Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
teşekkür ederiim cevap verdiginiz için cwf degiştirip deniyecegim.Evolsa yüklenirken eror veriyodu heralde osebepten gps bulamıyor bakalım cevap yazarım
Önce Denilenleri Denedin Mi ?
teşekkür ederiim cevap verdiginiz için cwf degiştirip deniyecegim.Evolsa yüklenirken eror veriyodu heralde osebepten gps bulamıyor bakalım cevap yazarım
evet denedim olmadı... yeni yükledigim cwf bu sorunsuz çalışyor 5 dk olmadan buldu(fakat sizin cwfnizdaha güzeldi hakkınızı yememek lazım sadeydi)
Önce Denilenleri Denedin Mi ?
kısa bir aradan sonra merhaba..geri döndüm
sormak istediğim birkaç şey var
● AÇILIŞTA ÇALIŞAN UYGULAMALAR KAPATILDI
● ARKA PLANDA ÇALIŞAN UYGULAMALAR KAPATILDI
● DEPO BAŞLATMA DOSYASI GELİŞTİRİLDİ
● FOTA ÖN BELLEK BOYUTU KAPATILDI [1.NESİL]
● HIZ İÇİN RAM TEMİZLENDİ
● HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİ GELİŞTİRİLDİ
● ÖN BELLEK BOYUTU GELİŞTİRİLDİ
● ÖN BELLEK UYGULAMALARI KAPATILDI
● RAM GELİŞTİRİLDİ
● VİDEO GELİŞTİRİLDİ
● VİDEO PLAYER UP HACMİ YÜKSELTİLDİ
● XCAP ÖN BELLEĞİ ARTIRILDI
bu modların tam olarak ne işe yaradığını ve neleri değiştirdiğini söyler misiniz?

Hskan Bey yazılımızı yukledim ama başlangıc ekranı gelmeden(splahscreen)telefon kapanıyor surekli bu işlemi tekrarlamakta ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Hayır tüm ayarlar sıfırlansın diye sw reset ile yükledim.
Hayır tüm ayarlar sıfırlansın diye sw reset ile yükledim.
kardeşim ilgin için teşekkür ederim sürekli reset atıyordu dead flash denedim olmadı sürekli reset attıgı iin bende hard format attım sonra yazaılımı tekrar caktım suan güzel memnunum ilginiz için teşekkür ederim iyi akşamlar![]()

Kamera menüsünde tercihler bölümü açılmıyor siyah ekranda kalıyor.Birde pcden internet bağlantısı için telefonu modem olarak kullan dediğimizde nokia pc internet acces programı yüklenmiyor.
hakan kardeş cevaplayacaktın pc'ye geçince![]()
haqan ustam öncelikle ellerine sağlık şahane bir cfw benim tel n8 sizin evolstan önce xeon kuruluydu onda da ve şimdikinde de müzik çalar dosya tarayıp diskte yer yok 0 şarkı eklendi diye hata veriyordu iki cfw arasındaki sorun farkı olarak xeon da belli bi şarkı adetinden sonra ekleme yapmıyordu ama evolsta hiç şarkı ekli değilken bile aynı hatayı alıyorum nedeni nedir aceba ne yapmamı önerirsiniz...
Birde ben bu heap boyutu 30 mb olunca ne gibi bi değişim olduğunu merak ediyorum forumda okuduğum yerlerde rastlıyamadım bunla ilgili bi bilgiye.. Daha önceden cevaplanan sorular sorduysam affola kolay gelsin ellerine sağlık
Hakan Abi telefonun dcim klasörü değilde yeni klasörde falan olan fotoğraflar galeride görünmüyor onu nasıl hallederiz? Ve internetten inen videolar falan videolarım bölümünde çıkmıyor önceden çıkardı. Telefonum n8.![]()
sinyal rengi sarı, bluetooth simgesi mavi, wi-fi simgesi açık mavi, sessiz simgesi bej rengi, edge simgesi kahverengi, 3g simgesi turuncu, tuş kilidi simgesi koyu sarı, mobil veri bağlanırken çıkan simge kırmızı bağlandığında açık yeşil olsun. Yukarı ki panelde çıkan bu simgeleri renklendirirseniz telefon daha güzel olur bence.![]()
heheusta ya avkonu cooker ile değstrcez ama coorker nasl kullanılack ben yapamadm cooker.ı kurdm rofs2 yi attm ama avkon die bisi yoktu apps.ın icnde bende yenisini attm o sarı şey kırmızı oldu biraz tarf edrmsn kullanmasını yada kullanmayı anlatn konu varsa linkini atıwr.:
yoğunum. Farkındaysan kimseye cevap yazamadım. Modların ne işe yaradığını öğrenmek sana ne kazandıracak

sadece sordum bilmediğimiz terimler var HWRM falan nedir diye..ne varki bunda..neden sinirlendin anlamadım
modların ne işe yaradığı da en azından cihazda ne tür değişiklikler yaptığına dair fikir sahibi olmamızı sağlar..
Hakan abi fotoğraf ve videolarin konumunu eskiye düzeltme işini anlatmışin gördüm de tekrar flash atmam pek mümkün değil acaba sis dosyası ile yapamaz mıyız ilgilenirsen sevinirim
Hocam denedim yazılımı güncelliyerek ilkden olmadı.Teli yeniden başlattım olmuş.Öyle farkına vardım.
yapamamışındır. Doğru dosyayı çekip doğru yere attğından emin ol