Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cebimci

Üye
Peki hocam fp1 güncellemesi kullananlar fp2 deki klavyeyi kullanma gibi bi şansları yok mudur? Port veya mod gibi bişey yapılamaz mı acaba?

veep

Üye
bu cfwde batarya sorunu var telefon sabah uyandığımda hep şarjı bitmiş bi şekilde kapalı oluyor kimse ilgilenmiyoda tarayıcı yine donuyo batarya çıkarnca düzelio

batarya bitmis olabilir kardes
veya tam sarj edilemiyo
baska batarya tak ve dene

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki aylin sesi için bana yardım edecek misin?

aylin dosyalarını çekmem gerek. Yazılım bitsin en son ona bakarım kullanmak isteyen ekten indirip rofs2 e atarlar kullanırlar

- - - Eklendi - - -

Peki hocam fp1 güncellemesi kullananlar fp2 deki klavyeyi kullanma gibi bi şansları yok mudur? Port veya mod gibi bişey yapılamaz mı acaba?

yok çünkü fp2 de daha gelişmiş qt var. O yüzden port edilmesi zor. Edilse 1. Nesil cihazlara eklerdim

nedim6363

Üye

olmaz. Olsaydı 1. Nesillerede eklerdim. Sana verdiğim uygullama sadece rengini değiştiriyor

- - - Eklendi - - -

rica ederim güle güle kullan. Şuan dışardayım akşam nasıl çevireceğini anlatırım yada önceki yorumlara bak başka birinede anlattım
tmm baktım ama bulamadım.akşam zamanınız olursa yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.iyi çalışmalar.

COJR3

COJR3

Üye
Hakan ben bir önceki yazılıma geri dönüyorum az sonra. Sebebi ise bir önceki makyajsız final yazılımında pil 1.5 2 gün gitmeye başlamıştı. Şimdi ise sabah şarjdan çıkarıyorum akşam 6 gibi bitiyor.. Durumu test edip burdan geri dönüş yaparım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tarayıcı hiçbir şekilde donmuyor..evols kullanmıyorum ama kendi cfwme tarayıcı modunu gömdüm..sonuç harika.

tass_co1983

tass_co1983

Üye

aylin dosyalarını çekmem gerek. Yazılım bitsin en son ona bakarım kullanmak isteyen ekten indirip rofs2 e atarlar kullanırlar

teşekkür ederim, bekliyorum o zaman. eklediğin zaman haber verebilirsen sevinirim :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan ben bir önceki yazılıma geri dönüyorum az sonra. Sebebi ise bir önceki makyajsız final yazılımında pil 1.5 2 gün gitmeye başlamıştı. Şimdi ise sabah şarjdan çıkarıyorum akşam 6 gibi bitiyor.. Durumu test edip burdan geri dönüş yaparım.

nasıl iyi sonuç alırsan öyle yap, kolay gelsin kardeş

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim, bekliyorum o zaman. eklediğin zaman haber verebilirsen sevinirim :oke:

çekip çalışırsa 26 da güncellemeyi eklediğimde onuda eklerim

- - - Eklendi - - -

tarayıcı hiçbir şekilde donmuyor..evols kullanmıyorum ama kendi cfwme tarayıcı modunu gömdüm..sonuç harika.

güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

tmm baktım ama bulamadım.akşam zamanınız olursa yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.iyi çalışmalar.

101f876e.txt bu dosyayı ofw nin rofs2den çekip evolsda aynı yere aktar tamamdır

• Beğen
Tepkiler: nedim6363
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Evet tarayıcı orijinale göre çok daha iyi saolasın hakan tekrardan :)

cebimci

Üye
hakan hocam yeni güncelleme mi çıkacak?

achambo

achambo

Üye
26 sında güncelleme var

achambo

achambo

Üye
abi bari avkonu ver:)

flash atıcam lütfen

Knight43

Knight43

Üye
Yeni Özellik. Müzik Çalara Mesaj İconu :)

Aga Müzik çalarda parça listelerinin bulunduğu bölüme (resimdeki mesaj ikonu yerine mesela) bir arama ikonu koyman mümkün mü acaba?:nono:Yani bulmak istediğimiz şarkıyı rehberdeki gibi ya da ev ekranına kısayol ekleme listesindeki gibi yazarak arayabilsek şarkıyı:naughty:.mümkün müdür?Şimdiden :tşk:

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
Aga Müzik çalarda parça listelerinin bulunduğu bölüme (resimdeki mesaj ikonu yerine mesela) bir arama ikonu koyman mümkün mü acaba?:nono:Yani bulmak istediğimiz şarkıyı rehberdeki gibi ya da ev ekranına kısayol ekleme listesindeki gibi yazarak arayabilsek şarkıyı:naughty:.mümkün müdür?Şimdiden :tşk:

bence de tam uyumlu olur:oke:

• Beğen
Tepkiler: Knight43

vahcet12

Üye
Dostum 26sında gelecek güncelleme için konuyu tekrar istek konusu yapacakmısın bir önceki güncelleme gibi?

COJR3

COJR3

Üye
Hakan bir önceki makyajsız finale döndüm, batarya; telefon boşta iken 8 10 saatte biterken neredeyse aralıksız kullanımda şuan 24 saati aşmış bulunuyor.. Bu bilgi belki bi işine yarar. 2 yazılım arasında değişen birşey bu tüketime sebep oluyor. (2 kurulumda hard formatlı ve tarifine uygun kurulum)

MaxipmaN

Üye
bende bu yazılımda şarj daha uzun gidiyor

cebimci

Üye
hakan hocam ben bişey fark ettim. Normal de bu yazılm da, orjinal yazılıma göre daha çok şarj dayanıyor ama şöyle bişey var hani kullandıkça şarj göstergesi azalıyor ya ben kullanıyorum işte azalıyor mesela %20 'e iniyor kullanmayı bırakıyorum 30dk kadar bekleme modundayken yani kullanmazken sonra işte tel lazım oluyor kullanıyorum bu kez de o şarj göstergesi azalacakken %20 iken yavaş yavaş kendi kendine %50 'e kadar çıkıyor hatta bazen geçiyor bile :D şarj göstergesin de sorun var sanırım. Bilmiyorum böyle bişey fark eden varmıdır.

Üst Alt