Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
hakan hocam ben bişey fark ettim. Normal de bu yazılm da, orjinal yazılıma göre daha çok şarj dayanıyor ama şöyle bişey var hani kullandıkça şarj göstergesi azalıyor ya ben kullanıyorum işte azalıyor mesela %20 'e iniyor kullanmayı bırakıyorum 30dk kadar bekleme modundayken yani kullanmazken sonra işte tel lazım oluyor kullanıyorum bu kez de o şarj göstergesi azalacakken %20 iken yavaş yavaş kendi kendine %50 'e kadar çıkıyor hatta bazen geçiyor bile :D şarj göstergesin de sorun var sanırım. Bilmiyorum böyle bişey fark eden varmıdır.

o bende de oluyor batarya göstergesi programlarında fark ettim belli bi yüzde de bırakıp güç tasarrufuna aldım mı 1 2 saat geçip hiç kullanmayınca bakıyorum şarj artmış oluyor o kullanıma göre yazıyor sanırım sorun çıkartıcak birşey değil :)

Knight43

Knight43

Üye
Hakan bir önceki makyajsız finale döndüm, batarya; telefon boşta iken 8 10 saatte biterken neredeyse aralıksız kullanımda şuan 24 saati aşmış bulunuyor.. Bu bilgi belki bi işine yarar. 2 yazılım arasında değişen birşey bu tüketime sebep oluyor. (2 kurulumda hard formatlı ve tarifine uygun kurulum)
Kardeş bn önceki sürümlerini kullanmadım diekt OFW den geçiş yaptım bilmiyorum ama bende de fark etti şarj mükemmel seviyede şu an.:tşk:

- - - Eklendi - - -

Bu arada fotoğraf kalitesi çok değişti.bilgisayara atıp bakmadım ama normalde fotoğraf boyutu KB ile ifade ediliyodu. max 2 MB oludu. Şu an 9 MB olcak nerdeyse.:aha:normal boyutlar 6-7 MB arasında.1:06 sn bi video 107 MB. :hmmmBu hayra alamet mi acaba :kop2:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ne yaptıysam ettiysem bi giremedim bu modu yükledikten sonra kendi browser i na. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım

achambo

achambo

Üye
Kardeş bn önceki sürümlerini kullanmadım diekt OFW den geçiş yaptım bilmiyorum ama bende de fark etti şarj mükemmel seviyede şu an.:tşk:

- - - Eklendi - - -

Bu arada fotoğraf kalitesi çok değişti.bilgisayara atıp bakmadım ama normalde fotoğraf boyutu KB ile ifade ediliyodu. max 2 MB oludu. Şu an 9 MB olcak nerdeyse.:aha:normal boyutlar 6-7 MB arasında.1:06 sn bi video 107 MB. :hmmmBu hayra alamet mi acaba :kop2:

fotoğraflar için özel mod var

ben normale dönüp kullanıyorum özel modu orjinale çeviriyorum yani ben de 1-2 mb fotoğraflar çok da fark yok gibi

- - - Eklendi - - -

o bende de oluyor batarya göstergesi programlarında fark ettim belli bi yüzde de bırakıp güç tasarrufuna aldım mı 1 2 saat geçip hiç kullanmayınca bakıyorum şarj artmış oluyor o kullanıma göre yazıyor sanırım sorun çıkartıcak birşey değil :)

öyle olunca telefonu kapat aç bir % 20 düşüyo geri:D

- - - Eklendi - - -

bende de öyle ama sıkıntı yok:tebessüm:

Knight43

Knight43

Üye

fotoğraflar için özel mod var

ben normale dönüp kullanıyorum özel modu orjinale çeviriyorum yani ben de 1-2 mb fotoğraflar çok da fark yok gibi
​bende normal şatlarda fotoğraflar şu an 6-7 MB arasında bide PC atıp bakıcam kalite farkına

cebimci

Üye
bende normal şatlarda fotoğraflar şu an 6-7 MB arasında bide PC atıp bakıcam kalite farkına

hay maşallah kardeş sen hangi tel kullanıyon ya 6 - 7mb lik resimler diyon .s bende hakan abinin cfw sini kullanıyorum ama hiç bir değişiklik yok resimler de yine aynı kalite de ancak en fazla 600kb ye çıkıyor :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi evolse guncelleme gelecek m

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bendede 2 MB'yi gecmedj hic 6 7 MB giremedim hic nasil gordunuzki okadar :) ?

MaxipmaN

Üye
ben baktım simdi 2mb

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Aga Müzik çalarda parça listelerinin bulunduğu bölüme (resimdeki mesaj ikonu yerine mesela) bir arama ikonu koyman mümkün mü acaba?:nono:Yani bulmak istediğimiz şarkıyı rehberdeki gibi ya da ev ekranına kısayol ekleme listesindeki gibi yazarak arayabilsek şarkıyı:naughty:.mümkün müdür?Şimdiden :tşk:

arama özelliğini getiriyorum ama müzik çalardaki şarkıları aramıyor. menüdeki arama özelliği geliyor. müzik çalarda ara uid kodu lazım oda bende yok...

- - - Eklendi - - -

Dostum 26sında gelecek güncelleme için konuyu tekrar istek konusu yapacakmısın bir önceki güncelleme gibi?

istek düşünmüyorum ama siz belirtin uyarsa banada eklemeye çalışırım

- - - Eklendi - - -

Hakan bir önceki makyajsız finale döndüm, batarya; telefon boşta iken 8 10 saatte biterken neredeyse aralıksız kullanımda şuan 24 saati aşmış bulunuyor.. Bu bilgi belki bi işine yarar. 2 yazılım arasında değişen birşey bu tüketime sebep oluyor. (2 kurulumda hard formatlı ve tarifine uygun kurulum)

öyle daha iyiyse onu kullan tabikide ama evols sürümünün en iyi batarya ömrü bunda var. sende neden öyle oluyor anlamadım bende

- - - Eklendi - - -

hakan hocam ben bişey fark ettim. Normal de bu yazılm da, orjinal yazılıma göre daha çok şarj dayanıyor ama şöyle bişey var hani kullandıkça şarj göstergesi azalıyor ya ben kullanıyorum işte azalıyor mesela %20 'e iniyor kullanmayı bırakıyorum 30dk kadar bekleme modundayken yani kullanmazken sonra işte tel lazım oluyor kullanıyorum bu kez de o şarj göstergesi azalacakken %20 iken yavaş yavaş kendi kendine %50 'e kadar çıkıyor hatta bazen geçiyor bile :D şarj göstergesin de sorun var sanırım. Bilmiyorum böyle bişey fark eden varmıdır.
çünkü güç tasarruf modunda şarjın ne kadar daha çok gideceğini gösteriyor. ama güç tasarruf modu kapalı iken şarj göstergesi daha düşük oluyor. o hata değil :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

fotoğraf kalitesi artırıldı ama öyle gözle görülecek kadar değil tabikide. dosyalar paylaşıldı onu kullanırsan orjinale döner

- - - Eklendi - - -

ne yaptıysam ettiysem bi giremedim bu modu yükledikten sonra kendi browser i na. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım
yükleme talimatlarını yaptınmı

- - - Eklendi - - -

abi evolse guncelleme gelecek m

gelicek

MaxipmaN

Üye
tarayıcı sorunlu forumdakini önceden gömdüğümde araycağımı yazıp ara deyince aşağıdakini seçmiyordu bunda var forumda paylaşılanı içine göm bence

vahdetkaraman

Üye
kardes guncellemede su benım 603 için navigasyon sorununu da hallet arac modu hıc acılmıyor harıta maps falan acılırken tel kıtlenıyor

Knight43

Knight43

Üye
hay maşallah kardeş sen hangi tel kullanıyon ya 6 - 7mb lik resimler diyon .s bende hakan abinin cfw sini kullanıyorum ama hiç bir değişiklik yok resimler de yine aynı kalite de ancak en fazla 600kb ye çıkıyor :D
C6-01 kullanıyorum kardeş.:op:isterseniz bikaç tane resim koyabilirim zip içinde :D:naughty:

MaxipmaN

Üye
C6-01 kullanıyorum kardeş.:op:isterseniz bikaç tane resim koyabilirim zip içinde :D:naughty:

benimki niye 2mb :ehe

- - - Eklendi - - -

oha gece karanlıkta 2mb dı şimdi denedim 6-7 mb çekiyo çüşş

• Beğen
Tepkiler: Knight43
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardes guncellemede su benım 603 için navigasyon sorununu da hallet arac modu hıc acılmıyor harıta maps falan acılırken tel kıtlenıyor
ekte vericem uygulama paketi ordaki haritaları kurarsın. yalnız yükleme talimatları eksiksiz yapman gerek.

- - - Eklendi - - -

tarayıcı sorunlu forumdakini önceden gömdüğümde araycağımı yazıp ara deyince aşağıdakini seçmiyordu bunda var forumda paylaşılanı içine göm bence

tarayıcıda herhangi bir promblem yok bende olmadığı için çözecek sorunu bulamıyorum...belki browser fix i c6 da sağlıklı çalışmıyordur...

Knight43

Knight43

Üye
benimki niye 2mb :ehe

- - - Eklendi - - -

oha gece karanlıkta 2mb dı şimdi denedim 6-7 mb çekiyo çüşş
Telefon ekranında belli olmuyor farkı.:bilmmResimleri bilgisayara atıp eski resimlerle karışlaştırmayı denedin mi?:nono:kalite farkı var mı?:allalla:

MaxipmaN

Üye
ekte vericem uygulama paketi ordaki haritaları kurarsın. yalnız yükleme talimatları eksiksiz yapman gerek.

- - - Eklendi - - -

tarayıcıda herhangi bir promblem yok bende olmadığı için çözecek sorunu bulamıyorum...belki browser fix i c6 da sağlıklı çalışmıyordur...

konudakini gömdüğümde sorun yoktu

Telefon ekranında belli olmuyor farkı.:bilmmResimleri bilgisayara atıp eski resimlerle karışlaştırmayı denedin mi?:nono:kalite farkı var mı?:allalla:

aynı resim olmadan pek anlaşılmaz bence

• Beğen
Tepkiler: Knight43
Anil-D

Anil-D

Üye
o ben yokken hakan abi neler olmuş

vahdetkaraman

Üye
guncelleme ne zaman insallah

Üst Alt