achambo
Üye
analog clock mini varya hartlayada soft formatla silinirmi
silinmez core da
analog clock mini varya hartlayada soft formatla silinirmi
C7 Kardeştlfnun ne
müzik çalara eq filan gelmiyor. Ekran koruycular için. Noki cooker ile udayı aç içindekilerinin hepsini tlfnun c hafızasına at. C hafızasına atman için. Rom patcherı kur open4all yamasını aktif et
- - - Eklendi - - -
eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırır. Ana başlıkta ne anlatmışsam hepsi gereklidir. Sizden sadece onları yerine getirmenizi istiyorum ki hata almayın.
hakan merhaba arac modu calısmıyor sanırım sende bunun farkındasın pekı bunun yerıne kullanabılecegımız bı navıgasyon programı varmı 603 için bu arada orjınal maps uygulamasıda calısmıyor
C7 Kardeş
Ana başlıkta verdiğin rom patcher ı kurup open4all yamasını aktif ettim. Udanın içindeki Data, Sys ve Resource dosyalarını içindekilerle beraber C: Telefon hafızasına attım. Ardından telefonu resledim olmadı. Uda yı tekrar açıp bu klasörlerdeki bütün dosyaları aldım attım gene olmadı hocam ya :/
hakan hocam bu fp2 güncellemesinin galeri biçimi hiç hoş değil ya acaba diyorum fp1 güncellemesinin galerisi gibi yapma şansımız varmıdır ?
hakan merhaba arac modu calısmıyor sanırım sende bunun farkındasın pekı bunun yerıne kullanabılecegımız bı navıgasyon programı varmı 603 için bu arada orjınal maps uygulamasıda calısmıyor
dlna ofwdede çalışmıyor. Kur ofw yi dene istersen
- - - Eklendi - - -
hmm o ekran koruyucuların hepsi uygulama bölümünde sis olarak var ordan indirip kur
bu arada bir çok kişi galeriden şikayetçi ama şuana kadar bi sıkıntım olmadı kamera sorunuda yok bende direk çıkıyor ama yükleme talimatlarına harfiyen uydum ben çok güzel bi cfw ellerine kollarına sağlık
bir sonraki güncelleme ne zaman çıkar bilmiyorum ama için birkaç önerim olacak telefonun kendi tarayıcısı hala donmalar yapıyor ve bataryayı çıkartmak zorunda kalıyoruz bir diğeride, arayanın ismini söyledeki adam bayan olsa daha iyi olur odun gibi sesi var gıcık ediyo adamı
TEL: c6-01 cfwnin bir sıkıntısı yok ellerine sağlık hocam 
Dostum çok teşekkür ederim buldumbu arada bir çok kişi galeriden şikayetçi ama şuana kadar bi sıkıntım olmadı kamera sorunuda yok bende direk çıkıyor ama yükleme talimatlarına harfiyen uydum ben çok güzel bi cfw ellerine kollarına sağlık
bir sonraki güncelleme ne zaman çıkar bilmiyorum ama için birkaç önerim olacak telefonun kendi tarayıcısı hala donmalar yapıyor ve bataryayı çıkartmak zorunda kalıyoruz bir diğeride, arayanın ismini söyledeki adam bayan olsa daha iyi olur odun gibi sesi var gıcık ediyo adamı
TEL: c6-01 cfwnin bir sıkıntısı yok ellerine sağlık hocam

Hakan hocam fp1 gibi galerisi olsa çok iyi olur ya bu fp2 de hani resimler en baştan sona doğru gider ya ( ilk çekilen resimlerden son çekilen resimlere) bu güncelleme de tam tersini yapmışlar hiç iyi durmuyor ayrıyetten mesela galeri de bir resimin üzerine gelip basılı tutulduğu zaman sil gönder düzenle ve bilgiler diye seçenekler çıkardı artık bilgiler seçeneği yok resim ne zaman saat kaçta ve kaç boyutun da olduğunu göremiyoruz. Bu konu da bir çalışmanız olabilir mi acaba? Fp1 güncellemesi gibi yapabilir misiniz galeriyi?
yenıden bastan yukledım telefonum 603 ama yıne hıc acılmıyor arac modu buna bı care bulsanız ya da uyduyu yakalayabılen yanı konumumu gosteren bı navıgasyon soylesenız nasıl olur sımdıden tesekkur.ayrıca ovı suıtten yuklemeye calıstım ama yıne acılmıyor .....
Sen navigasyon istiyorsun neden araç modunu açmaya çalışıyorsun.. Şu resme bak orada Haritalar yazanı, güncellemelerden yükle..
bu resım benım telefona hıc mı hıc benzemıyor sadece arac modu var internet klasorunun ıcınde
galeri neden geç açılıyor![]()