Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

e7 de tarayıcı sorunu yok ki

ee geçen var diyordun?

- - - Eklendi - - -

hakan bey size bişey sorucam bi sorunum var bazen sık sık olmasada telefon donuyor ve pili çıkarıp taktığımda saat/tarih soruyor.ama ben oto zaman güncellemesini açıyorum bu sorunu ne 5800 da ne de n97 de filan görmedim acaba s^3 telefonların genelindemi bu sorun yoksa benim alettemi bi bozukluk var?

kurduğun uygulamalardan biri etki ediyor. bende bir uygulama kurmuştum tarih filan sordu bana kaldırdım telefonda bocalama başlamıştı format attım dahada yapmadı ama hangi uygulamaydı hatırlamıyorum onu dahada kurmadım...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi eğer tarayıcı port edeceksen hepsine göm bence. Veya sıs olarak paylaş ben belle tarayıcısını çok seviyordum. Bu arada abi klavyeyi de değiştirsen süper olur bunla çok zor yazılıyor :(

sis olarak kullanamazsınız... 701 ve c7 de sorun yok tarayıcıda ki...

- - - Eklendi - - -

ilgilenicem

- - - Eklendi - - -

yok diyodum abi sadece %90 hatası var, tarayıcı sorunu yok yazdım

hım o zaman yanlış anladım ben pardon. tamam saol

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en iyi tarayıcı şu an annadaki tarayıcı..en sorunsuz olanı o idi..belledeki de nisbeten iyidi..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Anil-D

Anil-D

Üye
harbiden anna guzeldi eksik cok uardı

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan tarayıcıda sorun olanlara göm bence portlayacagın tarayıcıyı diğerleri isiteyen yükler sorunsuz olanlar isterse yüklesin yinede.Bu arada kilit ekranı güzel olmuş stabil sorunsuzsa onuda gömebilirsin tabi herkezin zevki farkılı sis olarak paylaşmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum..

arslanla

arslanla

Üye
Kilit ekranı harika mutlaka gömmelisin...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan tarayıcıda sorun olanlara göm bence portlayacagın tarayıcıyı diğerleri isiteyen yükler sorunsuz olanlar isterse yüklesin yinede.Bu arada kilit ekranı güzel olmuş stabil sorunsuzsa onuda gömebilirsin tabi herkezin zevki farkılı sis olarak paylaşmak daha iyi olabilir diye düşünüyorum..
kilit ekranı uygulamasının sis i var zaten... uygulama paketi yapıcam zaten ekte veririm artık

- - - Eklendi - - -

Kilit ekranı harika mutlaka gömmelisin...
ekte veririm. kendi kullandığım cfw e gömücem ama :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Makale_Helvetia dediğin sürümü denedim ama yine %90da hata aldım

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ee geçen var diyordun? - - - Eklendi - - - kurduğun uygulamalardan biri etki ediyor. bende bir uygulama kurmuştum tarih filan sordu bana kaldırdım telefonda bocalama başlamıştı format attım dahada yapmadı ama hangi uygulamaydı hatırlamıyorum onu dahada kurmadım...
whatsapp mı yoksa operamı? onlardan başka pek uygulama yüklemem garibime gitti bi denerseniz ?

- - - Eklendi - - -

Abi eğer tarayıcı port edeceksen hepsine göm bence. Veya sıs olarak paylaş ben belle tarayıcısını çok seviyordum. Bu arada abi klavyeyi de değiştirsen süper olur bunla çok zor yazılıyor :(
n8 in ekranı geniş sen c6 ya bak... gene alfasayısala kaldık..

achambo

achambo

Üye
whatsapp mı yoksa operamı? onlardan başka pek uygulama yüklemem garibime gitti bi denerseniz ?

- - - Eklendi - - -

ben de 2 side var hiç reset sorunu yok

sen beni düşün 4 inç ekran yine yanlıl yazıyorum
hakan abi ing. Yazma eklerse onla da denersin ı,ş ğ ç ö ü uzun basılarak yazılıyo başka eksiği yok

furko64

Üye
Mesaj bölümü yeşil mor bişey ooldu ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan mesaj bolumundeki baloncuklar mavi beyazdi bi ara o renklere donemezmisin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

onları bende kullanıyorum onlarda sorun yok.

- - - Eklendi - - -

Hakan mesaj bolumundeki baloncuklar mavi beyazdi bi ara o renklere donemezmisin ?

meegomu

- - - Eklendi - - -

Mesaj bölümü yeşil mor bişey ooldu ?
doğrudur... ne olmuş ki ona

furko64

Üye
Arkadasında dedigi gibi meego yapabilir miyiz
birde sey soracagm gelen güncellemelri kursak sorun cikar mi acaba ?

Anil-D

Anil-D

Üye
cıkmaz ben guncelledim yesil bumu

Anil-D

Anil-D

Üye
ben bunu kullanıyorum

Üst Alt