bir sis dosyası yapsan kinetik kaydırmayı kaldırdığın gibi olmaz mi
Abim oldu sanırım fotoğrafların boyutu 2 mb den daha az. Kaliteden pek anlayamıyordum zaten

Abim oldu sanırım fotoğrafların boyutu 2 mb den daha az. Kaliteden pek anlayamıyordum zaten
benide şaşırttınAbi şöyle bir sorun var orjinal reflesh de de vardı. Şimdi ben t9 kullanıyorum t9 da mesajımi yazıp okeye basıyorum gönder simgesi pasif oluyor sonra tekrar seçenekleri yapıp iptal diyoruz düzeliyor. 3 -4 mesajda 1 kez oluyor. Neden olur bu
yükledinmi varmı sorun. rica ederim güle güle kullanE6 için teşekkürler dostum eline sağlık e6 kullanıcılarıda faydalanabilir artık![]()

Yükledim şimdi sorun yok eline sağlık c hafızasıda iyi olmuş
t9 u hiç kullanmadım bu konuda pek bilgim yok. orjinaldede oluyorsa alt yapıda sorun var nokianın düzeltmesi gerek
- - - Eklendi - - -
yükledinmi varmı sorun. rica ederim güle güle kullan![]()

bunu kur telefonu yeniden başlat...Hakan kardeşim masraflı oluyoruz ama rehbere girdiğimizde isim arama yaparken çıkan klavye çok kötü onu normal klavyeye çevirebilirmiyiz
RİCA EDERİM GÜLE GÜLE KULLANYükledim şimdi sorun yok eline sağlık c hafızasıda iyi olmuş![]()

ben boşuna vermedim ana başlıktabi yanlısı düzelteyim demin pure fontta simgelerde sıkıntı yok demiştim sıkıntı var başka dilin harfleri gibi oluyo![]()

bunu kur telefonu yeniden başlat...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
RİCA EDERİM GÜLE GÜLE KULLAN
- - - Eklendi - - -
ben boşuna vermedim ana başlıkta![]()
sağlık olsun eksik olan pure olsun diğer şeyleri Onu göz ardı etmeye yeterli
sağlık olsun eksik olan pure olsun diğer şeyleri Onu göz ardı etmeye yeterli
![]()

haqanguven' Alıntı:kardeşim modu hazırladım sana atsam rofs2 atıp flaşhlasan denesen çözülüyormu diye olurmu
anlatım yaptım sitede hafızayı artırıp rofs2 e gömeceksin fontu![]()
Abi en son modlama yaptım rofs2 için telefon gitti servislik oldu
Hiç anlamıyorum abi cfw işlerinden![]()
Abi şuan linkler nasıl durumda 603 için efekler orjinal mi indirip kurucam da ?
Ellerin dert görmesin kardeşim sağolasın..
abi n500 telefonda ayna ile el feneri widgeti var nasıl kullanılıyorama eline sağlık güzel olmuş
dostum bu kaydırarak mesaj yazma programını kursam ? eğer bir problem olsa geri dönme ihtimalimiz var mı? birde dediğin wifi güncellemesini ne zaman verirsin link olarak ona göre gireyim foruma..