2.80 Gb müziğim var hakanın remixlerindede var birkaç tane bilemyenler vardır hakanda remix yapıyor pop şarkılara takipçisiyim![]()

Evet profilinden internet sitesine gir remixlerini gör
hakan abi mi![]()

hata değil kamera kalitesi artırıldığı için öyle...Hakan buldum bir hata belki bilerek yapmışşındır ama kamerada megapixel seçeneklerinin olduğu yere gelince 8,5,5 MP seçenekleri var 6 yok ve bunun için tam ekran fotoğraf çekimi yapılmıyor?
Benim için biraz kötü oldu ya neyse 8 Mp devam ozaman herhalde en iyis 8de kalite veriyor ?
hata değil kamera kalitesi artırıldığı için öyle...
saolasın güle güle kullan... Teşekkürlerhakan ellerine sağlık. ayrıca doğumgünün de kutlu olsun
![]()

Benim için biraz kötü oldu ya neyse 8 Mp devam ozaman herhalde en iyis 8de kalite veriyor ?
Benim için çokta büyük sorun değil ama tabi sadece kendimi düşünmemem lazım onlarca kişi var indiren
saolasın güle güle kullan... Teşekkürler
- - - Eklendi - - -
eğer çok kişi sorun ederse orjinaline çevirir linkleri yenilerim...
en iyi kalite kaç mp de veriyor hakan 8 ve ikitane 5 var?ben otomatiği kullanıyorum.. Bana göre en iyi verim otomatikten alıyorumBenim için çokta büyük sorun değil ama tabi sadece kendimi düşünmemem lazım onlarca kişi var indirenen iyi kalite kaç mp de veriyor hakan 8 ve ikitane 5 var?
Sağol hakan abi700 lİNKİ YENİLENDİ....
- - - Eklendi - - -
ben otomatiği kullanıyorum.. Bana göre en iyi verim otomatikten alıyorum
abi ben udayı açıyorum ekran koruyucular udada dmi silmek için uda 1.25 mb gösteriyor nokia cookerla açıyorum sadece data klasörü gösteriyor boyutta 48.78 kb oluyor nasıl silerim bazı ekran koruyucularını abi ?ben kameradan memnunum 0,5 sn de kapanıyoorjinale çevirdim ben fotoğraflar 1 mb
- - - Eklendi - - -
fotoğraftaki senmisin abi![]()

Sağol hakan abiabi ben udayı açıyorum ekran koruyucular udada dmi silmek için uda 1.25 mb gösteriyor nokia cookerla açıyorum sadece data klasörü gösteriyor boyutta 48.78 kb oluyor nasıl silerim bazı ekran koruyucularını abi ?
hakan eline saglik muhtemelen yarin yüklerim babam rahatsizlandi suan acildeyim
Eposta ve ajanda guncellemesini yapamadim nedense telefon donuyor gibi biseyne kadar bekleyecem anlamadim
Wifi hemen dibimde
wifi çekimine bakar o...
indiriyor ama yuklerken donuyor biri guncellemeyi deneyebilirmi eposta ve ajandayi ?O sorun bende de oldu,iptal edip wi-fi den yaptım.birde bende Nokia süit ile bağlantı sürekli kopuyor.haritaları da wi-fiden yüklüyorum artıkEposta ve ajanda guncellemesini yapamadim nedense telefon donuyor gibi biseyne kadar bekleyecem anlamadim