SLH.55
Üye
Bende KatılıyorumHakan bu yeni evolsta sarj kullanımı daha iyi gerçekten eskisine göre daha çok gitmeye başladı 1 günde bitiriyordum esk ievolsta bunda 1.5 falan veya 2yi görüyorum.![]()

Bende KatılıyorumHakan bu yeni evolsta sarj kullanımı daha iyi gerçekten eskisine göre daha çok gitmeye başladı 1 günde bitiriyordum esk ievolsta bunda 1.5 falan veya 2yi görüyorum.![]()

Hocam denedim yazılımı güncelliyerek ilkden olmadı.Teli yeniden başlattım olmuş.Öyle farkına vardım.
Teşekkürler![]()

Hakan bu yeni evolsta sarj kullanımı daha iyi gerçekten eskisine göre daha çok gitmeye başladı 1 günde bitiriyordum esk ievolsta bunda 1.5 falan veya 2yi görüyorum.![]()
finallik güncelleme olmuş işteBende Katılıyorum![]()

Evet abi batarya gerçekten çok iyi gidiyor çok yoğun kullanmama rağmen eskisinden daha iyi dayanıyor
Ve bu arada daha bir soruna rastlamadım çok iyi cfw olmuş abi![]()
Arkadaşlar tema efekti konusunda yardım edermisiniz? Ben yükledim cfw yi herşey güzel ama efekt değiştirmek istiyorum. Kurtuluş abinin paylaştığı jianhou final efekti sis halinde indirdim şimdi napmam lazım ? E de efect diye bir klasör var içi boş.
ama sis halinde kurmam gerekmiyormu ? birde yükledim güncelleştirme hatası verdi. senin dediğini yapayım bir
- - - Eklendi - - -
Dediğini yaptım attım resetledim telefonu olmadı. Zaten efekt dosyası sis yani yüklemeden nasıl olucak![]()
teşekkürler yorumun için. Evet gayet sorunsuz yazılım oldu. güle güle kullanHakan dediğin gibi artık final güncelleme oldu sanırım gayet stabil ve mükemmel diyebiliriz.

1 gun 2den sarj 3 gun gidiyo be tesekurler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabi bu ayna widgetini gomsen yada halletsen hem aynam calısmıyor hem bu cok guzel olurmu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızabi bu ayna widgetini gomsen yada halletsen hem aynam calısmıyor hem bu cok guzel olurmu
Tema efektini hallettim. Dlna yüklenmiyor, neden acaba? Nokia play to adlı uygulamayı indirdim yüklenemedi diye uyarı veriyor.
ana başlıkta yükleme talimatlarına baksaydın bu kadar uğraşmazdın kardeşim
Kardeşim 3 yıldır ugrasıyorum emin olabilirsinki yanlıs bir işlem yapmadım bu arada laubaliliğede gerek yok
- -