testera gerek yokkiabi artık bıtir ya yemisim sosyal agını sıkıldım of ☹ gun gecmek bilmiyorya
- - - Eklendi - - -
yazılim bittiyse tester ben olabilirim

...emınmısın olmadıgına ...en buyuk moderator ustalar bıle tester a ıhtıyac duyuyosa....?????
testera gerek yokki![]()
onda orijinal herşey duruyor farkedersen... bakmadım ama sadece performansa yönelik modlamalar yapmış ki çalışıyor... evolsda çoğu şey kaldırıldı ve sonradan yükleyince çalışmıyor... bu birtek evolsda değil diğer cfwlerdede aynı...
iyide hocam hakan arkadaşımız vardı o cfw yapmıştı ama onda çalışıyordu buyrun bu cfw olumlu yalnız widgetleri şeffaf olmadığı için kullanmıyorum bunu http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...511-final-guncelleme-01-11-2012-a-661336.html
...buna katılmıyorum gelıght belle xeon ve huellıf ın cfw lerınde kaldırılan ne olursa olsun sonradan rahatca yuklenıyor.....cunku tester bendım...
onda orijinal herşey duruyor farkedersen... bakmadım ama sadece performansa yönelik modlamalar yapmış ki çalışıyor... evolsda çoğu şey kaldırıldı ve sonradan yükleyince çalışmıyor... bu birtek evolsda değil diğer cfwlerdede aynı...
...buna katılmıyorum gelıght belle xeon ve huellıf ın cfw lerınde kaldırılan ne olursa olsun sonradan rahatca yuklenıyor.....cunku tester bendım...
...aynen calısıyor su an zaten o yazılımı kullanıyorum
sosyal çalışıyo mu
...emınmısın olmadıgına ...en buyuk moderator ustalar bıle tester a ıhtıyac duyuyosa....?????
skypedeyim gel. e6 için konuşalımArkadaşlar hakan testera gerek yok diyo çünkü kendi elinde c7 ve 701 i var kendi gereken testleri yapıyo ve 4 gün kaldı yazılımı beklemek çok zor bişey değilsabreden derviş muradına ermiş
o linkte verilen cfw den bahsediyorum ben sen neyden bahsediyorsun.......buna katılmıyorum gelıght belle xeon ve huellıf ın cfw lerınde kaldırılan ne olursa olsun sonradan rahatca yuklenıyor.....cunku tester bendım...
tamam arkadasım..ben elımden geldıgınce yapıcı olmaya calısıyorum ama sen baya sertsın...ok...butun sozlerımı gerı aldım...o yuzden zaten daha cok dıs forumda arkadasım cok...ıyı gunler...
Hakanda hem 1. nesil hemde 2. nesil cihaz oldugu için testera gerek yok 701deki herşey 808dede çalışır çünkü.. telefon eksigi olsaydı tester ihtiyacı olurdu.ıyıde bende 808 kullanıyorum...cıhazlar farklı...
az kaldı. Eski linkler 1 veya 2 gün içinde silinecek... Ona göre yedek alınız. Sonra bulamazsınız![]()
zaten fp3 ü silmediğime mutluyum