Yanlız ben toggle ve efekt olayını yapamıyorum bu cfw'de
e effect yolunu kurdum, efektleri attım olmadı. Toggle mif'lerini e/resource/apps içine atıyorum, ama olmuyor. Sorun nerde ?
mif yolunu değiştirdinmi

Evols cfw'yi dünden beri kullanıyorum gayet iyi olmuş herhangi bir sıkıntı yaşamadım..
Hakan bey daha öncede sormuştum size baya oldu verdiğiniz cevap hangi sayfada bulamam şimdi tekrar sorayım çekilen fotoğraf ve video'ların orjinal fw'de olduğu gibi DCIM klasörüne kaydedilmesi için hangi dosyaları değiştirmemiz lazım sırf bu yüzden fotoğraflar ayrı yerde Video'lar ayrı yerde diye istemesemde başka cfw'yi yükleyeceğim maalesef,teşekkürler..
Şuana kadar sorun çıkmadı. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık![]()

zaten her seferinde nasıl yaptığımı unuturum
mif yolunu değiştirme nasıl ?

orijinal rofs2den 20027017.txt bu dosyayı çek. cfw de aynı yere aktar tamamdır
- - - Eklendi - - -
sizlerde saolasınız. yorumun içinde teşekkürler güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
bu dosyayı kur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızz deki tüm mifleri e de aynı yere taşı tamamdır
- - - Eklendi - - -
şifre hg dir
ben elle hiç bir işimi yapmıyorum hep flaşh ile yapıyorum. o yüzden elle yapılanlardan pek bilgim yok. jashlogmudur nedir anlamam ama mifleri e sürücüsünden görüyor ve istediğin mif i flaşhsız kullanabiliyorsun. ben mifli mod yaptığım zaman bununla deniyorum flaşhsız ve sorunsuz çalışacaktır sendede. kendim sis haline geçirdimöncelikle hızlı cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bu yama joshlog ile aynı şey mi ?
Joshlog yapmaya çalıştım ama olmadı. Bunu kurunca joshlog'u silmeli miyim ?
pc'e geçtiğim zaman onuda yazarımHakan Bey cevap için teşekkürler,
birşeyi sormayı unutmuşum ekran sensör hassasiyeti çok fazla ekran yatay konuma dönüyor hemen ama düz hale biraz zor geçiyor telefonla konuşurken sorun oluyor onun içinde bir dosya değiştiriyorduk hangisi olduğunu yazarmısınız?
Hakan Bey cevap için teşekkürler,
birşeyi sormayı unutmuşum ekran sensör hassasiyeti çok fazla ekran yatay konuma dönüyor hemen ama düz hale biraz zor geçiyor telefonla konuşurken sorun oluyor onun içinde bir dosya değiştiriyorduk hangisi olduğunu yazarmısınız?

Rofs2 \ private \ 20159c0\ install\ root_2001f482\ xuikon\14 \ root.o0014
Orjinali ile mi değiştirim ?
Hocam attım orjinal dosyayı flashladım olmadı.Acaba arama uygulamasını kaldırdınya ondan olabilirmi ?
Verdiğiniz dosya ile yaptım. Teşekkürler![]()

abi tebrik ediyom seni sarj 3 gun dayanıyor ama sunlar bozduya yesil avkonu verebılirmısınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız5 ten sonrası uzgun hart attım ama gene aynı
- - - Eklendi - - -
http://b1304.hizliresim.com/18/1/lp053.png adam senin klasorleri cogaltmıs bende boyle istiyom nasıl olur
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

abi su temaya gore dgsn klasorleri bende istiyorum atarmısın bıde yesıl avkon
- - - Eklendi - - -
abi su temaya gore dgsn klasorleri bende istiyorum atarmısın bıde yesıl avkon