Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
galeri sorunlular efekti değişip deneyin

MaxipmaN

Üye
c6-01 galeri sorunsuz :oke:

furkitare

furkitare

Üye
Yapacağın cfw'nin allah belasını versin. Elli kere flashladım, ellisinde de kamera bozuk. Bjkmert45'in cfw'leri seninkileri solda sıfır bırakır! Adam sırf senin egon yüzünden cfw yapmayı bıraktı! Keşke onun cfw dosyalarını bi yerden bulabilsem de ona flashlasam.

Anil-D

Anil-D

Üye
ne sorun yokki cwfde

- - - Eklendi - - -

kardesim hakan abi sorunsuz cwf yapıp baska telefonlara ait proları portluyor yani baska cwf kullan

furkitare

furkitare

Üye
ne sorun yokki cwfde

- - - Eklendi - - -

kardesim hakan abi sorunsuz cwf yapıp baska telefonlara ait proları portluyor yani baska cwf kullan

Eğer bjkmert45'in cfw dosyalarını bulursam en ufak düşünmeden geçerim ona

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Yapacağın cfw'nin allah belasını versin. Elli kere flashladım, ellisinde de kamera bozuk. Bjkmert45'in cfw'leri seninkileri solda sıfır bırakır! Adam sırf senin egon yüzünden cfw yapmayı bıraktı! Keşke onun cfw dosyalarını bi yerden bulabilsem de ona flashlasam.
böyle yorum yapmak büyük saygısızlık ! emek var sonuçta.ayıptır,başka yazılım kullan arkadaşım

MaxipmaN

Üye
verecektim sana akşam dosyaları o yorumdan sonra sana muck bile vermem

hakan kardeş ben kulaklık aldım dolbyde ses berbat streo genişletmeyi yazılıma nerden bulup gömücem dolby silmesi var bi de

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

düzgün konuş ağzımı bozdurma bana yütü git lan konumdan..!

- - - Eklendi - - -

verecektim sana akşam dosyaları o yorumdan sonra sana muck bile vermem

hakan kardeş ben kulaklık aldım dolbyde ses berbat streo genişletmeyi yazılıma nerden bulup gömücem dolby silmesi var bi de

modlar bölümünde dolby modunu indir aynılarını ofw den çekip aynı yerlere aktar

- - - Eklendi - - -

böyle yorum yapmak büyük saygısızlık ! emek var sonuçta.ayıptır,başka yazılım kullan arkadaşım

böyle insanlar yüzünden bişey yapasım gelmiyor... Böyle insanlar yüzünden insanlık ölüyor.... O çok beğendikleri cfw alt yapı evols kim ne derse desin ben cfwlerimi tanırım

isamey

Üye
kötü söz sahibine aittir. Elleriniz dert görmesin. Yazılan mesajlarla bile adam olmayanlar meydana çıkıyor. Siz iyi birşey yapıyorsunuz. Siz iyiliğinizi bunlar gibiler yüzünden heba etmeyin. İyilik yapmak kolay bir şey değil. Sizin ki hiç kolay değil.sizden allah razı olsun.

MaxipmaN

Üye
telefon yeter mi gömmem mi lazım?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

böyle insanlar yüzünden bişey yapasım gelmiyor... Böyle insanlar yüzünden insanlık ölüyor.... O çok beğendikleri cfw alt yapı evols kim ne derse desin ben cfwlerimi tanırım
[/QUOTE]
hocam siz aldırış etmeyin yazılımlarım kalitesi ortada ama çoluk çocuk daha bu arkadaş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kötü söz sahibine aittir. Elleriniz dert görmesin. Yazılan mesajlarla bile adam olmayanlar meydana çıkıyor. Siz iyi birşey yapıyorsunuz. Siz iyiliğinizi bunlar gibiler yüzünden heba etmeyin. İyilik yapmak kolay bir şey değil. Sizin ki hiç kolay değil.sizden allah razı olsun.

çocukluğuna vereceğim ama bela okuyor o zoruma gidiyor. Emek nedir bilenler yeter. Allah sizlerdende razı olsun...

- - - Eklendi - - -

telefon yeter mi gömmem mi lazım?

gömmen gerek

- - - Eklendi - - -

hocam siz aldırış etmeyin yazılımlarım kalitesi ortada ama çoluk çocuk daha bu arkadaş[/QUOTE]

satmıyorum, zorlada yükletmiyorum ama bela okuması kötü. Aynen çocuk işte...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arkadaşım burda konu sahibi büyük bir, emek vermiş diğer emek veren değerli üyelerimiz gibi.Yorumlarınıza dikkat ediniz

zetkan

Üye
burda emek var bari bi kuru teşekurle bu emeğe karşılık verelim allah razı olsun allah sizin gibilerin eksikliğini vermesin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
burda emek var bari bi kuru teşekurle bu emeğe karşılık verelim allah razı olsun allah sizin gibilerin eksikliğini vermesin

amin... O çok beğendiği cfw nin alt yapısı zaten evols bilip bilmeden konuşuyor işte... Neyse sizlerdende alllah razı olsun...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tartışmanın anlamı yok zaten..böyle abuk yorumlara da cevap verip başkalarının ekmeğine yağ sürmeye gerek yok..isteyen kullanır istemeyen kullanmaz..veya biat eder kendi cfwsini yapar..onu kullanır..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben yukarıda gerekli açıklamayı yaptım beyler olayı tırmandırmayalım.Konuya dönelim

jakobs21

Üye
ya şu şarj sorunu neden ya telefonun şarjı kendiliğinfden su gibi gidiyo yardm edin

Anil-D

Anil-D

Üye
sarj 2 saat 50 dkda doluyor orjinal fwde benim 1saat 30 dkda doluyordu neden olabilir abi

Üst Alt