achambo
Üye
abi bunu eklermisin klavye olarak
http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/carla-v2-by-blade-update-3-nokia-belle-784169.html
tema da bu
e7 de tarayıcı sorunu yok ki
hakan bey size bişey sorucam bi sorunum var bazen sık sık olmasada telefon donuyor ve pili çıkarıp taktığımda saat/tarih soruyor.ama ben oto zaman güncellemesini açıyorum bu sorunu ne 5800 da ne de n97 de filan görmedim acaba s^3 telefonların genelindemi bu sorun yoksa benim alettemi bi bozukluk var?
ee geçen var diyordun?
Abi eğer tarayıcı port edeceksen hepsine göm bence. Veya sıs olarak paylaş ben belle tarayıcısını çok seviyordum. Bu arada abi klavyeyi de değiştirsen süper olur bunla çok zor yazılıyor![]()
abi bunu eklermisin klavye olarak
http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/carla-v2-by-blade-update-3-nokia-belle-784169.html
tema da bu
yok diyodum abi sadece %90 hatası var, tarayıcı sorunu yok yazdım
ben S^3 e geçtiğimde belle ile başladım. annayı hiç kullanmadım onu bilmiyorum...en iyi tarayıcı şu an annadaki tarayıcı..en sorunsuz olanı o idi..belledeki de nisbeten iyidi..
kilit ekranı uygulamasının sis i var zaten... uygulama paketi yapıcam zaten ekte veririm artıkHakan tarayıcıda sorun olanlara göm bence portlayacagın tarayıcıyı diğerleri isiteyen yükler sorunsuz olanlar isterse yüklesin yinede.Bu arada kilit ekranı güzel olmuş stabil sorunsuzsa onuda gömebilirsin tabi herkezin zevki farkılı sis olarak paylaşmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum..
ekte veririm. kendi kullandığım cfw e gömücem amaKilit ekranı harika mutlaka gömmelisin...

whatsapp mı yoksa operamı? onlardan başka pek uygulama yüklemem garibime gitti bi denerseniz ?ee geçen var diyordun? - - - Eklendi - - - kurduğun uygulamalardan biri etki ediyor. bende bir uygulama kurmuştum tarih filan sordu bana kaldırdım telefonda bocalama başlamıştı format attım dahada yapmadı ama hangi uygulamaydı hatırlamıyorum onu dahada kurmadım...
n8 in ekranı geniş sen c6 ya bak... gene alfasayısala kaldık..Abi eğer tarayıcı port edeceksen hepsine göm bence. Veya sıs olarak paylaş ben belle tarayıcısını çok seviyordum. Bu arada abi klavyeyi de değiştirsen süper olur bunla çok zor yazılıyor![]()
whatsapp mı yoksa operamı? onlardan başka pek uygulama yüklemem garibime gitti bi denerseniz ?
- - - Eklendi - - -
n8 in ekranı geniş sen c6 ya bak... gene alfasayısala kaldık..
whatsapp mı yoksa operamı? onlardan başka pek uygulama yüklemem garibime gitti bi denerseniz ?
- - - Eklendi - - -
n8 in ekranı geniş sen c6 ya bak... gene alfasayısala kaldık..
Hakan mesaj bolumundeki baloncuklar mavi beyazdi bi ara o renklere donemezmisin ?
doğrudur... ne olmuş ki onaMesaj bölümü yeşil mor bişey ooldu ?
anlaşıldı sorun benim telefondaymış..onları bende kullanıyorum onlarda sorun yok. - - - Eklendi - - - meegomu - - - Eklendi - - - doğrudur... ne olmuş ki ona