o tarayıcı var zaten her yerdeabi blackcemre diye biri tarayıcıyı portlamış ama ıngılizceymıs galba sana yonlendırdım bende
daha İngilizce dilleri Türkçeye çevirmeyi bilmiyor portlama yapacak... bana bunları yazmayın kardeşim..telefonun ne. profilde telefon bilgini düzeltirsen daha iyi olur kardeşim
bakalım inşallah olur. sosyal ağların sorunun çözülmesi rahatlattı beni. güncellemeye daha var bakalım...
telefonum 603. Profil den telefon bilgini düzeltirsen daha iyi olur derken tam olarak nerede nasıl yapicam hocam?
kalite farkı var hem videoda hemde fotoğrafta ama sen orjinaline çevirmek istiyorsan rofs2 / private / 10202be9 / 10282EDC.txt , 20027018.txt bu iki dosyayı çekip cfw de aynı yere aktar orjinaline döner...o tarayıcı var zaten her yerdedaha İngilizce dilleri Türkçeye çevirmeyi bilmiyor portlama yapacak... bana bunları yazmayın kardeşim..
yardımcı olmaya çalışmış..çorbada tuzum bulunsun misali.Kardeş bir bu konuyla ilgilenebilir misin acil yardımın gerekli eğer biliyorsan http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...dil-yapinca-tarayici-acilabiliyor-812359.html

Tarayıcı zaten port edilmiş. googleye [h=2]Nokia Browser V.8.3.1.1 [Uygulama Mod] yazmanız yeterli[/h]
adamı niye rencide ediyorsun ki şimdiyardımcı olmaya çalışmış..çorbada tuzum bulunsun misali.

Hakan abi watsapp da mesaj geldiği zaman üst bar da görünmüyordu ya bu düzelir mi evolsda?
hakan hocam peki resim çekme şuan ki hali ile kalsa da sadece video bölümünü yani video çekmeyi orjinal haline getirmek istesem hangi dosyayı nereye atmam gerekir ?
paylaşmıyorki paylaşsa deneriz kullanırızabi fp 2 ile ilgili adam kilit ekranının çalıştığını söylemiş sadece onu alsak olmaz mı

whats app yapımcısı yaparsa yapar...Hakan abi watsapp da mesaj geldiği zaman üst bar da görünmüyordu ya bu düzelir mi evolsda?
çalışmıyomuş![]()
nokia mı veriyor ? 2.nesil mi
26.06.2013 de yeni güncelleme geliyor zaten...
10281872, 101f880a bu 2 dosyayı aynı yerden çek aktar cfw e[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

hakan hocam tamam sağolasın onları çeker aynı yere aktarırım ama onu nasıl hangi program ile yapcam ben sadece phoenix programını kullanmayı bilmiyorum![]()
nokia mı veriyor ? 2.nesil mi

yattı mı yanı iş?
kilit ekranı
- - - Eklendi - - -
çalışmayanları yazmıştı kilit ekranı yoktu mesaj atmıştım ben de çalışmıyomuş