Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tupyupp

tupyupp

Üye
bir sis dosyası yapsan kinetik kaydırmayı kaldırdığın gibi olmaz mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bir sis dosyası yapsan kinetik kaydırmayı kaldırdığın gibi olmaz mi

dur yapayım bakalım olacakmı

- - - Eklendi - - -

kur telefonu kapat aç dene...

tupyupp

tupyupp

Üye
Abim oldu sanırım fotoğrafların boyutu 2 mb den daha az. Kaliteden pek anlayamıyordum zaten

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi şöyle bir sorun var orjinal reflesh de de vardı. Şimdi ben t9 kullanıyorum t9 da mesajımi yazıp okeye basıyorum gönder simgesi pasif oluyor sonra tekrar seçenekleri yapıp iptal diyoruz düzeliyor. 3 -4 mesajda 1 kez oluyor. Neden olur bu

sLeepLe

sLeepLe

Üye
E6 için teşekkürler dostum eline sağlık e6 kullanıcılarıda faydalanabilir artık :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi şöyle bir sorun var orjinal reflesh de de vardı. Şimdi ben t9 kullanıyorum t9 da mesajımi yazıp okeye basıyorum gönder simgesi pasif oluyor sonra tekrar seçenekleri yapıp iptal diyoruz düzeliyor. 3 -4 mesajda 1 kez oluyor. Neden olur bu

t9 u hiç kullanmadım bu konuda pek bilgim yok. orjinaldede oluyorsa alt yapıda sorun var nokianın düzeltmesi gerek

- - - Eklendi - - -

E6 için teşekkürler dostum eline sağlık e6 kullanıcılarıda faydalanabilir artık :oke:
yükledinmi varmı sorun. rica ederim güle güle kullan :)

Moruk

Moruk

Üye
Hakan kardeşim masraflı oluyoruz ama rehbere girdiğimizde isim arama yaparken çıkan klavye çok kötü onu normal klavyeye çevirebilirmiyiz

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
bi yanlısı düzelteyim demin pure fontta simgelerde sıkıntı yok demiştim sıkıntı var başka dilin harfleri gibi oluyo :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye

t9 u hiç kullanmadım bu konuda pek bilgim yok. orjinaldede oluyorsa alt yapıda sorun var nokianın düzeltmesi gerek

- - - Eklendi - - -

yükledinmi varmı sorun. rica ederim güle güle kullan :)
Yükledim şimdi sorun yok eline sağlık c hafızasıda iyi olmuş :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim masraflı oluyoruz ama rehbere girdiğimizde isim arama yaparken çıkan klavye çok kötü onu normal klavyeye çevirebilirmiyiz
bunu kur telefonu yeniden başlat...

- - - Eklendi - - -

Yükledim şimdi sorun yok eline sağlık c hafızasıda iyi olmuş :)
RİCA EDERİM GÜLE GÜLE KULLAN :)

- - - Eklendi - - -

bi yanlısı düzelteyim demin pure fontta simgelerde sıkıntı yok demiştim sıkıntı var başka dilin harfleri gibi oluyo :D
ben boşuna vermedim ana başlıkta :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
bunu kur telefonu yeniden başlat...

- - - Eklendi - - -

RİCA EDERİM GÜLE GÜLE KULLAN :)

- - - Eklendi - - -

ben boşuna vermedim ana başlıkta :)

:D sağlık olsun eksik olan pure olsun diğer şeyleri Onu göz ardı etmeye yeterli:)

Pringles

Pringles

Üye
haqanguven' Alıntı:
kardeşim modu hazırladım sana atsam rofs2 atıp flaşhlasan denesen çözülüyormu diye olurmu

Abi en son modlama yaptım rofs2 için telefon gitti servislik oldu

Hiç anlamıyorum abi cfw işlerinden :(

Abi şuan linkler nasıl durumda 603 için efekler orjinal mi indirip kurucam da ?

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici

anlatım yaptım sitede hafızayı artırıp rofs2 e gömeceksin fontu :)

gömdüm bi cfwden alıp o olmadı fontzoomer le yaptım sıkıntı çıktı sembollerde anlattığın konu linkini versen şuan mobilm de çok uğraştırır bulması

J_c_k

Üye
dostum bu kaydırarak mesaj yazma programını kursam ? eğer bir problem olsa geri dönme ihtimalimiz var mı? birde dediğin wifi güncellemesini ne zaman verirsin link olarak ona göre gireyim foruma..

muzoooooo26

Üye
abi n500 telefonda ayna ile el feneri widgeti var nasıl kullanılıyor :D ama eline sağlık güzel olmuş

Moruk

Moruk

Üye
Ellerin dert görmesin kardeşim sağolasın..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi en son modlama yaptım rofs2 için telefon gitti servislik oldu

Hiç anlamıyorum abi cfw işlerinden :(

Abi şuan linkler nasıl durumda 603 için efekler orjinal mi indirip kurucam da ?

sis olarak verdim önceki yorumlarda onu kur dene bakalım düzelcekmi. orijinal efek var tek sorun kamera tercihler işte

- - - Eklendi - - -

Ellerin dert görmesin kardeşim sağolasın..

oldumu

- - - Eklendi - - -

abi n500 telefonda ayna ile el feneri widgeti var nasıl kullanılıyor :D ama eline sağlık güzel olmuş

çalışmıyorlarmı. rica ederim

- - - Eklendi - - -

dostum bu kaydırarak mesaj yazma programını kursam ? eğer bir problem olsa geri dönme ihtimalimiz var mı? birde dediğin wifi güncellemesini ne zaman verirsin link olarak ona göre gireyim foruma..

kur sonra uygulamalardan kaldırırsın.wifi güncellemesi sitede var Nokia yayınladı onu

Moruk

Moruk

Üye
evet oldu sağolasın

Üst Alt