Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
abi artık bıtir ya yemisim sosyal agını sıkıldım of ☹ gun gecmek bilmiyorya

- - - Eklendi - - -

yazılim bittiyse tester ben olabilirim

okin

okin

Üye
valla ben de hemen tester olutum...daha once xeon---nıcesonı delıght belle--the one---huellıf e defalarda yazılımda tester oldum ve hakada oyleyım.....sıze de tester olursam bundan buyuk onur duyarım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

iyide hocam hakan arkadaşımız vardı o cfw yapmıştı ama onda çalışıyordu buyrun bu cfw olumlu yalnız widgetleri şeffaf olmadığı için kullanmıyorum bunu http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...511-final-guncelleme-01-11-2012-a-661336.html
onda orijinal herşey duruyor farkedersen... bakmadım ama sadece performansa yönelik modlamalar yapmış ki çalışıyor... evolsda çoğu şey kaldırıldı ve sonradan yükleyince çalışmıyor... bu birtek evolsda değil diğer cfwlerdede aynı...

okin

okin

Üye

onda orijinal herşey duruyor farkedersen... bakmadım ama sadece performansa yönelik modlamalar yapmış ki çalışıyor... evolsda çoğu şey kaldırıldı ve sonradan yükleyince çalışmıyor... bu birtek evolsda değil diğer cfwlerdede aynı...
...buna katılmıyorum gelıght belle xeon ve huellıf ın cfw lerınde kaldırılan ne olursa olsun sonradan rahatca yuklenıyor.....cunku tester bendım...

achambo

achambo

Üye
...buna katılmıyorum gelıght belle xeon ve huellıf ın cfw lerınde kaldırılan ne olursa olsun sonradan rahatca yuklenıyor.....cunku tester bendım...

sosyal çalışıyo mu

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Arkadaşlar hakan testera gerek yok diyo çünkü kendi elinde c7 ve 701 i var kendi gereken testleri yapıyo ve 4 gün kaldı yazılımı beklemek çok zor bişey değil :) sabreden derviş muradına ermiş :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
...emınmısın olmadıgına ...en buyuk moderator ustalar bıle tester a ıhtıyac duyuyosa....?????

biri çıksın söylesin 13.03.2013 güncellemede ben hakana testter oldum diye... şimdi çıkacak güncellemedede bile testtera ihtiyacım yok... 701 e format atamam iş için kullandığım için birine atıp sadece ana başlık için resim alacak bana o kadar.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar hakan testera gerek yok diyo çünkü kendi elinde c7 ve 701 i var kendi gereken testleri yapıyo ve 4 gün kaldı yazılımı beklemek çok zor bişey değil :) sabreden derviş muradına ermiş :)
skypedeyim gel. e6 için konuşalım

- - - Eklendi - - -

o linkte verilen cfw den bahsediyorum ben sen neyden bahsediyorsun....

okin

okin

Üye
ıyıde bende 808 kullanıyorum...cıhazlar farklı...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bana testter filan lazım değil. uzatmanın anlamı yok...

okin

okin

Üye
tamam arkadasım..ben elımden geldıgınce yapıcı olmaya calısıyorum ama sen baya sertsın...ok...butun sozlerımı gerı aldım...o yuzden zaten daha cok dıs forumda arkadasım cok...ıyı gunler...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadasım..ben elımden geldıgınce yapıcı olmaya calısıyorum ama sen baya sertsın...ok...butun sozlerımı gerı aldım...o yuzden zaten daha cok dıs forumda arkadasım cok...ıyı gunler...

iyi günler

Scuderia.

Scuderia.

Üye
ıyıde bende 808 kullanıyorum...cıhazlar farklı...
Hakanda hem 1. nesil hemde 2. nesil cihaz oldugu için testera gerek yok 701deki herşey 808dede çalışır çünkü.. telefon eksigi olsaydı tester ihtiyacı olurdu.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bir tek e6 a yapamıyorum oda ekran boyutu yüzünden...

achambo

achambo

Üye
abi e7 yi deneyebilirim klavye sorunu var mı diye ( asıl amaç güncellemeyi önce almak çaktırmayın) :D:D:D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Skypedayım :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
az kaldı. Eski linkler 1 veya 2 gün içinde silinecek... Ona göre yedek alınız. Sonra bulamazsınız :)

achambo

achambo

Üye
az kaldı. Eski linkler 1 veya 2 gün içinde silinecek... Ona göre yedek alınız. Sonra bulamazsınız :)

eski link silinsin:D zaten fp3 ü silmediğime mutluyum

abi skydrive a yüklesen aslında iyi olabilir, mediafire ile hız olarak bi farkı yok aslında gerek yok:D

Üst Alt