bende hala şu %90 hatası ne oluyor telefon açılmazsa nete giremem onun için soruyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen kızmayın ama flash hakkında tecrübem fazla yok şu an symbian for tr yüklü bende hala şu %90 hatası ne oluyor telefon açılmazsa nete giremem onun için soruyorum
% 90 hata verince usb çıkart, bataryayı çıkart tak, telefonu aç açılacaktır...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

ikonlardan olduğuna emin misin? normal ofwdeki tarayıcı da donabiliyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar üşenmeyip artı eksileri yazarsa yükleyecekler için daha iyi rehber olur

blackcemre

Üye
reburfish le mi flash atatım orjinal ikonların yükleme dosyalarını verebilir misiniz

Kayahan14

Kayahan14

Üye
hadi indirdim son yedeklemeleri yapıp flash ı atıcam inşallah sonuç olumlu olur :D

tupyupp

tupyupp

Üye
Hakan Abi o ram programının linkini verir misin lütfen

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bir de rompatcher yüklü değil sanırım kendimiz ekleyeceğiz dimi :)

- - - Eklendi - - -

Hakan Abi o ram programının linkini verir misin lütfen

ramblow'un türkçeleştirilmiş hali o. türkçü uygulamalar bölümünde bulabilirsin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
reburfish le mi flash atatım orjinal ikonların yükleme dosyalarını verebilir misiniz

sw reset

- - - Eklendi - - -

bir de rompatcher yüklü değil sanırım kendimiz ekleyeceğiz dimi :)

- - - Eklendi - - -

ramblow'un türkçeleştirilmiş hali o. türkçü uygulamalar bölümünde bulabilirsin

evet kendiniz yükleyeceksiniz...

- - - Eklendi - - -

hadi indirdim son yedeklemeleri yapıp flash ı atıcam inşallah sonuç olumlu olur :D

kolay gelsin kardeşim

blackcemre

Üye
%90'da hata veriyor doğru flaslıyom acaba başka product code olduğu için mi yüklenmiyor acilll yaardım

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan Bey öncelikle doğum gününüz kutlu olsun yeni cfw içinde teşekkürler,
Flash'ı attım 808'deki ilk gözüme çarpan hata kamera ayarlarında oldu Yaratıcı modda fotoğraf için Çözünürlük 8-5-5 Mp gözüküyor orjinalde 8-5-3 Mp olması gerek diye hatırlıyorum ayrıca 16:9 ve 4:3 seçimi yapılamıyor kamera fotoğraf modunda 4:3 formatında hep video'dada 16:9 formatı sabit ordada çözünürlük 720p tek var 1080p seçeneği yok şimdilik gözüme çarpanlar bunlar..

Üst Alt