hakan yapmis yine yapacagini..
sosyal aglari calistirdigimiz iyi oldu ama birazda seri olsalar tadindan yenmez 

Evet widgetler cok guzel bu arada 701 de 298Mb bos ram var olk defa bukadar yuksekhakan yapmis yine yapacagini..
- - - Eklendi - - -
Millet uyudu galba yada benim gibi evols ve uygulamalari yuklemekle ugrasiyorlarsosyal aglari calistirdigimiz iyi oldu ama birazda seri olsalar tadindan yenmez
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ooo 300 MB gordum![]()
en yakın zamanda atacağım flash inşallah abi yorumlar şahane eline yüreğine emeğine sağlık. Doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu güzel yıllar geçir bizi senden mahrum etme inşallah![]()

Hakan emeğine sağlık indiriyorum sabah flaş atarım. Doğum günün kutlu olsun
- - - Eklendi - - -
Bu program ne işe yarar ?

güle güle kullan...tarayıcıdaki girer girmez donma sorunu wp ikonlarından kaynaklanıyor sitedeki dosyaları alıp attım orjinal ikonluyu qt yi de attim mis gibi
Evet widgetler cok guzel bu arada 701 de 298Mb bos ram var olk defa bukadar yuksekhakan yapmis yine yapacagini..
- - - Eklendi - - -
Millet uyudu galba yada benim gibi evols ve uygulamalari yuklemekle ugrasiyorlarsosyal aglari calistirdigimiz iyi oldu ama birazda seri olsalar tadindan yenmez
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ooo 300 MB gordum![]()

widgetler yakıyo hocam şimdi flashladım
hehewifi ayarlarından güç tasarrufunu kapat...O sorun bende de oldu,iptal edip wi-fi den yaptım.birde bende Nokia süit ile bağlantı sürekli kopuyor.haritaları da wi-fiden yüklüyorum artık
Yenilik yeniliktir deyip yukluyorumgaleri ve kamera , microsoft apps , haritalar haric kullanmadigim icin yer kapliyorlar bosuna..

rica ederim, şimdiden kolay gelsinteşekkürler gurbetten dönünce flaslıcam![]()

N8 Kullananlar kamera nasıl? 1 fotoğraf kaç mb, ram yöneticisi cfw de var mi biz mi kuracağız. Bir de bu tarayıcı daki sorunlar neyden kaynaklanıyormuş nasıl çözülüyormuş biri açıklayabilir mi
% 90 hata verince usb çıkart, bataryayı çıkart tak, telefonu aç açılacaktır...Lütfen kızmayın ama flash hakkında tecrübem fazla yok şu an symbian for tr yüklü bende hala şu %90 hatası ne oluyor telefon açılmazsa nete giremem onun için soruyorum
tarayıcıdaki girer girmez donma sorunu wp ikonlarından kaynaklanıyor sitedeki dosyaları alıp attım orjinal ikonluyu qt yi de attim mis gibi

Hakan Abi o ram programının linkini verir misin lütfen
reburfish le mi flash atatım orjinal ikonların yükleme dosyalarını verebilir misiniz
bir de rompatcher yüklü değil sanırım kendimiz ekleyeceğiz dimi
- - - Eklendi - - -
ramblow'un türkçeleştirilmiş hali o. türkçü uygulamalar bölümünde bulabilirsin
hadi indirdim son yedeklemeleri yapıp flash ı atıcam inşallah sonuç olumlu olur![]()