bu cfwde batarya sorunu var telefon sabah uyandığımda hep şarjı bitmiş bi şekilde kapalı oluyor kimse ilgilenmiyoda tarayıcı yine donuyo batarya çıkarnca düzelio
peki aylin sesi için bana yardım edecek misin?
Peki hocam fp1 güncellemesi kullananlar fp2 deki klavyeyi kullanma gibi bi şansları yok mudur? Port veya mod gibi bişey yapılamaz mı acaba?
tmm baktım ama bulamadım.akşam zamanınız olursa yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.iyi çalışmalar.
olmaz. Olsaydı 1. Nesillerede eklerdim. Sana verdiğim uygullama sadece rengini değiştiriyor
- - - Eklendi - - -
rica ederim güle güle kullan. Şuan dışardayım akşam nasıl çevireceğini anlatırım yada önceki yorumlara bak başka birinede anlattım
aylin dosyalarını çekmem gerek. Yazılım bitsin en son ona bakarım kullanmak isteyen ekten indirip rofs2 e atarlar kullanırlar

Hakan ben bir önceki yazılıma geri dönüyorum az sonra. Sebebi ise bir önceki makyajsız final yazılımında pil 1.5 2 gün gitmeye başlamıştı. Şimdi ise sabah şarjdan çıkarıyorum akşam 6 gibi bitiyor.. Durumu test edip burdan geri dönüş yaparım.
teşekkür ederim, bekliyorum o zaman. eklediğin zaman haber verebilirsen sevinirim![]()
tarayıcı hiçbir şekilde donmuyor..evols kullanmıyorum ama kendi cfwme tarayıcı modunu gömdüm..sonuç harika.
tmm baktım ama bulamadım.akşam zamanınız olursa yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.iyi çalışmalar.
Evet tarayıcı orijinale göre çok daha iyi saolasın hakan tekrardan![]()

Aga Müzik çalarda parça listelerinin bulunduğu bölüme (resimdeki mesaj ikonu yerine mesela) bir arama ikonu koyman mümkün mü acaba?Yeni Özellik. Müzik Çalara Mesaj İconu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yani bulmak istediğimiz şarkıyı rehberdeki gibi ya da ev ekranına kısayol ekleme listesindeki gibi yazarak arayabilsek şarkıyı
.mümkün müdür?Şimdiden 
Aga Müzik çalarda parça listelerinin bulunduğu bölüme (resimdeki mesaj ikonu yerine mesela) bir arama ikonu koyman mümkün mü acaba?Yani bulmak istediğimiz şarkıyı rehberdeki gibi ya da ev ekranına kısayol ekleme listesindeki gibi yazarak arayabilsek şarkıyı
.mümkün müdür?Şimdiden
![]()

şarj göstergesin de sorun var sanırım. Bilmiyorum böyle bişey fark eden varmıdır.