Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi bu rompatcher ne ise yarıyor açtım hoparlör ve kulaklık sesini artırma diyor onları yapınca artıyor mu birde bir zararı olur mu hoparlör patlar falan

время

время

Üye
E5 için güncelleme yok mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu rompatcher ne ise yarıyor açtım hoparlör ve kulaklık sesini artırma diyor onları yapınca artıyor mu birde bir zararı olur mu hoparlör patlar falan
sistem dosylarına erişimini sağlıyor. olmaz zarar olsa vermezdim...

orhansworld

Üye
Sonuçta siz anladığım kadarı ile emre koçtan daha yüksek rütbelisiniz ve symbian developers gibi platformlarda adınızı gördüm. Sizin yazılımınızın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta siz anladığım kadarı ile emre koçtan daha yüksek rütbelisiniz ve symbian developers gibi platformlarda adınızı gördüm. Sizin yazılımınızın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
Kıyaslama yapmayalım herkes bişeyler yapma çabasında sonuçta... Dediğim gibi kurup kendiniz karar verseniz daha iyidir, zaten cfwlerim kötü olsaydı hem v5 bölümünde hemde S^3 bölümünde sabit konular olmazlardı :)

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi mesaj balonlarında bir değişiklik var mı? Ve cfw de görsellik olarak ne gibi değişiklikler oldu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi mesaj balonlarında bir değişiklik var mı? Ve cfw de görsellik olarak ne gibi değişiklikler oldu?

meego yapıldı, görsel olarak pek değişiklik yok. yorumlarda ekledim güncelleme bilgilerini...

orhansworld

Üye
Cfw nizin C: boş hafızası ne kadardır.Kullanılan ram miktarı ne kadardır.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Cfw nizin C: boş hafızası ne kadardır.Kullanılan ram miktarı ne kadardır.
n8 telefonum olmadığı için onlara bakma şansım yok ama kullananlar söylerler.. C hafızası artırıldı orjinalinden çok çok yüksektir...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan kardeşim ilk sayfada yazan cfw özellikleri yayınlanacak olan güncellemeye ait dimi.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arslanla

arslanla

Üye
son 3 gün hadi hayırlısı:)

• Beğen
Tepkiler: achambo

Üst Alt