Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sistemde Sorun Yok, Hafıza Kartını, Depoyu Biçimlendirip Hard Format dan Sonra Yazılım Kurulunca Tabiki..

tupyupp

tupyupp

Üye
Mobile cleaner ve x cleaner işimi görmedi. opera 12 den alt sürümlere geçince giriş ekranı özellik desteklenmiyor hatası alıyorum hala. Bu sorun daha önce yaşayan hiç olmadı mı? Yeni konu açtım orda da kimse takmadı

amficci

amficci

Üye
Elinize sağlık kardeşimin nokia 603'e sorunsuz yüklendi:oke:

cebimci

Üye
S.a kardeşim öncelikle çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim. Benim 603 telefonum var ilk aldığım da fp1 yüklü idi bende onu nokia software upgrade programı ile fp2 ye yükselttim. Keşke yükseltmez olaydım hiç iyi değilmiş eski halini çok özledim :( neyse.. Versiyonu yükselttikten sonra telefon her açıldığın da sistem uyarısı diye bir hata veriyor .s ama hiç bir sorun yok herşeyi çalışıyor. Bu hata flash atılarak gideriliyormuş diye duydum. Flash atacaktım navifrm den orjinal fw dosyalarını indirecektim ama navifrm programı artık çalışmıyor diye duymuştum gerçekten de çalışmıyormuş dolayısıyla yazılım dosyalarını indiremedim flash atamadım. Şimdi sizin şu evols 'u yüklemek istiyorum ama bir kaç sorum var cevaplarsaniz sevinirim. Sizin cfw nizi yüklersem sistem hatası uyarısı gider mi? Sizin cfw nizi yükledim diyelim zamanla eski orjinal fw ye dönmek istersem geri dönülebiliyor mu? Bir de hani navifrm çalışmıyor ya acaba başka program varmı? 603 un orjinal fp2 dosyalarını nerden bulabilirim hangi program dan indirebilirim? Ve son olarak ben bu fp2 güncellemesin den pek hoşlanmadım sadece şu mesaj yazma özelliği çok güzel mesela gel yazıyorsun yukarı da geliyorum çıkıyor ona basiyon direk yazıyor .d o özellik çok hoş ama diğerleri hiç hoşuma gitmedi. Acaba diyorum geri eski haline fp1 'e dönme şansim varmı? Lütfen kardeşim yardımcı olur musun ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
S.a kardeşim öncelikle çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim. Benim 603 telefonum var ilk aldığım da fp1 yüklü idi bende onu nokia software upgrade programı ile fp2 ye yükselttim. Keşke yükseltmez olaydım hiç iyi değilmiş eski halini çok özledim :( neyse.. Versiyonu yükselttikten sonra telefon her açıldığın da sistem uyarısı diye bir hata veriyor .s ama hiç bir sorun yok herşeyi çalışıyor. Bu hata flash atılarak gideriliyormuş diye duydum. Flash atacaktım navifrm den orjinal fw dosyalarını indirecektim ama navifrm programı artık çalışmıyor diye duymuştum gerçekten de çalışmıyormuş dolayısıyla yazılım dosyalarını indiremedim flash atamadım. Şimdi sizin şu evols 'u yüklemek istiyorum ama bir kaç sorum var cevaplarsaniz sevinirim. Sizin cfw nizi yüklersem sistem hatası uyarısı gider mi? Sizin cfw nizi yükledim diyelim zamanla eski orjinal fw ye dönmek istersem geri dönülebiliyor mu? Bir de hani navifrm çalışmıyor ya acaba başka program varmı? 603 un orjinal fp2 dosyalarını nerden bulabilirim hangi program dan indirebilirim? Ve son olarak ben bu fp2 güncellemesin den pek hoşlanmadım sadece şu mesaj yazma özelliği çok güzel mesela gel yazıyorsun yukarı da geliyorum çıkıyor ona basiyon direk yazıyor .d o özellik çok hoş ama diğerleri hiç hoşuma gitmedi. Acaba diyorum geri eski haline fp1 'e dönme şansim varmı? Lütfen kardeşim yardımcı olur musun ?

Yardımcı Olalım Tabi,
1- FP2 den FP1 e Dönemezsin.
2- Ana Mesajda Anlatılanlar Gibi Yüklerseniz Sorununuz Kalmaz.
3- Orjinal Yazılım Dosyalarını Sitesinden İndirebilirsin, Phoenix İle De Bu Dosyaları Anlatıma Göre Atarsın, Orjinal Sürüme Dönmüş Olur.

cebimci

Üye
o site pek orjinal gibi durmuyo ya sanki. Normal biri açıp eklemiş dosyaları tüm dosyalar da varmıdir bilinmez. Belki de dosyaların üzerinde oynamalar da yapılmış olur bunun programı felan yokmudur? Yani navifrm gibi program? Direk tel modeli seçsek ordan sürümü seçip black veya white olanları seçip direk tüm dosyaları kendisi toplayıp indire basınca indirse yani navifrm programı gibi? o verdiğiniz siteye girdim 603 bölümün de bir sürü dosya var hangisini indirecem ki? Hangisi türkçedir onların? Bana siyah olan sürüm lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben deneme amaçlı c6-01 orjinal fw yüklemiştim o siteden hiçbir sorun yok birebir aynı.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
o site pek orjinal gibi durmuyo ya sanki. Normal biri açıp eklemiş dosyaları tüm dosyalar da varmıdir bilinmez. Belki de dosyaların üzerinde oynamalar da yapılmış olur bunun programı felan yokmudur? Yani navifrm gibi program? Direk tel modeli seçsek ordan sürümü seçip black veya white olanları seçip direk tüm dosyaları kendisi toplayıp indire basınca indirse yani navifrm programı gibi? o verdiğiniz siteye girdim 603 bölümün de bir sürü dosya var hangisini indirecem ki? Hangisi türkçedir onların? Bana siyah olan sürüm lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Merak Etmeyin O Site Güvenilir. Benim 603 ün Sürümü, Orada Product Code : Kısmı Var Oraya Da Telefonuna Uygun Hangisi İse Onu İndir Ve İndirmen Gereken Dosyalar İse;

.dcp
.vpl
_signature.bin
prd.rofs2.fpsx
prd.core.fpsx
prd.rofs3.fpsx
uda.fpsx

Bunları İndir Ve Ana Mesajdaki Anlatıma Göre Orjinal Sürüme Dönersin..

cebimci

Üye

Çok sağolun. Allah sizden razı olsun :)

- - - Eklendi - - -

Bu ara da hani
.dcp
.vpl
_signature.binprd
.rofs2.fpsxprd
.core.fpsxprd
.rofs3.fpsx uda.fpsx

bunları indirmemi söylediniz ya orda M012.22.emmc.fpsx böyle bir dosya var 135mb boyutun da onu indirmeyecek miyim ? Nedir ki o ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bunları indirmemi söylediniz ya orda M012.22.emmc.fpsx böyle bir dosya var 135mb boyutun da onu indirmeyecek miyim ? Nedir ki o ?

Zorunlu Birşey Değil O, Telefonu İlk Aldığında İçinde Olan Uygulama Oyun Vs O Dosyanın İçinde, Eğer O Dosyayıda Diğer Dosyaların Yanına Kopyalayıp Yazılım Atarsan..

cebimci

Üye

Zorunlu Birşey Değil O, Telefonu İlk Aldığında İçinde Olan Uygulama Oyun Vs O Dosyanın İçinde, Eğer O Dosyayıda Diğer Dosyaların Yanına Kopyalayıp Yazılım Atarsan..

Tamam sağolun. Yardımlarınız için çok teşekkürler :)

tupyupp

tupyupp

Üye
Hakan Abi bugün dikkat ettim de zil sesi çalıyor birkaç saniye sonra kesiliyor neden

J_c_k

Üye
Bir kaç sorum olacak.

galeride çok sıkıntı var. aşırı donma oluyor. ayrıca galeride videoları resimleri bazen göstermiyor. saga sola kaydırmama ragmen yokmus gibi oluyor. fotograf cektigimde hızlıca bakmak istedigimde kamera ekranındaki kısayola tıklıyorum fakat yine burda galeriye baglanıp tüm fotografları göstermesi gerekirken sadece o an cektigimi gösteriyor digerleri yokmus gibi davranıyor. galeride videoları göstermiyor dosyalardan kendim bulmak zorunda kalıyorum.

orjinal kendi kemera ayarları icin yani orjinal yazılımdaki kamera ayarları ve galeri ayarları icin nokia cookerla bunları orjinale cevirebilirmiyiz?

ben kamera ve galeri haric diger yönlerinden memnunum. sadece bu ikisini orjinale cevirmek istiyorum.

kyoto06

Üye
hacı kamera sorunlu kapatrken donuor

achambo

achambo

Üye
Bir kaç sorum olacak.

galeride çok sıkıntı var. aşırı donma oluyor. ayrıca galeride videoları resimleri bazen göstermiyor. saga sola kaydırmama ragmen yokmus gibi oluyor. fotograf cektigimde hızlıca bakmak istedigimde kamera ekranındaki kısayola tıklıyorum fakat yine burda galeriye baglanıp tüm fotografları göstermesi gerekirken sadece o an cektigimi gösteriyor digerleri yokmus gibi davranıyor. galeride videoları göstermiyor dosyalardan kendim bulmak zorunda kalıyorum.

orjinal kendi kemera ayarları icin yani orjinal yazılımdaki kamera ayarları ve galeri ayarları icin nokia cookerla bunları orjinale cevirebilirmiyiz?

ben kamera ve galeri haric diger yönlerinden memnunum. sadece bu ikisini orjinale cevirmek istiyorum.

rofs2 ye at buyur

baykep

Üye
C6-01 telefonumda 2 gündür konuşurken kendi kendine resetliyor. 2 kez oldu. Birde kamera düğmesinden kamera başlatılamıyor. Açıp kapatınca oluyor ama kısa bir zaman sonra düğme yine görev yapmıyor. Ancak araç çubuğundaki simgeden başlatabiliyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben şunu anladım ki,her cfw nin bazı sorunları olabiliyor.Bir N8 kullanıcısı olarak çıkan bütün cfw lerin hemen hepsini belkide denemiş birisiyim ve şuan cfw kullanmıyorum hatta hack bile yapmadım.

vahcet12

Üye
Dostum kolay gelsin, yedeklerimi bilgisayara aldıktan sonra hafıza kartını biçimlendirdim telefonuma hard format attım ve flashlama işlemine başladım fakat şöyle bir sorun ortaya çıktı

Asic CMT: Programming data sent: 70%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.
ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x0A300000
-- Expected content 0x0000FEEB
-- Detected content 0x0000FFFF
Error sending programming command 0x8400A814
ERROR Sending status request to Algo! 0x8400A814
Error while programming CMT!
Error when flashing Algo (0x84012283)
Unable to flash phone 0x84012283
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...

Cwf yi attı telefona ama eksik attı mesela ekran koruyucularda 1 tane ekran koruyucu var. Dikkatimi çeken nokta cwf de Silver yazması benim ki siyah c6-01. Bi yardımcı olursan sevinirim. Dead phone yöntemiylede atamadım dostum ya.

achambo

achambo

Üye
Dostum kolay gelsin, yedeklerimi bilgisayara aldıktan sonra hafıza kartını biçimlendirdim telefonuma hard format attım ve flashlama işlemine başladım fakat şöyle bir sorun ortaya çıktı

Asic CMT: Programming data sent: 70%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.
ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x0A300000
-- Expected content 0x0000FEEB
-- Detected content 0x0000FFFF
Error sending programming command 0x8400A814
ERROR Sending status request to Algo! 0x8400A814
Error while programming CMT!
Error when flashing Algo (0x84012283)
Unable to flash phone 0x84012283
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...

Cwf yi attı telefona ama eksik attı mesela ekran koruyucularda 1 tane ekran koruyucu var. Dikkatimi çeken nokta cwf de Silver yazması benim ki siyah c6-01. Bi yardımcı olursan sevinirim.

udayı nokia cooker ile içindeki sys fln. hepsini çıkar open for all yamasını açıp telefondan c ye at ben öyle yaptım oldu

hakan abide sorunsuz olmuş:)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben şunu anladım ki,her cfw nin bazı sorunları olabiliyor.Bir N8 kullanıcısı olarak çıkan bütün cfw lerin hemen hepsini belkide denemiş birisiyim ve şuan cfw kullanmıyorum hatta hack bile yapmadım.

bendeki hatalar sosyal ve kameradan 3-4 sn de çıkma başka sorun yok

Üst Alt