Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
klasorlerde cok hos 8 sayfa sembol calısıyo tarayıcı donmuyor onceki yarım kaldıgında ekran korucuların hic biri yoktu bunda var analog saat var var oglu var cok muthis bisey

achambo

achambo

Üye
dur ses nerden çıkıyo telefondan mı fm transmitterdan mı

- - - Eklendi - - -

ekran koruyucu bende de yok

Anil-D

Anil-D

Üye
incelemek benim isim

Anil-D

Anil-D

Üye
bende var eskisinde yoktu yarım kaldı oda bunun gibi ama bunda var uzuldem semih senin adına iyiki pcyi servise verdim

- - - Eklendi - - -

isigim bile yanıyır bir bucuk senelik kapakı ısık simdi yanıyor abimin sayesinde

- - - Eklendi - - -

bu laptop isimi gouyo artık bana yeter o

achambo

achambo

Üye
abi şimdi udayı çıkarsam telefona atsam olur mu

- - - Eklendi - - -

c ye atsam yani

- - - Eklendi - - -

bende var eskisinde yoktu yarım kaldı oda bunun gibi ama bunda var uzuldem semih senin adına iyiki pcyi servise verdim

- - - Eklendi - - -

isigim bile yanıyır bir bucuk senelik kapakı ısık simdi yanıyor abimin sayesinde

- - - Eklendi - - -

bu laptop isimi gouyo artık bana yeter o

hangi laptop

Anil-D

Anil-D

Üye
almam belediye laptopu degil az once klasor halinde atmayı unutmusun oyuzden gormuyomustu saolsun hakan abi halletti

Anil-D

Anil-D

Üye
simdi arabayan gidiyorum denicem

Anil-D

Anil-D

Üye
abi cede resim yok ama 1.sayfadaki duvar kagıtlarının icinde var ana ekrandaki foto

- - - Eklendi - - -

olurmu olur
denicez bakalım

Moruk

Moruk

Üye
hakan kardeşim 603 yükledim herşey çok güzel eline sağlık, sadece kamera ayarlarında tercihlere tıklayınca siyah ekran geliyor ve kamera kayıt yerini hafıza kartı yapamıyorum, bu arada flashtan sonra nokianın güncellemelerini hemen yükledim kamerayla ilgilide bir güncelleme vardı ondan olurmu ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan suana kadar bugunku yukledogin linklerdeki gordugum sorunlar kamerada tercihlere girmiyor ve cektigimiz fotografi duzenledimzde galeriye gelmiyo nasil hallederiz bunu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
püre fontta mı sıkıntı var atıyorum rofs2ye hafıza şeyini geçtiği için kaydetmiyor 2.nesil fontu 1. nesile yapsam sorun çıkar mı
rofs2 hafızasını artırman gerek. ver team id ve şifreni halledeyim

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim 603 yükledim herşey çok güzel eline sağlık, sadece kamera ayarlarında tercihlere tıklayınca siyah ekran geliyor ve kamera kayıt yerini hafıza kartı yapamıyorum, bu arada flashtan sonra nokianın güncellemelerini hemen yükledim kamerayla ilgilide bir güncelleme vardı ondan olurmu ?
saolasın. hımm 2.nesillerde bu hata var demekki. güncellemeleri ben hiç yüklemedim ondan olurmu bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Hakan suana kadar bugunku yukledogin linklerdeki gordugum sorunlar kamerada tercihlere girmiyor ve cektigimiz fotografi duzenledimzde galeriye gelmiyo nasil hallederiz bunu ?
kaydettiğin yer c hafızası ise görmez. tercihler sorunu 2. nesillerde var hep herhalde

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
hallettim gibi bi flash atm olmazsa söylerm abi

- - - Eklendi - - -

başka cfwden alıp gömdüm hafıza sorun olmadı

Üst Alt