achambo
Üye
Facebooktada gayet memnunum ben fixli tarayıcıda herhangi bir sıkıntım olmuyor maxiceptede öyle..
opera kullandıktan sonra yavaş geliyo maxide

Facebooktada gayet memnunum ben fixli tarayıcıda herhangi bir sıkıntım olmuyor maxiceptede öyle..

abi klavye ve efekti sorucam son olarakçok oldu kusura bakma
- - - Eklendi - - -
abi tarayıcı twitterda çok seri diğer sitelerde de öyle olsa keşke
kaldırınca buglar oluşuyor bir şey olmaz ondan telefonu kapatıp açmadığın sürece birkez çıkıyorabi bir de şu hoşgeldin yazılarını kaldırsan iyi olur![]()
Abi klavye işi nasıl gidiyor
hakan bey sizin kadar açtığı konuyu takip edeni görmedim tebrik ederim....insana kullandığı cfw güvenle kullanmasını sağlıyorsunuz ve devamlı cfw sizin sayenizde gelişiyor...symbian kendisinden utanmalı ...Allah sizden razı olsun elimdeki n8 sizin sayenizde güncel tutabiliyorum..
Hakan belle refresh e widget güncellemesi gelmiş daha önce fp2 ye gelenlerden onları da yazılıma gömdün mü?
olmaz. başkası senin oluşturduğunu kullanmayacak o yüzden sonra kendin sil...abi aynayı sılermısın olusturdugum aynayı yukleyemiyorum

olmaz. başkası senin oluşturduğunu kullanmayacak o yüzden sonra kendin sil...
- - - Eklendi - - -
TOPLAM 21 WİDGET, 12 EKRAN KORUYUCU EKLENDİ![]()

olmaz. başkası senin oluşturduğunu kullanmayacak o yüzden sonra kendin sil...
- - - Eklendi - - -
TOPLAM 21 WİDGET, 12 EKRAN KORUYUCU EKLENDİ![]()

keşke daha önceden söyleseydin.. size vereceğim widgetli cfwleri kullanmıyorum. benim kullandığım cfw de az ve çok kullandığım widgetler var kardeşim... şimdi bir daha flaşh atsam kurduğum uygulamalar gidecek o yüzden güncellemeyi bekle kardeşimabi biraz ekran görüntüsü atarmısın mümkünse tabi
- - - Eklendi - - -
abi biraz ekran görüntüsü atarmısın mümkünse tabi![]()

keşke daha önceden söyleseydin.. size vereceğim widgetli cfwleri kullanmıyorum. benim kullandığım cfw de az ve çok kullandığım widgetler var kardeşim... şimdi bir daha flaşh atsam kurduğum uygulamalar gidecek o yüzden güncellemeyi bekle kardeşim![]()

o kadar wıdget çokmuş ofw ye dönücem sanırım

sende saol kardeşimAnladım abi sağolasın![]()
C7yemi yükledin uygulamaları 701emi hakan birisinden görüntü ver bariHe bide hakan bu güncellemede duvar kagıdı değişecekmi her güncellemede değişiyorda
?
abi ramblowda görünen widgetleri kaldırsan