Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
Valla büyük konuşmamak gerek,ben geçtiğimiz pazar günü beyaz bir S3 aldım ama gel görki Nokia ve symbian sanki daha bir bizdenmiş gibi,ben S3 e ısınamadım ve eşime hediye ettim(26.05 evlilik yıldönümümüz bu arada).n8 imi özlemişim.

ben s2 yi ara sıra kullanıyorum babamın var çok özelliklerini de biliyorum ısınamama gibi sorunum olmadı:)

e7 ile internette dolaşmak işkence gibi geliyo oyun yok gezide fln arkadaşlar oynarken öyle bakıyorum fln. ama yine de hakkını yememek lazım işlerimi görüyo

- - - Eklendi - - -

ben c6da kullanıyorum telefon tabiri caizse uçuyo ☻ bi kaç kişi öyle dedi bende söyledim

- - - Eklendi - - -

hakan abi tarayıcı önbelleğini c ye nasıl alıcam onu bi anlatır mısın

alman bişey değiştirmez ki diyim ben:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
hoperlörde bütün otobüs mesaj sesini duydu deli gibi çıkıyo :D

• Beğen
Tepkiler: achambo

MaxipmaN

Üye
c ye yuklenen uygulamalar silinmiyor ne yapmalıyım?

MaxipmaN

Üye
Format şart oldu ama uğraşamıcam hiç

furkitare

furkitare

Üye
ben buna ıngilizce yazma dilini eklemek istiyorum. Nasıl ekleyebilirim?

Moruk

Moruk

Üye
Bir kaç haftadır takip edmiyorum daha önce yazan oldumu bilmiyorum herşey çok güzel ama nokia haritalar GPS bağlantısı kuramıyor, orjinalde açık havada 3-5 saniyede buluyodu şimdi bi orjinal yükleyip deneyeceğim bakalım yine bağlanacakmı, sonucu yazarım buraya..

Arkehas

Arkehas

Üye
Güncelleme bu gün mü geldi? Ayrıca senin bu fw ni seviyorum çok güzel ama flash destekli(opera mobile vb.) uygulamalarda kasıyor. Buna da i çözüm bulabilirsen sevinirim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme bu gün mü geldi? Ayrıca senin bu fw ni seviyorum çok güzel ama flash destekli(opera mobile vb.) uygulamalarda kasıyor. Buna da i çözüm bulabilirsen sevinirim.

çok oldu güncelleme çıkalı... Java uygulamalardan bahsediyorsun herhalde... Java uygulamalar sis gibi hızlı olmaz. Cfw ile alakası yoktur.

- - - Eklendi - - -

Bir kaç haftadır takip edmiyorum daha önce yazan oldumu bilmiyorum herşey çok güzel ama nokia haritalar GPS bağlantısı kuramıyor, orjinalde açık havada 3-5 saniyede buluyodu şimdi bi orjinal yükleyip deneyeceğim bakalım yine bağlanacakmı, sonucu yazarım buraya..

gprs bulmada sorun yok. Eğer 2. Nesil cihaz kullanıyorsan. Ayarlar gizlilik konumumu bul u açık yap

achambo

achambo

Üye

çok oldu güncelleme çıkalı... Java uygulamalardan bahsediyorsun herhalde... Java uygulamalar sis gibi hızlı olmaz. Cfw ile alakası yoktur.

- - - Eklendi - - -

gps bulmada sorun yok. Eğer 2. Nesil cihaz kullanıyorsan. Ayarlar gizlilik konumumu bul u açık yap

gps ort. 5 dk da buluyo ben de ayarları biraz daha kurcalıyım babamın s2 si en fazla 2-3 dk sürede buluyo

- - - Eklendi - - -

senin dediğin ayrı en son konum bulduğunda neredeysen oraya yakınsan 3-5 sn de buluyo diğer türlü 5 dk sürüyor

Desperado169

Üye
n8 de haritalar yok nasıl geri yükleyebilirim acaba?

achambo

achambo

Üye

bu modu yaptım en geç 2-3 dk da konum buluyo

dosyayı yerine atın ve patch i rompatcher dan aktifleştirin autostart olarak
ilk zamanlarda 4-5 dk da buluyodu bir kaç kapatıp açmadan sonra sorunsuz çalışıyo 2 dk da buluyo :)

Moruk

Moruk

Üye

bu modu yaptım en geç 2-3 dk da konum buluyo

dosyayı yerine atın ve patch i rompatcher dan aktifleştirin autostart olarak
ilk zamanlarda 4-5 dk da buluyodu bir kaç kapatıp açmadan sonra sorunsuz çalışıyo 2 dk da buluyo :)

ne yaptıysam uyduya bağlanmıyor :

Üst Alt