Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Hakan bu yeni evolsta sarj kullanımı daha iyi gerçekten eskisine göre daha çok gitmeye başladı 1 günde bitiriyordum esk ievolsta bunda 1.5 falan veya 2yi görüyorum. :)
Bende Katılıyorum :D

Pringles

Pringles

Üye
Evet abi batarya gerçekten çok iyi gidiyor çok yoğun kullanmama rağmen eskisinden daha iyi dayanıyor :good:

Ve bu arada daha bir soruna rastlamadım çok iyi cfw olmuş abi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam denedim yazılımı güncelliyerek ilkden olmadı.Teli yeniden başlattım olmuş.Öyle farkına vardım.
Teşekkürler :alkis

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

Hakan bu yeni evolsta sarj kullanımı daha iyi gerçekten eskisine göre daha çok gitmeye başladı 1 günde bitiriyordum esk ievolsta bunda 1.5 falan veya 2yi görüyorum. :)

:) finallik güncelleme olmuş işte

- - - Eklendi - - -

Bende Katılıyorum :D

güle güle kullanın :)

- - - Eklendi - - -

Evet abi batarya gerçekten çok iyi gidiyor çok yoğun kullanmama rağmen eskisinden daha iyi dayanıyor :good:

Ve bu arada daha bir soruna rastlamadım çok iyi cfw olmuş abi :)

teşekkürler yorumun için güle gülr kullanın

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar tema efekti konusunda yardım edermisiniz? Ben yükledim cfw yi herşey güzel ama efekt değiştirmek istiyorum. Kurtuluş abinin paylaştığı jianhou final efekti sis halinde indirdim şimdi napmam lazım ? E de efect diye bir klasör var içi boş.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tema efekti konusunda yardım edermisiniz? Ben yükledim cfw yi herşey güzel ama efekt değiştirmek istiyorum. Kurtuluş abinin paylaştığı jianhou final efekti sis halinde indirdim şimdi napmam lazım ? E de efect diye bir klasör var içi boş.

kullanacağın efekti o klasöre at

Barış Grc

Barış Grc

Üye
ama sis halinde kurmam gerekmiyormu ? birde yükledim güncelleştirme hatası verdi. senin dediğini yapayım bir

- - - Eklendi - - -

Dediğini yaptım attım resetledim telefonu olmadı. Zaten efekt dosyası sis yani yüklemeden nasıl olucak :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ama sis halinde kurmam gerekmiyormu ? birde yükledim güncelleştirme hatası verdi. senin dediğini yapayım bir

- - - Eklendi - - -

Dediğini yaptım attım resetledim telefonu olmadı. Zaten efekt dosyası sis yani yüklemeden nasıl olucak :D

ana sayfada benim verdiğimi kur. Efektide effects olar e ye at. Bu işlemleri yaparken tema efekti kapalı olacak. İşlemleri yapınca tlfnu kapat aç sonra tema efektini aç

Anil-D

Anil-D

Üye
1 gun 2den sarj 3 gun gidiyo be tesekurler

salkin

salkin

Üye
Hakan dediğin gibi artık final güncelleme oldu sanırım gayet stabil ve mükemmel diyebiliriz.

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bu ayna widgetini gomsen yada halletsen hem aynam calısmıyor hem bu cok guzel olurmu

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ayna widgeti gomulu degilmk zaten bende gomulu ve calisiyor

Anil-D

Anil-D

Üye
Bendede var ama calısmıyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
abi bu ayna widgetini gomsen yada halletsen hem aynam calısmıyor hem bu cok guzel olurmu

​c6-01 değil mi senin telefon? extra buttons'ı nasıl 6 ya böldün?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

güncelleme daha çıkmayacak. Ayna widgeti sorunu senle kaynaklı. C6 da Çalışan diyen war.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Tema efektini hallettim. Dlna yüklenmiyor, neden acaba? Nokia play to adlı uygulamayı indirdim yüklenemedi diye uyarı veriyor.

Anil-D

Anil-D

Üye
abi aynayı hallettimde ben bu gorunumu istiyorum nasıl olcak

Yavuz__Selim

Yavuz__Selim

Üye

ana başlıkta yükleme talimatlarına baksaydın bu kadar uğraşmazdın kardeşim :)

Kardeşim 3 yıldır ugrasıyorum emin olabilirsinki yanlıs bir işlem yapmadım bu arada laubaliliğede gerek yok :)
- -

Anil-D

Anil-D

Üye
kime diyosun

Üst Alt