Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Yanlız ben toggle ve efekt olayını yapamıyorum bu cfw'de

e effect yolunu kurdum, efektleri attım olmadı. Toggle mif'lerini e/resource/apps içine atıyorum, ama olmuyor. Sorun nerde ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız ben toggle ve efekt olayını yapamıyorum bu cfw'de

e effect yolunu kurdum, efektleri attım olmadı. Toggle mif'lerini e/resource/apps içine atıyorum, ama olmuyor. Sorun nerde ?

mif yolunu değiştirdinmi

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
c6da ayna widgeti çalışmayan arkadaşlar yeniden flash atın çalışıyo o zaman en azından ben dün öyle yapınca çalıştı

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Şuana kadar sorun çıkmadı. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Evols cfw'yi dünden beri kullanıyorum gayet iyi olmuş herhangi bir sıkıntı yaşamadım..
Hakan bey daha öncede sormuştum size baya oldu verdiğiniz cevap hangi sayfada bulamam şimdi tekrar sorayım çekilen fotoğraf ve video'ların orjinal fw'de olduğu gibi DCIM klasörüne kaydedilmesi için hangi dosyaları değiştirmemiz lazım sırf bu yüzden fotoğraflar ayrı yerde Video'lar ayrı yerde diye istemesemde başka cfw'yi yükleyeceğim maalesef,teşekkürler..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evols cfw'yi dünden beri kullanıyorum gayet iyi olmuş herhangi bir sıkıntı yaşamadım..
Hakan bey daha öncede sormuştum size baya oldu verdiğiniz cevap hangi sayfada bulamam şimdi tekrar sorayım çekilen fotoğraf ve video'ların orjinal fw'de olduğu gibi DCIM klasörüne kaydedilmesi için hangi dosyaları değiştirmemiz lazım sırf bu yüzden fotoğraflar ayrı yerde Video'lar ayrı yerde diye istemesemde başka cfw'yi yükleyeceğim maalesef,teşekkürler..

orijinal rofs2den 20027017.txt bu dosyayı çek. cfw de aynı yere aktar tamamdır

- - - Eklendi - - -

Şuana kadar sorun çıkmadı. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık :)

sizlerde saolasınız. yorumun içinde teşekkürler güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

zaten her seferinde nasıl yaptığımı unuturum :)

mif yolunu değiştirme nasıl ?

bu dosyayı kur. z deki tüm mifleri e de aynı yere taşı tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

şifre hg dir

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye

orijinal rofs2den 20027017.txt bu dosyayı çek. cfw de aynı yere aktar tamamdır

- - - Eklendi - - -

sizlerde saolasınız. yorumun içinde teşekkürler güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

bu dosyayı kur. z deki tüm mifleri e de aynı yere taşı tamamdır :)

- - - Eklendi - - -

şifre hg dir

öncelikle hızlı cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bu yama joshlog ile aynı şey mi ?
Joshlog yapmaya çalıştım ama olmadı. Bunu kurunca joshlog'u silmeli miyim ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan Bey cevap için teşekkürler,
birşeyi sormayı unutmuşum ekran sensör hassasiyeti çok fazla ekran yatay konuma dönüyor hemen ama düz hale biraz zor geçiyor telefonla konuşurken sorun oluyor onun içinde bir dosya değiştiriyorduk hangisi olduğunu yazarmısınız?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hızlı cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bu yama joshlog ile aynı şey mi ?
Joshlog yapmaya çalıştım ama olmadı. Bunu kurunca joshlog'u silmeli miyim ?
ben elle hiç bir işimi yapmıyorum hep flaşh ile yapıyorum. o yüzden elle yapılanlardan pek bilgim yok. jashlogmudur nedir anlamam ama mifleri e sürücüsünden görüyor ve istediğin mif i flaşhsız kullanabiliyorsun. ben mifli mod yaptığım zaman bununla deniyorum flaşhsız ve sorunsuz çalışacaktır sendede. kendim sis haline geçirdim

- - - Eklendi - - -

birşeyi sormayı unutmuşum ekran sensör hassasiyeti çok fazla ekran yatay konuma dönüyor hemen ama düz hale biraz zor geçiyor telefonla konuşurken sorun oluyor onun içinde bir dosya değiştiriyorduk hangisi olduğunu yazarmısınız?
pc'e geçtiğim zaman onuda yazarım

- - - Eklendi - - -

10282F0F sensör içindir. rofs2 dedir... ne yapcağını biliyorsundur :)

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Verdiğiniz dosya ile yaptım. Teşekkürler ;)

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam attım orjinal dosyayı flashladım olmadı :).Acaba arama uygulamasını kaldırdınya ondan olabilirmi ?

Anil-D

Anil-D

Üye
abi tebrik ediyom seni sarj 3 gun dayanıyor ama sunlar bozduya yesil avkonu verebılirmısın 5 ten sonrası uzgun hart attım ama gene aynı

- - - Eklendi - - -

http://b1304.hizliresim.com/18/1/lp053.png adam senin klasorleri cogaltmıs bende boyle istiyom nasıl olur

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi tebrik ediyom seni sarj 3 gun dayanıyor ama sunlar bozduya yesil avkonu verebılirmısın 5 ten sonrası uzgun hart attım ama gene aynı

- - - Eklendi - - -

http://b1304.hizliresim.com/18/1/lp053.png adam senin klasorleri cogaltmıs bende boyle istiyom nasıl olur

- - - Eklendi - - -

bu klasörleri modlar bölümünde verdim zaten (:

achambo

achambo

Üye
abi ciddiyim önceki evolsa göre sarjı uçtu telefonun şaşırıyorum hala

- - - Eklendi - - -

bitmiyo şarj biri bitirsin:ehe

- - - Eklendi - - -

verdiğin klasör modu süper oldu abi temadan temaya değişiyo hem de az klasör tam istediğim oldu

- - - Eklendi - - -

oyun değişmedi temada sildim o klasörü

ekstrayı uygulamalar yaptım:D

çok daha iyi çok oyun oynamadığımdan

- - - Eklendi - - -

bir de bunu nasıl türkçe yaparım:D

çok mesaj oldu kusura bakmayın

Anil-D

Anil-D

Üye
abi su temaya gore dgsn klasorleri bende istiyorum atarmısın bıde yesıl avkon

- - - Eklendi - - -