Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan buldum bir hata belki bilerek yapmışşındır ama kamerada megapixel seçeneklerinin olduğu yere gelince 8,5,5 MP seçenekleri var 6 yok ve bunun için tam ekran fotoğraf çekimi yapılmıyor :( ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan buldum bir hata belki bilerek yapmışşındır ama kamerada megapixel seçeneklerinin olduğu yere gelince 8,5,5 MP seçenekleri var 6 yok ve bunun için tam ekran fotoğraf çekimi yapılmıyor :( ?
hata değil kamera kalitesi artırıldığı için öyle...

tass_co1983

tass_co1983

Üye
hakan ellerine sağlık :tşk:. ayrıca doğumgünün de kutlu olsun :oke:

Scuderia.

Scuderia.

Üye

saolasın güle güle kullan... Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

eğer çok kişi sorun ederse orjinaline çevirir linkleri yenilerim...
Benim için çokta büyük sorun değil ama tabi sadece kendimi düşünmemem lazım onlarca kişi var indiren :) en iyi kalite kaç mp de veriyor hakan 8 ve ikitane 5 var?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
700 lİNKİ YENİLENDİ....

- - - Eklendi - - -

Benim için çokta büyük sorun değil ama tabi sadece kendimi düşünmemem lazım onlarca kişi var indiren :) en iyi kalite kaç mp de veriyor hakan 8 ve ikitane 5 var?
ben otomatiği kullanıyorum.. Bana göre en iyi verim otomatikten alıyorum

achambo

achambo

Üye
ben kameradan memnunum 0,5 sn de kapanıyo:D orjinale çevirdim ben fotoğraflar 1 mb

- - - Eklendi - - -

fotoğraftaki senmisin abi:D

fsfsddased

Üye
700 lİNKİ YENİLENDİ....

- - - Eklendi - - -

ben otomatiği kullanıyorum.. Bana göre en iyi verim otomatikten alıyorum
Sağol hakan abi :) abi ben udayı açıyorum ekran koruyucular udada dmi silmek için uda 1.25 mb gösteriyor nokia cookerla açıyorum sadece data klasörü gösteriyor boyutta 48.78 kb oluyor nasıl silerim bazı ekran koruyucularını abi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben kameradan memnunum 0,5 sn de kapanıyo:D orjinale çevirdim ben fotoğraflar 1 mb

- - - Eklendi - - -

fotoğraftaki senmisin abi:D

evet :)

- - - Eklendi - - -

Sağol hakan abi :) abi ben udayı açıyorum ekran koruyucular udada dmi silmek için uda 1.25 mb gösteriyor nokia cookerla açıyorum sadece data klasörü gösteriyor boyutta 48.78 kb oluyor nasıl silerim bazı ekran koruyucularını abi ?

ekran koruyucular rofs2 de

poyo34

Üye
hakan eline saglik muhtemelen yarin yüklerim babam rahatsizlandi suan acildeyim

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Eposta ve ajanda guncellemesini yapamadim nedense telefon donuyor gibi bisey :) ne kadar bekleyecem anlamadim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eposta ve ajanda guncellemesini yapamadim nedense telefon donuyor gibi bisey :) ne kadar bekleyecem anlamadim
O sorun bende de oldu,iptal edip wi-fi den yaptım.birde bende Nokia süit ile bağlantı sürekli kopuyor.haritaları da wi-fiden yüklüyorum artık

achambo

achambo

Üye
güncelleme ile ne değiştiğini anlamadım yüklemiyorum:D

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Yenilik yeniliktir deyip yukluyorum :) galeri ve kamera , microsoft apps , haritalar haric kullanmadigim icin yer kapliyorlar bosuna..

Üst Alt