haqanguven
Üye
abi aynayı nasıl silcezya
widgeti siscontets ile parçala... rofs2den aynılarını sil silinir...
abi aynayı nasıl silcezya
merhaba n8 kullanıcısıyım şu an kullandığım cfw şudur
Belle Refresh Next - First Class Edition [26.03.13]
Başlatan: emre.koc, 26.03.2013 11:57:39
acaba siz ne tavsiye edersiniz? neden?
sistem dosylarına erişimini sağlıyor. olmaz zarar olsa vermezdim...Abi bu rompatcher ne ise yarıyor açtım hoparlör ve kulaklık sesini artırma diyor onları yapınca artıyor mu birde bir zararı olur mu hoparlör patlar falan
burası S^3 bölümü kardeşimE5 için güncelleme yok mu?
Kıyaslama yapmayalım herkes bişeyler yapma çabasında sonuçta... Dediğim gibi kurup kendiniz karar verseniz daha iyidir, zaten cfwlerim kötü olsaydı hem v5 bölümünde hemde S^3 bölümünde sabit konular olmazlardıSonuçta siz anladığım kadarı ile emre koçtan daha yüksek rütbelisiniz ve symbian developers gibi platformlarda adınızı gördüm. Sizin yazılımınızın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

Abi mesaj balonlarında bir değişiklik var mı? Ve cfw de görsellik olarak ne gibi değişiklikler oldu?
n8 telefonum olmadığı için onlara bakma şansım yok ama kullananlar söylerler.. C hafızası artırıldı orjinalinden çok çok yüksektir...Cfw nizin C: boş hafızası ne kadardır.Kullanılan ram miktarı ne kadardır.
Hakan kardeşim ilk sayfada yazan cfw özellikleri yayınlanacak olan güncellemeye ait dimi.
Ellerine sağlık,benim yedeğim var
evet konuyu yavaş yavaş düzenliyorum. Linkler silinecek, bu sürümü isteyen yedek alsın...

saolasın, tamam kardeşimEllerine sağlık,benim yedeğim var![]()

son 3 gün hadi hayırlısı![]()